Şimdi Ara

GTA Liberty City Stories Mobile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oyun androide ne zaman cikcak ben biktim usandim GTA V i pcye iki sene bekledim ustune gittim 3 bin tllik PC dizdim oynamak icin ve oyunu orjinal aldim iki sene gec cikmis oyunu
    Simdi ayni sey mobilede oluyor gene bekliyorum
    Neden pccilere andoridcilere ikinci sinif insan muamelesi yapiyorlar
    Mesele korsansa konsolda da iostada korsan var neden onlar oncelik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rockstar firması konsol firmasidir, herzaman yaptığı iş konsollara önem vermek.

İos da ise insanlari iosa yöneltmek için böyle pazarlıklar olabilir..

Ama sunuda unutmamak gerekire bu konsollara optimizasyon yapmak daha kolay :)

• Snapdragon 820, ps3 ün oynattığı her oyunu oynatır bence ama işte boyut sorunu. İlerde nasıl olur bilmiyorum ama çıkmalı..

• quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

Rockstar firması konsol firmasidir, herzaman yaptığı iş konsollara önem vermek.

İos da ise insanlari iosa yöneltmek için böyle pazarlıklar olabilir..

Ama sunuda unutmamak gerekire bu konsollara optimizasyon yapmak daha kolay :)

Rockstar konsol firmaları ve applla anlasmis herhalde
    Optimizasyon olayinda hakli olabilirsin ancak 30 fps ye mahkum ediyorlar yer yer 20 fps ye dustugu oluyor ancak pc oylemi kilitle 60 FPS ye oyun yag gibi aksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Snapdragon 820, ps3 ün oynattığı her oyunu oynatır bence ama işte boyut sorunu. İlerde nasıl olur bilmiyorum ama çıkmalı..

820 su yeni cikan galiba ? Hangi telefonda var

• quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

quote:

Snapdragon 820, ps3 ün oynattığı her oyunu oynatır bence ama işte boyut sorunu. İlerde nasıl olur bilmiyorum ama çıkmalı..

Daha hiç bir telefon da yok. Çok yeni . İlk samsung galaxy s7 de kullanılacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

quote:

Daha hiç bir telefon da yok. Çok yeni . İlk samsung galaxy s7 de kullanılacak.

S7 icin kollari sivayalim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok normal abi ios ta 2 3 çeşit işlemci var. Androidde onlarca çeşit işlemci, onlarca çeşit grafik yongası var. Haliyle androide oyun çıkarmak kat be kat zor oluyor. Ayrıca işletim sistemi gereği pek de optimize olmuyor. Ve korsan da çok yaygın. Ben de olsam çıkarmam androide oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: LazPlayboy

Çok normal abi ios ta 2 3 çeşit işlemci var. Androidde onlarca çeşit işlemci, onlarca çeşit grafik yongası var. Haliyle androide oyun çıkarmak kat be kat zor oluyor. Ayrıca işletim sistemi gereği pek de optimize olmuyor. Ve korsan da çok yaygın. Ben de olsam çıkarmam androide oyun

Ne yani iosta korsan yokmu yani ??
    Androidde ne kadar korsan varsa iostada o kadar var telefonunu jailbreak yapıp korsan oyun uygulamaların dibine vuranlarida biliyoruz
    Androidde onlarca islemci var demissin ben snapdragon mtk ve intel dışında gormedim 2 3 farkli islemci yapisi var diye cikarmak bu kadar zor olmamali

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.