Şimdi Ara

GTA IV Engine vs GTA V Engine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iki ekran görüntüsünden üstteki Gta 4:San Andreas moduna diğeri ise Gta V'e ait.Her iki kare de şehrin aynı noktasında , aynı açıyla , aynı araçla çekilmiş.Bu fotolara bakarak Gta 4'ün ve Gta 5'in grafik gücünü karşılaştıralım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 4 Ağustos 2012; 17:38:37 >

• up
  • GTA 5 çok daha iyi gözüküyor. Ayrıca zaten motorları aynı. GTA 5'teki motor, GTA 4'tekinin gelişmiş hali.
  • Gta 4 vice city gibi kalmış la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rain-Man

Gta 4 vice city gibi kalmış la

O kadar olmasa da kötü duruyor. Bence moddan kaynaklı biraz da. Sanki normal IV daha güzel grafik olarak.
  • Ohyşş, valla hayal ettikçe mutlu oluyorum GTA 5'i . Ah birde yeni bilgiler videolar gelse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed Style -- 6 Ağustos 2012; 1:21:31 >
  • Bazen hayal ediyorum da GTA 5 oynadığımı o bile güzel oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta Turbo City V2
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gta 5 tamamdır işte, şehrin o duman efekti atmosferi tam olmuş. gta4 de pırıl pırıldı, tabiki gta4 de şahane bir grafik motoruna sahip, 2008 yılı grafik motoru. gta 5 in grafik motoru 4 deki gibi pc lerde sorunlu kasıntılı olmasında. ağız tadıyla çıktığı gibi oynayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemguven

gta 5 tamamdır işte, şehrin o duman efekti atmosferi tam olmuş. gta4 de pırıl pırıldı, tabiki gta4 de şahane bir grafik motoruna sahip, 2008 yılı grafik motoru. gta 5 in grafik motoru 4 deki gibi pc lerde sorunlu kasıntılı olmasında. ağız tadıyla çıktığı gibi oynayalım.

Sen bir de PS3 versiyonunu görsen. Bulanıklılıktan görünmüyor neredeyse karşı şehir. Hiç de pırıl pırıl değil.
  • farkı görmek için çok iyi açılar :))
    Gta 5 i dört gözle bekliyoruz
  • Bekle bekle nereye kadar. Peygamber sabrı lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Bekle bekle nereye kadar. Peygamber sabrı lazım.

Her gün her gece kontrol ediyorum Rstar'ın sitesini yeni haber geldimi diye.
  • quote:

quote:

gta 5 tamamdır işte, şehrin o duman efekti atmosferi tam olmuş. gta4 de pırıl pırıldı, tabiki gta4 de şahane bir grafik motoruna sahip, 2008 yılı grafik motoru. gta 5 in grafik motoru 4 deki gibi pc lerde sorunlu kasıntılı olmasında. ağız tadıyla çıktığı gibi oynayalım.

Sen bir de PS3 versiyonunu görsen. Bulanıklılıktan görünmüyor neredeyse karşı şehir. Hiç de pırıl pırıl değil.

oyunu bulur efekti açıktır hocam onu ayarlardan kapatabilirsin. pc dede var o ayar. belki başka birşeyden bahsediyorsundur ama bulur efekti çok tatlı bir efekt ben baya sevdim uzaklarının bulurlu bir şekilde gözükmesine. ama yinede o efekti kapıyorum çünkü yakın görüntülerdeki texureleri biraz bozuyor. yakınlarıda birazcık bulurlaştırıyor yani. o efekti direk ekrana yüzeysel koymuşlar. biraz çalışsalardı üstünde keşke, bi kaç mesafeden sonra bulurlaşsaydı daha iyi olurdu...

• Yok hocam konsolda blur ayari. PS3 teki dedigin gibi zaten belli mesafeden sonra. Ama abanmislar biraz. Tbogt de yok blur efekti görüntü daha iyi. Blur kaliteyi de dusuruyor. GTA 5 te de olmayacak bence. Zaten trailerda ve resimlerde çok çok az var blur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 8 Ağustos 2012; 15:24:15 >
  • soru mu bu simdi, gta 5 deki oyun motoru gta 4 deki oyun motorunun geliştirilmiş hali, nasıl kıyaslama yapmayı düşünüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayırlısı be gülüm

soru mu bu simdi, gta 5 deki oyun motoru gta 4 deki oyun motorunun geliştirilmiş hali, nasıl kıyaslama yapmayı düşünüyorsunuz

Evet ben de ilk mesajımda belirttim. Fakat motor kıyaslanabilir aslında. Photoshop da bir grafik motoru örneğin yeni ve eski sürümleri kıyaslanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstteki resim moddan dolayı biraz kalitesiz gözükmüş , aslında bana göre gta4 ile gta5 arasında çok fark olmayacak , harita ve eklenen daha birçok yeni özellik sayesinde daha iyi görünecek.
  • quote:

Yok hocam konsolda blur ayari. PS3 teki dedigin gibi zaten belli mesafeden sonra. Ama abanmislar biraz. Tbogt de yok blur efekti görüntü daha iyi. Blur kaliteyi de dusuruyor. GTA 5 te de olmayacak bence. Zaten trailerda ve resimlerde çok çok az var blur.

ekran çözünürlüğüyle alakalı olabilir ben pc de çözünürlüğü düşürerek buluru açtığımda tam bir handikap oluyor. ps3 ü sağlam bi tv ye bağlşadığında daha sade gözükebilir. pc de ben 1080px de bulur efektini çok tatlı elde ediyorum, uzakları tam güzel bulurlaşıyor. fakat yakınlarıda bbiraz bulurlaştığı için kullanmıyorum. adamın kıyafetindeki kabartma veya zemindeki texure kalitesinin üstüne bile bulur biniyor ve o güzel texureler biraz kayboluyor. oyüzden kullanmıyorum.

• quote:

quote:

Yok hocam konsolda blur ayari. PS3 teki dedigin gibi zaten belli mesafeden sonra. Ama abanmislar biraz. Tbogt de yok blur efekti görüntü daha iyi. Blur kaliteyi de dusuruyor. GTA 5 te de olmayacak bence. Zaten trailerda ve resimlerde çok çok az var blur.

ekran çözünürlüğüyle alakalı olabilir ben pc de çözünürlüğü düşürerek buluru açtığımda tam bir handikap oluyor. ps3 ü sağlam bi tv ye bağlşadığında daha sade gözükebilir. pc de ben 1080px de bulur efektini çok tatlı elde ediyorum, uzakları tam güzel bulurlaşıyor. fakat yakınlarıda bbiraz bulurlaştığı için kullanmıyorum. adamın kıyafetindeki kabartma veya zemindeki texure kalitesinin üstüne bile bulur biniyor ve o güzel texureler biraz kayboluyor. oyüzden kullanmıyorum.

Hocam HDMI ile 1080p bağlı PS3, oyunda ise 720p'ye düşüyor otomatikmen. Yalnız normal düşük kaliteli kabloyla bağlayınca display seklesinde "flicker filter" ayarı beliriyor. Bir nevi PC'de definition ayarı. Flicker filterı kapatınca bulanıklılık gitmiyor ama çok az kalıyor. Fakat dediğim gibi bu filtre sadece düşük kaliteli kabloda oluyor yani düşük çözünürlükte. HDMI ile bağlayınca olmuyor.

• Çıkış tarihi belli m ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.