Şimdi Ara

GTA IV final bölümü helikopter sahnesinde takıldım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
2
Favori
41.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüm önerilen şeyleri yaptım ama ben de çıkamıyorum helikoptere yeni bir çözüm önerisi olan ya da kesin çözümü bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: callx

tüm önerilen şeyleri yaptım ama ben de çıkamıyorum helikoptere yeni bir çözüm önerisi olan ya da kesin çözümü bilen var mı ?

kendim çözdüm yabancı forumlardan da araştırarak, sorun fps kaynaklı.. ben 55-60 fps alıyordum oyundan, tam helikopter sahnesinde Fraps adlı programla ( aynı işi gören başka programlar da olur ) oyunu 15 fps ile kaydetmeye başladım ( 25, 30 ve 60 fps ile denemiştim, olmamıştı ) kayıt devam ederken hızlı bir şekilde space tuşuna basıp helikoptere binebildim.. yani ben çözümü fps düşürmede buldum, deneyin, olur umarım..

• quote:

quote:

tüm önerilen şeyleri yaptım ama ben de çıkamıyorum helikoptere yeni bir çözüm önerisi olan ya da kesin çözümü bilen var mı ?

kendim çözdüm yabancı forumlardan da araştırarak, sorun fps kaynaklı.. ben 55-60 fps alıyordum oyundan, tam helikopter sahnesinde Fraps adlı programla ( aynı işi gören başka programlar da olur ) oyunu 15 fps ile kaydetmeye başladım ( 25, 30 ve 60 fps ile denemiştim, olmamıştı ) kayıt devam ederken hızlı bir şekilde space tuşuna basıp helikoptere binebildim.. yani ben çözümü fps düşürmede buldum, deneyin, olur umarım..

allah razı olsun kardeş senden dediğini uyguladım oldu

• arkadaşlar bu bölümü geçemiyorum.space tuşu işe yaramıyor.bu sorunu çözen,herhangi bir önerisi olan var mı?
  • Crack sorunu olabilir . Benim orijinal hiç böyle bir sorun olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhapsody99

Crack sorunu olabilir . Benim orijinal hiç böyle bir sorun olmadı

benim oyun da orjinal
    evet arkadaşlar nasıl çözüleceğini bilen yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

quote:

benim oyun da orjinal

güncel

• quote:

quote:

quote:

benim oyun da orjinal

güncel

FPS kaç..Açıkçası bende o bölümde zorlanmıştım ama spaca tuşuna tamda doğru yerde basmak gerekiyor..

• Sanırsam Jimmy Pegorino final sahnesi. Ben de helikoptere tırmanamayanlardanım. Bir de o sahneye kolay gelinse neyse motora binene kadar 10-15 dakika çatışıyorsun. Kalsın arkadaş bilgisayarımı seviyorum bir oyun hatası yüzünden kırmak istemiyorum :) Madem ki son bölüm.
  • ben oyunun dediklerini yapıp geçmiştim
  • Çözümü buldum.

Helikoptere atlar atlamaz oyun ayarlarında zıplama tuşunu mousun sol tuşuna ayarlıyoruz.Helikopterde de abanıyoruz tuşa.Şimdi geçtim.
  • Çok çekirdekli işlemcisi olanlar için çözüm şu :

Helikoptere atladıktan sonra masa üstüne dönün oyunu pause edip. Task manager i çalıştırın. GTA 4.exe dosyasına sağ klick yapıp çalışan 4 çekirdeği 1 e idirin. Sonra oyuna geri donup gonul rahatlıgıyla kendinizi hic kasmadan helikoptere tırmanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 17 Ağustos 2010; 21:04:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAX

Çok çekirdekli işlemcisi olanlar için çözüm şu :

Helikoptere atladıktan sonra masa üstüne dönün oyunu pause edip. Task manager i çalıştırın. GTA 4.exe dosyasına sağ klick yapıp çalışan 4 çekirdeği 1 e idirin. Sonra oyuna geri donup gonul rahatlıgıyla kendinizi hic kasmadan helikoptere tırmanabilirsiniz.

Dostum çok teşekkür ederim. Sayende oldu hemde hiç kasılmadan :)
  • quote:

Sağol hoca deniyorum =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alekiss -- 30 Eylül 2011; 2:05:23 >
  • Zıplama tuşu hangisiyse düzgün ve sürekli o tuşa basman gerekiyor.
  • Selamlar...
    Anladığım kadarıyla herkes GTA IV Story Complete ,yani son görev, de helikoptere tırmanma konusunda zorluk çekiyor.Aynı görevde bende takılmıştım.Tam 15 kez denedim ama bir türlü helikoptere çıkamıyordum.Bendeki hata ise şuydu normal W tuşu ile ilerlerken(veya arabada) donma yaşanmıyordu ama A tuşuna ani bastığımda oyun 1 sn donup tekrar devam ediyordu(hala da devam ediyor).Ama A devamlı tuşuna bastığımda herhangi bir sorun çıkmıyordu.Son görevde ise space tuşuna hızlıca basmamız gerektiği için sürekli donuyor ve tırmanamıyordum.
    Kesin bir çözüm olmasada ben şu şekilde yaptım ve bu görevi yapmamış olanların için sizlerle paylaşmak istedim:
    Sanchez e bikdikten sonra NB nin kaskı takmasını beklemenize gerek yok Sanchez e biner binmez W tuşuna basın.Kaskı takmada motoru çalıştıracak ve tekneye ateş etmeden sahil boyunca rampaya kadar devam edin(size tavsiyem motorda çok ani hareketler yapmayın ve space tuşunu kullanmayın.Dönüşlerde ise W tuşunu bırakın)
    Rampaya gelmeden önce ESC ye basın ve "Controls"e girin.Ondan sonra "Custum Mapping" e tıklayın.Biraz aşağı indikten sonra "Jump"yazısını göreceksiniz ve "Space" yazıcak.Ona iki kez tıklayın ardından "???" işareti çıkıcak bundan sonra mouse ile sağ tıklatın.Bunu yaptıktan sonra "Rigth Mouse Button(RBM)yazıcak"
    ("Sniper Aim"kırmızı olucaktır...)Sonra rampadan atlayın ve görüntü biter bitmez hızlı ve düzenli bir şekilde RBM ye tıklayın.Ve Helikopterdesiniz sonra Esc den tekrar "Jump"ı space alın.

Umarım yardımcı olmuşumdur

• geçemeyen varsa oyun fps düşürün nasıl mı ekran ayarı medium da ise hepsini hight yapın ekran ayarınız mesela 800x600 se 1440 x 900 yapın hepsini en üst düzeye çıkartın pc kasmaya baslasın helikoptere atlayınca o zaman düzelicektir.helikoptere çıkınca eski ayarlarınıza geri getire bilirsiniz !
  • quote:

quote:

İlginç gelebilir ama çözüm kesinlikle işe yarıyor :)

• her şey fullde fps gene yüksek bi türlü geçemedim 2 farklı oyun acsam olur mu ki
  • quote:

Konu hortlarsa hortlasın senin sayende orjinal oyunumu bitirdim space tuşunu sol mouse tuşu işe yaramadı ama senin tavsiyen çuk oturdu saol bilgi paylaşımı için

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.