Bildirim
GTA IV Hata Çözüm Rehberi [ANA KONU] (60. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
arkadaşlar oyuna icenhancer 2.1 yükledim versiyon 1.7 sorun yok ama araba yükleyince sorun oluyor .neden oluyor bu -
Arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.
Oyun orjinal, steam üzerinden alındı.. Oyuna giriyorum vs. ardından bi loading ekranı geliyor, o bittikten sonra bi konuşma sesi geliyor ve direk masaüstüne atıyor. Sorun : GTA IV FATAL ERROR: WTV190 hatası. -
quote:
Orijinalden alıntı: 17Scorpion
Oyun orjinal, steam üzerinden alındı.. Oyuna giriyorum vs. ardından bi loading ekranı geliyor, o bittikten sonra bi konuşma sesi geliyor ve direk masaüstüne atıyor. Sorun : GTA IV FATAL ERROR: WTV190 hatası.
Steam'de bu konuda birçok başlık var. GFWL'yi silip yeniden kurundan tutunda Xbox on Windows ile ilgili bir sürü şey yazmışlar.
Oyunu orjinal alıp PC'deki bu abuk sabuk yazılım sorunları yüzünden paramla rezil olacağıma PS3 gibi konsol alıp takıp oynamak çok daha mantıklı geliyor bana bu kadar sıkıntılardan sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Aralık 2013; 10:17:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
quote:
Orijinalden alıntı: 17Scorpion
Oyun orjinal, steam üzerinden alındı.. Oyuna giriyorum vs. ardından bi loading ekranı geliyor, o bittikten sonra bi konuşma sesi geliyor ve direk masaüstüne atıyor. Sorun : GTA IV FATAL ERROR: WTV190 hatası.
Steam'de bu konuda birçok başlık var. GFWL'yi silip yeniden kurundan tutunda Xbox on Windows ile ilgili bir sürü şey yazmışlar.
Oyunu orjinal alıp PC'deki bu abuk sabuk yazılım sorunları yüzünden paramla rezil olacağıma PS3 gibi konsol alıp takıp oynamak çok daha mantıklı geliyor bana bu kadar sıkıntılardan sonra.
steam üzerinde de net bir çözüm yolu bulunamamış gördüğüm kadarıyla. İndirdiğim bir dosyayı oyunun yüklü olduğu dosyaya attım. sorunsuz oynuyorum şuan için
Dediğiniz çok doğru ben de bu şekilde düşünüyorum artık. Hem oun piyasası artık oyun konsollarına doğru çevrilmiş durumda hem de alınan oyunlar sorunsuz çalışmata... Lakin şuan asker olduğum için malum laptop ile idare etmeye çalışıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 2 Aralık 2013; 11:17:16 >
-
-
dün bende de aynı lanet hatayı verdi,ben de dayanamadım sildim artık.
sürekli hatalarla uğraşıyorum yaa,mod olmasın,icenhancer olmasın,ama adam akıllı açılsın yaa,onun için en iyisi Xbox'da oynamak IV'ü[bence].
hacı ayrıca,arka plan resminin tamamını atabilir misin? -
quote:
Orijinalden alıntı: Sir Maximus
dün bende de aynı lanet hatayı verdi,ben de dayanamadım sildim artık.
sürekli hatalarla uğraşıyorum yaa,mod olmasın,icenhancer olmasın,ama adam akıllı açılsın yaa,onun için en iyisi Xbox'da oynamak IV'ü[bence].
hacı ayrıca,arka plan resminin tamamını atabilir misin?
Ömür biter, PC'de oyun çilesi bitmez.Tıpkı NFS Rivals gibi.
Evet,biraz öyle.
ama bunda suç pc sürümünü hazırlayan ve kendilerine oyun yapımcısı diyen kazmalarda
optimizasyon çok ama çok önemli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 14 Aralık 2013; 12:13:55 > -
Konuyu biraz hortlatacağım bunun için öncelikle sizlerden Özür diliyorum...
Hocam benim sorunum şu;ben oyuna basıyorum ve karşıma bir dos ekranı çıkıyor ve bu siyah ekranda hiç birşey yapılmıyor sadece bir imleç yanıp sönüyor ve ben kapatmayana kadar hiç birşey olmuyor ben kapattığimds, ise gene oyun açılmıyor masaüstü geliyor ne yapmam lazım lütfen yardım ediiiiiiin.!
Arkadaşlar merhabalar. Windows 8 yüklü bilgisayarıma GTA 4 yüklemeye çalıştım ancak başarılı olamadım.
Öncelikle yüklediğim torrentin linki şudur :http://kickass.to/grand-theft-auto-iv-pc-version-full-game-and-crack-t824348.html
Bilgisayara indikten sonra kurulumu yaptım. Benden Unlock Code ve Serial istedi bunlar Crack'de olmadığı için kapattım.
Crack dosyasının içindeki GTAIV.exe ve LaunchGTAIV.exe dosyalarını oyunu bulunduğu klasöre kopyalayıp değiştirmeyi onayladım.
Yine Crack dosyasının içindeki paul.dll dosyasını oyunun yüklü olduğu klasördeki OfflineActivation klasörüne kopyalayıp değiştirmeyi onayladım.
Bundan sonra OfflineActivation klasörü içindeki OfflineActivation uygulamasını çalıştırınca bir yazı çıktı (onu caps olarak ekleyeceğim) next dedim bu sefer Unlock Code istemedi ama yine Serial istedi ben de internetten serial buldum UJEEK-ME33J-JDES3-GEW6X-F3NUV diye, onu yapıştırdım.
Oyunu kalsördeki GTAIV.exe uygulamasından açmaya çalışınca (Windows 7 veya XP uyumluluk modu bir şey değiştirmiyor) 42 sıra sayısı, C:\Windows\SYSTEM32\xlive.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı hatası veriyor.
Masaüstüne kendi oluşturduğu kısayoldan açmaya çalışınca ise SecuLauncher: failed to start application. [2000] hatası veriyor.
Bilgisayarım 64 bit Windows 8, İşlemci İntel Core i5, Ekran kartı 2 gb amd radeon hd 8750m, ram 8 gb. Açması lazım yani.
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Bu arada Tv2'deki donanımhaber programını yeni gördüm göğsüm kabardı
Bu arada yazmayı unutmuşum da Games for Windows Market İstemcisi yani Xlive.dll programını yüklemeyi denedim. Ön yükleyici indi ancak karşıdan uygulamayı yükleyemedi. Winwos 8'e uyumlu olmadığı için mi, Windows veritabanından silindiği için mi bilmiyorum.
-
JetonsuzOyuncu ÇEKİLİŞ VAR ARKADAŞLAR 1 GÖZ ATIN -
bende sözde playstore'dan orjinal aldım he. korsan oynadığımda sorunsuz oynamıştım pes artık. şöyle bir hata var oyuna girerken durumu bilen var mı?
-
-
Arkadaşlar Steam'den GTA 4 ve EFLC paketi satın aldım.14 GB GTA 4 indirdim. Oyuna girdim.Social Club üyeliğimi de girdim,Play diyorum,hiçbir şey olmuyor.Offline gireyim diyorum yine hiçbir şey olmuyor.Bilgisayar hiç işlem yapmıyor.İşletim sistemim Windows 8.1 64 bit.Acaba bununla mı alakalı? Microsoft Game for Windows Live,Windows 8 64 bit desteklemez diyorlardı.Eğer gerçekten öyleyse oyunu hiç oynayamayack mıyım?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok uzun -
Arkadaşlar gta 4 bugun yukletttım oyuna giriyorum 2 tane play var soldakine yada sağdakine tıklıyorum bunun bi önemi yok sonra starta basıyorum hemen siyah ekran geliyo ve öyle kalıyo ne bir yazı ne bir ses bilgisayar öyle kalıyor lütfen yardımcı olun 3 gündür bununlar ugrasıyorum kafayı yedım
Casper , intel inside core i3 -
arkadaşlar bu ağaç bina gözükmüyordu sonra ekran kartını güncelledim hata düzeldi ama şimdi bi daha oldu sebebinin tahminen fifa 14 vardı onu çalıştırmak için birsürü system 32 ve syswow64 içindeki dll dosyalarını değiştirmek olduğunu tahmin ediyorum öyle mi eğer öyleyse nasıl düzelticem bu değiştirdiğim dosyaları?? -
windows 8 benimki gta 4 açılmıo açılıo sondaki slayt varya resimler orda kalıo sorun ne olabilir aynı cd ile xp ye kurdum sorunsuz çalıstı cd sağlam -
arkadaşlar bende gta 4 yüklü oyun açılıyor kasma vs hicbirsey yok sorunda yoktu fakat save yaptıktan sonra evdeyken w a s d tuşları tepkı vermıyor.Oyuna tekrar baslıyorum yıne aynı durum ne yapmalıyım ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X