Bildirim
Gta SA Kasmadan Oynıyabileceğim kart

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/vtx3d-ati-hd6770-1gb-ddr5-128-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: B.M.W
http://www.netsiparis.com/detay/12831025032/HIS-HD-5770-ICEQ-5-1GB--128BIT--GDDR5-NATIVE-HDMI-DUAL-DL-DVI-DP-PCIE
Katılıyorum 5770 fazlasıyla üstünden gelir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
San Andreas'ı mı kastediyorsun? Şu anki ekran kartı nedir? Bir sorundan dolayı kasıyor olmasın -
gta selamin aleykum konya edition. 2400 proyla bile oynanir yav o oyun 5770'le gta4 oynanir da islemci ariza cikarir biraz.
-
HD 2400 Pro yeterli olur demeyin, benim bütünleşik HD 4200 ile GTA SA bile kasıyor. Şöyle bir HD 5770 yeterli olur sanırım. -
İntel 2500K 3.3 Ghz - ASUS P8H77-V LE INTEL - G.Skill 8GB (2*4) - GTX 670 YOLDA diye imzan var ? Niye şimdi kart alıyorsun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Duman12
İntel Dual Core 3.20 ve 2 gb ram var arkadaşlar şu anki kartla gta sa yı kasarak oynıyorum bu oyunu kasmadan oynıyabileceğim bir kart istiyorum önerileriniz nelerdir ? 200 250
Frame limiter OFF olcak grafik ayarlarında.ON olarak durursa 25 fps ye kitliyor -
Evet OFF olması gerek yoksa benim HD6950 ile 25FPS veriyordu hep GTA SA için ekran kartı mı alınır -
quote:
Orijinalden alıntı: nForcer
HD 2400 Pro yeterli olur demeyin, benim bütünleşik HD 4200 ile GTA SA bile kasıyor. Şöyle bir HD 5770 yeterli olur sanırım.
Yuh! Hocam ne yaptınız? Intel HD4200 ile oynanmıyorsa, bunun sebebi Intel'in o inanılmaz oyun uyumluluğudur.Tabi diğer taraftan Intel de haklı. 7 yıllık oyunun neresine destek versin.
GTA SA dediğimiz oyun GTA III'ün grafik motorunu kullandığı için yapısı itibariyle DX7 oyunudur. E böyle bir oyun için şuan 20 Lira'ya bulunabilecek herhangi bir kartla tahminen 100 fps ile oynanabilir.
Yanlış hatırlamıyorsam ben 6600gt ile baya bir oynamıştım ama VC'deki tadı alamadığım çok da üstelememiştim. Ama aynı dönemde benim kuzen Celeron işlemci 256 veya 512 mb bellek ve GF 4 MX440 ile oynuyordu diye hatırlıyorum. Siz düşünün yani.
Büyük ihtimal sürücülerden veya yazılımsal başka bir sorundan dolayı kasıyordur oyun. Yoksa o IGP ile düşük detayda Crysis bile oynanır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: M@U
quote:
HD 2400 Pro yeterli olur demeyin, benim bütünleşik HD 4200 ile GTA SA bile kasıyor. Şöyle bir HD 5770 yeterli olur sanırım.
Yuh! Hocam ne yaptınız? Intel HD4200 ile oynanmıyorsa, bunun sebebi Intel'in o inanılmaz oyun uyumluluğudur.Tabi diğer taraftan Intel de haklı. 7 yıllık oyunun neresine destek versin.
GTA SA dediğimiz oyun GTA III'ün grafik motorunu kullandığı için yapısı itibariyle DX7 oyunudur. E böyle bir oyun için şuan 20 Lira'ya bulunabilecek herhangi bir kartla tahminen 100 fps ile oynanabilir.
Yanlış hatırlamıyorsam ben 6600gt ile baya bir oynamıştım ama VC'deki tadı alamadığım çok da üstelememiştim. Ama aynı dönemde benim kuzen Celeron işlemci 256 veya 512 mb bellek ve GF 4 MX440 ile oynuyordu diye hatırlıyorum. Siz düşünün yani.
Büyük ihtimal sürücülerden veya yazılımsal başka bir sorundan dolayı kasıyordur oyun. Yoksa o IGP ile düşük detayda Crysis bile oynanır.
1.7 Celeron işlemci 512 mb ram 5700le ekran kartı ile canavar gibi çalışıyorduama gf 4 ile oynanmıyordu diye hatırlıyorum o dönem çünkü 5200 almıştım gf4 den sonra oynamak için ne oyundu ee gidi günler.
-
Intel değil ATI HD 4200. NFS Underground 2 biraz ayar açınca kasıyor yani bu IGP ile, düşünün. Şu oyunları bile bir ağız tadıyla 1920x1080'e alıp oynayamıyoruz.quote:
Orijinalden alıntı: M@U
quote:
-
beyler ben pentium 4 3.0 ghz işlemci ati radeon 9600xr 256 mb 128 bit ekran kartıyla 1440x900 de full kasmadan oynuyodum sıkıntınız nedir yani -
biz de kullandik hd4200 ama igp ile full hd olmuyor tabi.sonra nasil ekran karti satsin adam yazik gunah. -
9600xt* -
5670,6670 gta san andras'ın rahatlıkla full oynatır daha fazlası sana kalmış -
ben gtx 550 ti öneririm aklına yatarsa yok yatmassa biraz fazlası hd 3850 öneririm cod 2 yi full de kasmadan oynamıştım sen gtx sa yı düşün yok biraz daha üstüne çıkarım sonraki oyunları da oynamak istiyorum diyorsan gtx 560 Tİ ucuzu 'unda 490 tl bf3 ü ultrada ama hd de biraz kasar çok rahat oynarsın -
quote:
Orijinalden alıntı: Hümiyettin
İntel 2500K 3.3 Ghz - ASUS P8H77-V LE INTEL - G.Skill 8GB (2*4) - GTX 670 YOLDA diye imzan var ? Niye şimdi kart alıyorsun ?
Bu sistemi arkadaşım kendi ağzında yazdı kardeşim bende öle düşünüdm söledim ama boşver dedi düzelme yapmadım ekran kartı geldiğinde zaten sistemin ss sini alıcam ve dh haberda yardım edenlere teşekkür edicem -
quote:
Orijinalden alıntı: MertcanxXx
Evet OFF olması gerek yoksa benim HD6950 ile 25FPS veriyordu hep GTA SA için ekran kartı mı alınır
Arkadaşım SA-MP oynuyor ve kasıyor şikayetçi. oyunda admin. onun için yeni bi kart alıcak çok oyun oynayan birideğil.
Benzer içerikler
- gpu hotspot nedir
- opengl mi directx mi
- gpu 100 kullanıyor
- amd radeon r7 200
- termal pad önerisi
- rx 9070 xt
- amd 9070 xt
- dlss nedir
- amd yeni ekran kartı
- rtx 3060 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X