Şimdi Ara

GTA IV (Tekrar Liberty City'de İlk Trailer)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  GTA IV (Tekrar Liberty City'de İlk Trailer)

GTA IV

http://www.rockstargames.com/IV/

http://download.gametrailers.com/gt_vault/t_gta4_trailer1_720p.wmv

The life is complicated, I killed people, smugled people, sold people, perhabs here things will be different...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christian Troy -- 30 Mart 2007; 18:26:24 >

• abow bekliyoruz

Oynuyor: Mass Effect, The Orange Box, Call of Duty 4: Modern Warfare, Assassin's Creed, Fifa 08

Bekliyor: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, PLAYSTATION®3

メタルギアソリッド4
  • Bakalım tanıtım videosu nasıl olacak merakla bekliyorum Gta benim için hep en iyi oyun olmuştur küçüklüğümde hayalini kurduğum oyunu sonunda bir firma çıkardı diye çok sevnimiştim ilk gta nın çıkmasıyla
    Ama gta 4 ün pc ye gelmesi 2008 i bulur dite düşünüyorum zaten önce konsollara uğrayacak en az 1 yıl sonra da pc ye gelir umarım

Oynuyor: Mass Effect, The Orange Box, Call of Duty 4: Modern Warfare, Assassin's Creed, Fifa 08

Bekliyor: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, PLAYSTATION®3

メタルギアソリッド4
  • Evet kullandığı yeni grafik motoruyla mükemmek grafiklere kavuşacak gta Benim isteklerimden biri araçların lisanslı olması ama olmasa da olur ne diyeyim Olursa benim için daha iyi olacak
    Daha Fazla Göster
  • Bu konunun yeri konsol bölümü olması gerekirdi.

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • PC'ye geç gelecek kesin bu yaz konsol almak lazım
    Bütün işe yarayanlar,
    İşe yaramaz sanılanlardan çıkar.
  • Cidden heyecanlandım. Ama PC ye çıkma tarihi geç olacak yaa işte fit oluyorum buna. Millete bebe muamelesi yapmasınlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Farrabi

yanlış bilmiyosam ps2 ye gelmicek ps3 psp xbox360 lar için olacak, bilgisayara gelmesi 2008

Ferabi !!

Şimdi bunlar akıllarınca bize konsol monsol mu aldırmaya çalışıyorlar kardeş ?
  • Oyun xbox 360 ve ps3 oyunudur xbox 360 için heyecan ile bekliyorum ozamana kadar ps3te almış olurum hangisi için iyi ise ona alırım.Bence konsollara özel bir oyun olsun böylece işin içine pc kontrolleri falan girmez böylece tamamen konsol için tasarlanmış müthiş bir oyun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sos05 -- 2 Mart 2007; 17:01:30 >

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Bu konunun yeri konsol bölümü olması gerekirdi.

İlk görüntüler oyun için genel bi bilgi vereceğinden ps3 veya pc farkedeceğini düşünmüyorum daha önceki gta oyunlarında olduğu gibi..

• quote:

Orjinalden alıntı: sos05

Oyun xbox 360 ve ps3 oyunudur xbox 360 için heyecan ile bekliyorum ozamana kadar ps3te almış olurum hangisi için iyi ise ona alırım.Bence konsollara özel bir oyun olsun böylece işin içine pc kontrolleri falan girmez böylece tamamen konsol için tasarlanmış müthiş bir oyun olur.

Sos05 sana katılamıyorum. Yani ne bileyim arkadaşım PC nin havasımıdır nedir cidde ben konsola ısınamadım. PC de oynanan oyun hakikaten oyun oynuyormuş havasına sokuyor beni. Ama konsollarda sanki atari salonundaymışım gibi geliyor bana. Tabikide zevkler ve renkler tartışılmaz ama şöyle bir şey dersem saçmalamam inşallah.

" Konsoluda yaratan PC dir"" (Günün lavukluğu)

• quote:

Orjinalden alıntı: Farrabi

yanlış bilmiyosam ps2 ye gelmicek ps3 psp xbox360 lar için olacak, bilgisayara gelmesi 2008

Ps'te tabii çıkmaz.Rockstar ps2 nin grafik seviyesinin üstünde yapıcak bunu ve asla ps2'ye uyarlama gibi birşey yapamaz.Kendini rezil eder çünkü.Adamlar bilerek grafikleri düşük tutuyorlar,herkes oynasın diye.GTA serilerinin en iyi yanı bu zaten ben bütün oyunlarını ekran kartımı değiştirmeden oynamıştım bu serinin.Ama ps2'ye asla ve asla çıkması gibi bir saçmalık olamaz çıkmazda zaten...Ama günümüze yakın bir grafik teknolojisi ile yapıcaklar sanırım oyunu...Ragdol Psyhic olayını abartırlarsa yeni bir ekran kartı almamız gerekebilir.Rockstar isterse harika grafikler ile oyunlar yapabilir.Bknz:Midnigth Club çıktığı dönemlerdeki grafikleri ile o döneme damgasını vurmasada ayak uydurmuş bir seri.Ama Rockstar GTA'yı bence bilerek üstün,kopuk grafikler ile yapmıyor.Yapmasın zaten...Oyundaki eğlence ve farklılık,özgürlük bize yetiyor zaten.EA yaptıda ne oldu

• Grand Theft Auto serisini GTA 3'ten beri takip ederim.Sevdiğim,güzel oyunlar arasındadır

We´ll be ready when the curtain might fall...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.