Şimdi Ara

gta san andreas'ta sokak savaşları yapan efsane nesil gelsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende her yeri yesil yapmak uzereydim bi tane ana gorev yaptim cete savaslari bitti galiba o renkli alanlar hep yok oldu hepsini alinca ne olacak cok merak etmistim.

• Ulan diyordum bu oyunda bikere oynadığımda mala vurma vardı şimdi niye yapamıyorum diye. Kaldırmışlar meğersem.
  • Ah ah 2007-2009 arası Rapid Tepeamasure serverı aklıma geldi çok Türk vardı serverda, sanırsam samp 0.1'di..
  • SA:MP de hile için bir client kullanırdık. Zaten çoğu kişide de vardı. Arabalarla giderken tabelaların üstünden zıplayıp dururduk. Ne zevkliydi ya...
  • San Andreas ne cabuk nostalji oldu ya.

Vice City helikopter gorevinde kanser olanlar gelsin asil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 21 Şubat 2018; 16:31:48 >
  • En boş oynayan bendim sanırım hiç çete işlerine bulaşmazdım genelde görevleri de yapmazdım gym de kas yapıp uçak çalardım arada da dağdan değişik arabalarla atlardım

• Pc ye çıkmış.. Önceden ps2 ye çıkmış ama o zamanlar nerdeeee ülkede öyle kolay ps2 bulmak..
    Neyse yanılmıyorsam 6cd idi bastım cebimdeki tüm parayı.
    Yükledim pc ye oyunu tabi bi 2 saat sürdü.. Açtım kasıyor çözünürlüğü kıstım gene kasıyor..
    800x600 ve 16bit olarak yakaladım stabili başladım oynamaya..
    Yüzüyorum karşı şehereeee vuruyorlar vs vs dedim görev kasam.
    Oynuyorum hayat bana güzel, zaten yaz tatili daha okula var.
    Sonra çete savaşları başladı tek tek
    Sindireee sindire her ama her yeri yeşile çevirdim..
    Grove street rahat ben rahat ortada düşman neyin kalmadı
    Lan çok mutlu olmuştum hala hatırlarım..
    Sonra yeşil sabre görevi ve malum dağ bayırda açıyoruz gözü.
    Az biraz dışarıda takıldıktan sonra evime yurduma dönem dedim ve o manzarayı gördüğüm an evlat acısı gibi koymuştu..
    gta san andreas'ta sokak savaşları yapan efsane nesil gelsin
    TÜM ALDIĞIM BÖLGELER MOKOKO.. Rakip çetelere geçmiş gene!

Lan hayata küsmüştüm o dönem
    Sonra gidip Fifa 2005'e sarılmış kariyer moduna başlamıştım

• AGBDLCID

Ey gidi günler ey. Tabi ki o zamanlar internet kafe vardı, kafe de tanışmıştım bu harika oyunla. Airport taki o devasa uçak ne anılara aracı oldu..

Şifresi var şifresiz uçuramazsın diye sözde yardım eden çakallar :) vs.. ama insanların onu Numpad tuşlarından gösterişi bile bi güzellik bir yenilikti.

Bugündeki 1000 duyguyu, o günlerdeki Türkiye'de bir duyguya değişmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catology

Fifa 98’e yetişmemiş nesil san andreası nostalji ilan etmiş ;)

fransa 98 ile özdeşleşmiştir aynı zamanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuchell89

quote:

Eskiden albümler olurdu. Futbolcuların stickerlarını toplar albümü tamamlardık.

Yerli versiyonu da vardı hatırlarsın ahahah futbolcu kartları. Minik bir albüm vardı 4 takımın 11’ini tamamlarsan bisiklet veriyorlardı. Fenerbahçeli Ümit sticker’ını bulamazdık.

Anılarım canlandı

• hood (bölge) savaşı o sokak savaşı değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Yerli versiyonu da vardı hatırlarsın ahahah futbolcu kartları. Minik bir albüm vardı 4 takımın 11’ini tamamlarsan bisiklet veriyorlardı. Fenerbahçeli Ümit sticker’ını bulamazdık.

Anılarım canlandı

hahahaha aynen hatırladım sen anlatınca hocam. incecik kağıt vardı 11 tane boşluk, isimleri yazıyordu bulup yapıştırıyorduk, kağıdı katlayıp cebimizde taşırdık yanlış hatırlamıyorsam hagi de zor bulunuyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Cbklqn

şimdi mta da pubg modunu oynuyoruz :)

sağolun indirip denicem :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Anılarım canlandı

hahahaha aynen hatırladım sen anlatınca hocam. incecik kağıt vardı 11 tane boşluk, isimleri yazıyordu bulup yapıştırıyorduk, kağıdı katlayıp cebimizde taşırdık yanlış hatırlamıyorsam hagi de zor bulunuyordu

Ama hatırladığım Beşiktaş'ta bir oyuncu vardı adı aklıma gelmedi şimdi. Bi de Fenerbahçe'li Ümit Özat'ın sticker'ı çıkmıyordu hiç

• kusura bakma biz vice city ciyiz,
    san andreas çıktığı zaman şuan gta 5 in yeniliği neyse o zamanda onu hissettirmiştir bizlere.
  • quote:

Basketbol sahasında futbol oynadığımız 98 miydi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4n4q4

quote:

Basketbol sahasında futbol oynadığımız 98 miydi acaba?

Tam hatırlamıyorum ama olabilir. ahaha çok iyiydi ya ahaha ama benim favorim 2000. no.9'lar felan aslşkdaslşdadsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

San Andreas ne cabuk nostalji oldu ya.

Vice City helikopter gorevinde kanser olanlar gelsin asil.

Ooo hocam hatırlamaz olur muyum o görevi ya. Benim için Vice City'nin yeri de San Andreas kadar ayrıdır tek fark San Andreas dönemine çok göre ekstrem özelliklere sahipti o yüzden daha çok onun üstünde durdum. Ben Vice City yüzünden ağladığımı hatırlıyorum. Otobüs alıp duraklarda yolcu alırdım kişi başı 1 $ gelirdi, durakları ezberlemiştim sırayla sürüyordum, sonra o kazandığım parayla save almayı unutup oyunu kapattım diye ağlamıştım. Çocukluk işte. O görev kanser ederdi insanı.

• Gta san andreas ilk çıktığında nvidia geforce 6200 ekran kartım vardı pentium D 945 işlemcimle iyi ayarlarda oynuyordum. O köy kısımları beni mest etmişti traktörler, eski kamyonlar ve en önemlisi CJ in yüzmesi aklım gitmişti resmen. Yaşım küçüktü yada hakikaten oyunun efsaneliğimi bilmem ama bana bu hissi yaşatan oyunlar, NFS underground 1, half life serisi, batllefield 2. Bunlarda yaşadığım o heyecanı mutluluğu başka oyunda yaşamadım. Bakıyorumda underground 2003 yılında çıkmış, o yılda doğan çocuklar şimdi GTA 5 oynuyor yaşlanmışız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waeder -- 23 Şubat 2018; 17:20:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.