Şimdi Ara

GTA San Anderas Mod yapmak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar san anderasa yeni arabalar vs. eklemek için gerekli olan programlar neler..Ama arabalrı vs. leri kendim yapacağım.

• araba eklemek için ggmm var ama araba yapmayı bilmiyorum
  • araba yapmak çok kolay ama hangi program olduğunu unttum ama araba yüklemeni tavsiye etmem oyunu bozuyor bnde yüklü 5-6 tane var şu an ve oyunu mafetti oyunu silsem cd si yok mecbur böle oynuyoz eğer nasıl yükleneceiğini öğrenmek istiyorsan ve programını msn adresimden ulaşabilirsin emirhan_terzi@hotmail.com
  • bende bi siteden araba yükledim 30 35 tane hiç bişi olmadı gayette güzel çalışyor
  • Yeni araba eklemek için;gta san andreas mod installer,img tools
    Araba yapmak zordur,dff'leri oluşturmak için zmodeller2,sonra o programla kaplayacaksınız bildiğim kadarıyla.
    ev,afiş'leri değiştirmek için;txdworkshop.
  • Sağolun Benimde İşime Yaradı
  • dostum sen zormu diyon araba yapmaya bebek işi aslında araba yapmak değil de arabaya şekil vermek değiştirmek falan işte yani bi arabanın üstünde değişiklik yapmak için GGMM programını kullan hem oyuna araba ekleyebilirsin hemde bi nevi araba yapabilirsin yani kısmen
    quote:

Orjinalden alıntı: onur[CrZy]

Yeni araba eklemek için;gta san andreas mod installer,img tools
    Araba yapmak zordur,dff'leri oluşturmak için zmodeller2,sonra o programla kaplayacaksınız bildiğim kadarıyla.
    ev,afiş'leri değiştirmek için;txdworkshop.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA San Andreas gelir mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.