Şimdi Ara

>> GTA San Andreas Paylaşım Topic'i << (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
2
Favori
207.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canozpinar

saten su an yuklu deıl onun ustune kac format yedı hatta bn bili deiştırdım ama o oyunu bıtırmek ıstıorum o yusden o gorewı bılen ark warsa lutfen anlatsın noooolurr

Alıntıları Göster
    canozpinar msn ver istediğin görevi yapim yada anlatim

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLvatore!

Arkda$Lar msn gangster@hot. eqLeyin ben oyunu 2 gunde bitiriyorum save dosyasını bana yoLLayın yapim..EN KOLAYIDA trenin üstündeki adamLarı öLdürmeq "rocketman" yaz trenın ustune cık hepsini öLdür orda...1 dk surmez

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SaLvatore!

Arkda$Lar msn gangster@hot. eqLeyin ben oyunu 2 gunde bitiriyorum save dosyasını bana yoLLayın yapim..EN KOLAYIDA trenin üstündeki adamLarı öLdürmeq "rocketman" yaz trenın ustune cık hepsini öLdür orda...1 dk surmez

Listeye ekledim kabul ederseniz memnun olurum teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammetguven61

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: muhammetguven61

quote:

oLm o adresi ben yanlış yazdım gangstercs@hot. olcak

• quote:

quote:

quote:

oLm o adresi ben yanlış yazdım gangstercs@hot. olcak

Alıntıları Göster
    oyun su an bu bılde yuklu deıl (yenı aldım bunu da)oburude format yemıs ondan maaalesef sewim gitti sız bana gorewı anlatın yeter bn hallederımm
    canozpinar@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

oyun su an bu bılde yuklu deıl (yenı aldım bunu da)oburude format yemıs ondan maaalesef sewim gitti sız bana gorewı anlatın yeter bn hallederımm
    canozpinar@hotmail.com

Alıntıları Göster
    yok mu bılen yaaaaa sinir olduydum o gorewe

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammetguven61

uçak okulunda helikopterle komyonları patlatmayı geçemedim nasıl yapılıyor acaba?????????????????

Alıntıları Göster
    quote:

uçak okulunda helikopterle komyonları patlatmayı geçemedim nasıl yapılıyor acaba?????????????????

evet o biraz kazık num 0 la mermi atarak patlat roket çok kazık helikopterin burnunu yatırmak zorunda kalıyorsun ki bu bazen heli kopteri kontrolden çıkartıyor num 0 da sanırım mermiler hangi nereye bakıyorsa orayı aynı zamanda çevresini vuruyor yani azıcık helikopteri eğersen mermilerin çoğu kamyonlara gidecektir yada illa roket diyorsan kamyonların ortasına nişan al 2 si birden patlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Phoneix TUR

quote:

evet o biraz kazık num 0 la mermi atarak patlat roket çok kazık helikopterin burnunu yatırmak zorunda kalıyorsun ki bu bazen heli kopteri kontrolden çıkartıyor num 0 da sanırım mermiler hangi nereye bakıyorsa orayı aynı zamanda çevresini vuruyor yani azıcık helikopteri eğersen mermilerin çoğu kamyonlara gidecektir yada illa roket diyorsan kamyonların ortasına nişan al 2 si birden patlar

Alıntıları Göster
    şimdi uçak görevlerinde bir hareket eden uçagın arkasına binmem gerekiyo motorla ama bi türlü uçaga yetişemiyorum bi taktiği varmı yardım edinn

• quote:

Orijinalden alıntı: IR0N

şimdi uçak görevlerinde bir hareket eden uçagın arkasına binmem gerekiyo motorla ama bi türlü uçaga yetişemiyorum bi taktiği varmı yardım edinn

Alıntıları Göster
    fazla sağ sol yapma mümkün olduğunca geç dönmeye çalış ve uçağa kenardan bin yoksa variller gitmeni engeller

• quote:

fazla sağ sol yapma mümkün olduğunca geç dönmeye çalış ve uçağa kenardan bin yoksa variller gitmeni engeller

Alıntıları Göster
    Ya hala bitiremediniz mi bu oyunu.Ben geçen yaz ilk çıktığında alıp bitirmiştim.Şimdiyse yenisini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _yasin_

Ya hala bitiremediniz mi bu oyunu.Ben geçen yaz ilk çıktığında alıp bitirmiştim.Şimdiyse yenisini bekliyorum.

Alıntıları Göster
    eeee napalım yani
  • quote:

Kanka Lar gangstercs@hot. gTaLar benden SoruLur saveyi gönderin

Alıntıları Göster
    quote:

Benden Sorulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gossipp -- 7 Temmuz 2006; 16:24:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gossipp

quote:

Benden Sorulur

Alıntıları Göster
    ucak okulu gorevinde 3. gorevde takiliyorum. soyle ki gorevde once kalkacaksin sonra halkalardan gececeksin.fakat ben kalkista gereken yükseklige ulasamadigim icin bi tur atip oyle basliyorum yaklasik 115 saniyede bitirebiliyorum fakat gecemedin dio. acaba kalkistan oturumu zamani yetistiremedigim icin mi yoksa yukarda yapmam gerekenleri yanlis yapiyorum diye mi bi bakarsaniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: SpOoKy_TR

ucak okulu gorevinde 3. gorevde takiliyorum. soyle ki gorevde once kalkacaksin sonra halkalardan gececeksin.fakat ben kalkista gereken yükseklige ulasamadigim icin bi tur atip oyle basliyorum yaklasik 115 saniyede bitirebiliyorum fakat gecemedin dio. acaba kalkistan oturumu zamani yetistiremedigim icin mi yoksa yukarda yapmam gerekenleri yanlis yapiyorum diye mi bi bakarsaniz sevinirim

Alıntıları Göster
    Uçak Kaldırma işine biraz çalış sonra o görevi al....

Direk bir şey bilmeden o görevi alırsan böyle hatalar çıkar uçağı düzgün kullanmayı ve kaldırıp indirmeye önce kafanı yor

• quote:

Orijinalden alıntı: Gossipp

Uçak Kaldırma işine biraz çalış sonra o görevi al....

Direk bir şey bilmeden o görevi alırsan böyle hatalar çıkar uçağı düzgün kullanmayı ve kaldırıp indirmeye önce kafanı yor

Alıntıları Göster
    yok ya ole deil ztn o gorevi yaptim. ayrica bu olanlardan sonra gene o goreve dondum ve sunu farkettim ilk gorevde kalktigim zaman ilk halkaya hemen cikiorum. fakat dedigim gorevde halka ayni yerde olmasina ragmen ilk kalkista ulasamiyorum. sanirim oyunu zor olsun die sacmalamislar. genede saol kardes

• quote:

yok ya ole deil ztn o gorevi yaptim. ayrica bu olanlardan sonra gene o goreve dondum ve sunu farkettim ilk gorevde kalktigim zaman ilk halkaya hemen cikiorum. fakat dedigim gorevde halka ayni yerde olmasina ragmen ilk kalkista ulasamiyorum. sanirim oyunu zor olsun die sacmalamislar. genede saol kardes

Alıntıları Göster
    yaaaa hangi bölümden sonra karşı ada açılıyor???? ben biçerdöver bölümündeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

yaaaa hangi bölümden sonra karşı ada açılıyor???? ben biçerdöver bölümündeyim

Alıntıları Göster
    şöyle W S ye basılan bölümde kaldım arabanın tekeri dönüyo sadece _??? 5-10 dk basılı tuttum olmadı...

ayrıca OYUN Multi Player süper oluyorr
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SpOoKy_TR

iş basit arkadaş önce left counterclockwise ı seç orda alan daha temiz daha rahat dönersin uçak kaldırma en basit iş s ye basarsan uçak paşa paşa kalkacak aman abanma tuşa yoksa burun yükselir motor durma noktasına gelir düşersin oyun zor olsun diye saçmalamamışlardır çünkü bundan sonra 4-5 uçaklı görev var ve sen sürmek zorundasın

ha birde dönme işi var mesela sola dönerken çok kaçmasın diye sağa basıp yani 'a' ya uçağın dönüşünü dengele bundan sonrası sana kalmış kolay gelsin

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SpOoKy_TR

iş basit arkadaş önce left counterclockwise ı seç orda alan daha temiz daha rahat dönersin uçak kaldırma en basit iş s ye basarsan uçak paşa paşa kalkacak aman abanma tuşa yoksa burun yükselir motor durma noktasına gelir düşersin oyun zor olsun diye saçmalamamışlardır çünkü bundan sonra 4-5 uçaklı görev var ve sen sürmek zorundasın

ha birde dönme işi var mesela sola dönerken çok kaçmasın diye sağa basıp yani 'a' ya uçağın dönüşünü dengele bundan sonrası sana kalmış kolay gelsin

Alıntıları Göster
    yha arkadaslar ben bu gta san andres i nereden indirebilirim tam olarak bi yardımcı olsanız?..

• quote:

Orijinalden alıntı: HaDeS--

yha arkadaslar ben bu gta san andres i nereden indirebilirim tam olarak bi yardımcı olsanız?..

Alıntıları Göster
    onun yerine git al satılıo her yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaDeS--

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS--

hoca yasak burda full oyun istemek isttersen herkes gibi Bir CD satıcısına git al

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.