Şimdi Ara

gta san andreas'ta sokak savaşları yapan efsane nesil gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Sırf arabalar çok hızlı gidiyor hız sınırlamasına uymak için traktörle trafiğe çıkardım

5 dk sonra uçan arabalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Ömrümün 10 senesini çalan oyun SA-MP RolePlay ile... Tabi çoğu kişi bilmez bu kavramı ama offline'da da oyunu yalamış yutmuş biriyimdir. O senin söylediğin sokak savaşlarını yapmaz mıyım be heyt... Hatta bir hile vardı onu yapınca çeteler, insanlar agresif olurdu birbirine saldırırdı ben önce yeşil yani Grove'lardan G tuşuna basıp 3-4 kişi yanıma çekerdim (bunu da bilmeyen epey kişi vardır "G" tuşu ile dost olma, tabi bunun için belli göreve kadar ilerlemiş olmak lazımdı) sonra 4 kapılı bir araca atlar drive-by yaptırırdım Ballaslara falan.

Hangi serverlarda oynadınız, nickiniz neydi? Büyük bir ihtimal birbirimizi biliyoruzdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: d0nut

quote:

Ömrümün 10 senesini çalan oyun SA-MP RolePlay ile... Tabi çoğu kişi bilmez bu kavramı ama offline'da da oyunu yalamış yutmuş biriyimdir. O senin söylediğin sokak savaşlarını yapmaz mıyım be heyt... Hatta bir hile vardı onu yapınca çeteler, insanlar agresif olurdu birbirine saldırırdı ben önce yeşil yani Grove'lardan G tuşuna basıp 3-4 kişi yanıma çekerdim (bunu da bilmeyen epey kişi vardır "G" tuşu ile dost olma, tabi bunun için belli göreve kadar ilerlemiş olmak lazımdı) sonra 4 kapılı bir araca atlar drive-by yaptırırdım Ballaslara falan.

Hangi serverlarda oynadınız, nickiniz neydi? Büyük bir ihtimal birbirimizi biliyoruzdur.

Ağırlıklı olarak açık olduğu süre boyunca v1'den bu yana 99 RPG'de oynadım, ondan önce 2007-2008 Vendetta v1 Las Venturas ve San Fierro dönemlerindeydim Godfather teması falan. Buradan sonra 99 v1'in ilk aylarında 99'a başladım öylece devam ettim, 99'un kapalı olduğu ara dönemlerde kısa süreli olarak başka sunucularda da oynadım ama beni bilen 99'dan bilir anca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 20 Şubat 2018; 3:32:29 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: d0nut

quote:

Ağırlıklı olarak açık olduğu süre boyunca v1'den bu yana 99 RPG'de oynadım, ondan önce 2007-2008 Vendetta v1 Las Venturas ve San Fierro dönemlerindeydim Godfather teması falan. Buradan sonra 99 v1'in ilk aylarında 99'a başladım öylece devam ettim, 99'un kapalı olduğu ara dönemlerde kısa süreli olarak başka sunucularda da oynadım ama beni bilen 99'dan bilir anca.

Anladım. Bahsettiğin sunucularda bende çok oynadım. En son Reality Gaming ve Breeze Roleplay’de map editor olarak yöneticilik yapmıştım uzun süre, Isabel nickname’i ile.

• quote:

çook eskilerde Official serverler bölümünde las venturas roleplay yazan bir server vardı geminin içinde durunca 2 3 snde bir 100 dolar geliyordu veya öldürdüğün bir adamın parası geliyordu berber dükkanını kumarhaneleri satın alabiliyordun belirli periyotlarda para gelmeye başlıyordu başkası senden satın alabiliyordu bankaya para yatırabiliyordu hatırladınız mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 21 Mart 2021; 11:15:27 >
  • Çölde scania tır sürüyoduk zevkli oluyodu baya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SıradanÇinkoKarbonPil kullanıcısına yanıt
    SA:MP ile tanıştığımda ortaokula gidiyordum lise 3'de bıraktım. oyunu bırakalı 7 sene olmuş vay be.
    ben ortaokula giderken Türklerinde yoğun olduğu gamerX serverinde başladım

sonra zaten Türkiyedede sunucu açmaya başladılar, Role Play felan sonradan çıktı biz DM ciydik :)

yabancılarla ne klan savaşları yapardık vay be :)
  • Gta 4 ve 5 i hic oynamadım vice city ile hayat buluyorduk. Zamanında oyunu Türkçe yapıp Çankırı city olarak indirdiğimi bilirim cd hala arşivimde duruyordur.

Ben daha çok jumpjet yazarak f16 tarzı alır yurdu bombalardım o daha zevkliydi 😂😂

• 7 tane cd ile kurmuştum o oyunu zamanında, zevkliydi baya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mantarın Başı

Steam ne kardeş 6 tane cd ile kurardık hey yavrum hey

kardeş zamanında cdlerle kurardık hatta birkaç cd bozuk çıksaydı dünyayı ayağa kaldırırdık şimdi steam var sağolsun ihtiyacımı karşıladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Cbklqn

şimdi mta da pubg modunu oynuyoruz :)

Hala var mı oyuncusu O zaman indirip bir bakarım
  • Var hocam var oyuna ortalama en az 60 kisi giriyosun 500-1000 kisilik serverlar var bizde pc kotu oldugundan mecbur bunu oynuyoruz bug falan oluyo arada lagdan pingden cildirsanda arkadaslarinla oynayinca zevkli oluyor ya

• Ulan yıl 2005 veya 2006 para biriktirip bi hışımla bisikletime binip cd ciye gitmiştim.O zaman bilgisayardan cd lere çekip satıyolardı tabi oyunları.Adam demişti 1 saate hazır olur diye varya o 1 saat geçmedi.Oyun 5 cd liydi 10 liraydı.O zamanlar da 10 lira büyük para.Eve gidiyorum ama nasıl heyecanlıyım.Bizim için büyük olaydı böyle şeyler, şimdi doğan çocuğun elinde telefon, tablet.

• İlk oyunu elime aldım ,nasıl heyecanliyim yükledim actim oyun kasiyo oynayamamistim simdi

Telefondan gta sa oynanilabiliyor teknolji nasıl ilerlemiş

• hiç oynamadım o oyunu ancak bizim gençliğimzdeki gta san andreas'ın yerini tutamaz

hiç oynamadım o oyunu ancak bizim gençliğimzdeki gta san andreas'ın yerini tutamaz

hiç oynamadım o oyunu ancak bizim gençliğimzdeki gta san andreas'ın yerini tutamaz

NERDEN BİLİYOSUN

• j700 J kullanıcısına yanıt
    2 tanesi satıyordu bizi hocam,1 değil.

Sadece kardeşimiz kalıyordu yanımızda
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Bugün programlama ve oyun yapımı ile uğraşıyorsam sa-mp sayesindedir
  • Imzamda sistem yazdığımı hatirlamiyorum aslan

• Bir GTA:Vice City nesli değildir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.