Bildirim
GTA Gotham City yi kurarsam MultiTheft Auto bozulurmu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
mod üstüne mod kurulunca çoğu zaman hata veriyor yüklerim olmazsa komple siler baştan istediğimi yüklerim diyorsan dene birde dostum multi theft auto ne netten araştırdım ama hep ingilizce içerik anlamadım birşey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locturnal -- 1 Eylül 2008; 1:31:40 >_____________________________ Güzelsin, uzak dur tadına bakan çok olmuştur; çirkinsin, uzak dur aklın yerli yersiz dolmuştur.
-
yinede çok sağol multi theft auto gta san andreas online çok güzel birşey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamacık -- 1 Eylül 2008; 11:54:05 >_____________________________ PSN : raiton12 -
Bozulabilir _____________________________
-
quote:
Orjinalden alıntı: ClassRouGe
Bozulabilir
Bencede
Çünkü Oyunu Online Oynuyorsun Ve Herkes Aynı Datayı Kullanıp Aynı Arabaya Biniyor Bir Düşün Adam Oyuna araba Eklemiş 4 kapılı Olan Araba 2 Kapılı Olmuş Ne Olur Multi Oyun Bozulmus Olur
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler