Şimdi Ara

GTA V çalıştırır mı sorunsalı? Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ''GTA V'' Pc'ye çıkacağı için almayı düşünüyorum. Ama sistemimde bu oyunu verimli bir şekilde oynayabilir miyim? Sistemim imzadaki gibi. Sizce ekran kartı yeterli midir?

edit: mobildekiler için sistemi yazıyorum

IntelCore i7 4790 Soket 1150 3.6GHz 8MB ,
    GTX770 Twin Frozr Gaming O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidi GeForce
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKingOfNaples -- 12 Eylül 2014; 20:01:14 >

• Mobilde olup göremeyenler var( bende dahil :D) sistemini yazıp editle bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • torata90 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam farketmemiştim.
  • ego tatmini icin baslik mi aciyorsun o sistem de acmazsa biz atalim camdan dememizi mi istiyorsun?cikmamis oyuna ne tavsiyesi belli degil ne yapacaklari ama essek degillerse oynatacaklardir mousesine kadar yazdigin sisteminde.
  • Yanlış anladınız hocam direk imzayı kopyalayıp yapıştırmıştım. Sonradan sildim farkettiyseniz. Konuyu açma sebebim ise bazı yerlerde 2 gb ekran kartının yeterli olmayacağı ile ilgiliydi.
  • Bide soruyor musun arkadaşın dediği gibi :D kim bilir kaç bine sistem toplamışsın heralde oynatır.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheKingOfNaples

Yanlış anladınız hocam direk imzayı kopyalayıp yapıştırmıştım. Sonradan sildim farkettiyseniz. Konuyu açma sebebim ise bazı yerlerde 2 gb ekran kartının yeterli olmayacağı ile ilgiliydi.

watch dogs gibi olur mu diyorsun 3gb vram olayi?zannetmiyorum oyle bir hata yapacaklarini cunku zaten pc'de korsan yaygin bir de optimizasyon ozurlu 3gb isteyen yaparlarsa kimseye satamazlar.watch dogs ozellikle 3gb istedi onu da beceremedi bu adamlar 3gb istese bile becerecekler bu sefer cunku yeni konsollara da cikaracaklar ps3 gibi degil artik port olayi yani batirmayacaklarini dusunuyorum.3gb olan ayari 2gb diye ayarlarsin watch dogs'daki gibi gecer gidersin hani en kotu ihtimal ama bence istemez 3gb.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 3 Kaldırır mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gösteriş meraklısı :)Oynamaz desek inanacakmıydın yani? Böyle insanlar yüzünden forum konu çöplüğüne dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKingOfNaples

Yanlış anladınız hocam direk imzayı kopyalayıp yapıştırmıştım. Sonradan sildim farkettiyseniz. Konuyu açma sebebim ise bazı yerlerde 2 gb ekran kartının yeterli olmayacağı ile ilgiliydi.

Sadece GB konusu değil o olay. GTX770'ten bahsediyoruz sonuçta. GT630'ta 2 GB ama aralarında dağlar kadar fark var.

• vram kullanımı 2 gb ı geçecek bence.
  • Herhalde çalıştırır. Optimizasyon ozurlusu olmaz ise en rahat çalışacak oyunlardan biri grafiksel açıdan. Çok gereksiz buluyorum insanların sırf Grand Theft Auto V için konsol almalarına ya da sistem toplamalarına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reppu

vram kullanımı 2 gb ı geçecek bence.

bu ayar 3gb'dir bu 2gb'dir seklinde degil 3gb degilse her turlu takilirim yaparsa forum cildirir.yalandan watch dogs bile 3gb isteyince millet 3gb kartlara yoneldi bir de bu gta5 efendi 3gb asagisinda oynanmayacak gibi olursa carsi karisir goze alamazlar bence.yeni konsollara abarti grafikle yapacaklarini sanmiyorum sonucta pc her turlu daha guclu tabi guncel islemcili makine varsa cunku konsollardaki o jaguar midir nedir o iyi bir tek yoksa gpulari o kadar iyi degil yani 2gb 265 bile oynatacak diye dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krakeg

Herhalde çalıştırır. Optimizasyon ozurlusu olmaz ise en rahat çalışacak oyunlardan biri grafiksel açıdan. Çok gereksiz buluyorum insanların sırf Grand Theft Auto V için konsol almalarına ya da sistem toplamalarına.

Çok haklısınız hocam o kadar da abartılacak bir oyun değil.

• o sistemde kasım kasım kasılır o oyun i7 5xxxk ve r9 295x2 alman gerekiyor ha 32 gb ta ram

• 900 liralık kartınla verimli şekilde oynayamazsın kardeşim gt630 4gb almalısın.

Ego tatmini için mi açıyorsun konuyu?Verimli şekilde oynamak nedir?2gb vramdan fazla ekran kartı istese bile 2 ayar kısıp yine akıcı oynarsın.Highdan aşağı oynamayacağın kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

o sistemde kasım kasım kasılır o oyun i7 5xxxk ve r9 295x2 alman gerekiyor ha 32 gb ta ram

295x2 quadfire dan aşağısı kurtaramaz bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

o sistemde kasım kasım kasılır o oyun i7 5xxxk ve r9 295x2 alman gerekiyor ha 32 gb ta ram

295x2 quadfire dan aşağısı kurtaramaz bence.

aynen 2 tane r9 295x2 ile cf yapılıp yeni i7 5xxxk alıp sonuna kadar oc yapılırsa ancak olur başka türlü kurtarmaz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: torata90

quote:

Herhalde çalıştırır. Optimizasyon ozurlusu olmaz ise en rahat çalışacak oyunlardan biri grafiksel açıdan. Çok gereksiz buluyorum insanların sırf Grand Theft Auto V için konsol almalarına ya da sistem toplamalarına.

Çok haklısınız hocam o kadar da abartılacak bir oyun değil.

Ryse ile beraber pcye gelecek en iyi oyunlardan olacak.Sizin oynadığınız o çok iyi oyunlar neler merak ettim?
  • O sistemle, en kötü 1080-60 çalışması lazım.
    Vram'in problem çıkaracağını sanmam. En kötü ihtimalle, önemsiz bir texture ayarını kısarsın, grafikte nerdeyse fark olmadan oynarsın.

PS4-One'a 18 Kasım, PC'ye 27 Ocak'ta çıkacak. Yeni konsollardaki halini görünce daha iyi tahmin edebiliriz.
  • Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.