Bildirim
Gta San Andreas mağazada (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Oynanan telefon 920
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: StealheX
Oynanan telefon 920
ohooo hocam ya çok kötü ayarlarda çalıştırıyormuş inşallah optimize edilir de çalıştırır default ayarlar olur mu ya -
nasıl yapıcaz bunu unlocklu cihazlarmı indirebiliyor ? yoksa indirip telefonamı atıcaz bunu ? açıklarmısınız biraz. -
920 ile oynanıyor mu ona göre yükleyecegm. l920 desteklemiyor diyorlar -
beyler oyunu 620ye kurdum oyuna girdikten 2 dk sonra oyundan atıyor galiba ram yetmiyor rami aero ile temizleyip deneyeceğim sonucları yazarım -
quote:
Orijinalden alıntı: StevieRayVaughan
nasıl yapıcaz bunu unlocklu cihazlarmı indirebiliyor ? yoksa indirip telefonamı atıcaz bunu ? açıklarmısınız biraz.
evet cihazın unlock olması gerekiyor
bu linkten bakabilirsiniz
bu link -
Arkadaşlar lumia 925 e indirdim sorunsuz açıldı biraz kurcaladıktan sonra editlelerim mesajımı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgisayarda ki o tadı vermez ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bende indirdim fakat ingilizce 0olduğundan grafikleri nerden artırıyoruz çözemedim rica etsem tarif edebilir misiniz. Birde araba sürerken yollar sürekli bozuluyor yani Bi açık renk bir koyu renk. Sizde de varmış bu sorun.
-
-
İşin açığı bu yer muhabbeti konusunda bir fikrim yok fakat yanlış hatırlamıyorsam 3.5 gb yeri olan kullanıcılar yükleyebiliyordu. Bu arada mağdur olarak görmenin bir anlamı yok tam aksine daha az piksel işleyeceği için gpu sizin telefonlarda daha gazla performans alınabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StealheX -- 27 Ocak 2014; 22:47:34 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: expo-9009
Wp Central 920 de oynadığını belirtti
Yorumlarda indirdiğini para verip aldığını ancak 920 925 de açılmadığını belirten bir çok yorum var
quote:
İşin açığı bu yer muhabbeti konusunda bir fikrim yok fakat yanlış hatırlamıyorsam 3.5 gb yeri olan kullanıcılar yükleyebiliyordu. Bu arada mağdur olarak görmenin bir anlamı yok tam aksine daha az piksel işleyeceği için gpu sizin telefonlarda daha gazla performans alınabilir.
Yok hocam alan konusunda mağduruz. Bize kalan ham alan 5gb zaten. 1gb da diğer klasörü. Kaldı 4 zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: aenescan1994
quote:
Orijinalden alıntı: expo-9009
Wp Central 920 de oynadığını belirtti
Yorumlarda indirdiğini para verip aldığını ancak 920 925 de açılmadığını belirten bir çok yorum var
Cihazdan cihaza değişiyor demek ki
quote:
Orijinalden alıntı: Dexter Morgan
beyler oyunu 620ye kurdum oyuna girdikten 2 dk sonra oyundan atıyor galiba ram yetmiyor rami aero ile temizleyip deneyeceğim sonucları yazarım
Hocam sonucu 4 gözle bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: PindowsWhone
quote:
Yok hocam alan konusunda mağduruz. Bize kalan ham alan 5gb zaten. 1gb da diğer klasörü. Kaldı 4 zaten.
Yani kısaca telefonda hiçbir şey yüklü olmayacak temiz formatlı diğer kısmı yok denecek kadar az olucak anca oyle yüklenir
insan utanır oraya lumia 820 yazarken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zvjezdan
quote:
Orijinalden alıntı: Dexter Morgan
beyler oyunu 620ye kurdum oyuna girdikten 2 dk sonra oyundan atıyor galiba ram yetmiyor rami aero ile temizleyip deneyeceğim sonucları yazarım
Hocam sonucu 4 gözle bekliyorum.
yohocam atıyor gene ram yetersiz -
unlock 520 ye kurdum, download esnasında aşırı ısınma oldu, biraz oynadım bi sıkıntı gözlemleyemedim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X