Şimdi Ara

Gta:Chinatown Wars [PSP] Çıktı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet oyun bugün çıktı.Oynama imkanı buldum.

İlk izlenimlerim şöyle;

Eğer GTA 1 ve GTA 2 gibi kuşbakışı oyunları sevdiyseniz bu oyun tam size göre.Kesinlikle oynayın..

Ancak GTA'nın 3 boyutlu duruma geçtikten sonra kuşbakışı görünümü bir kenara atıp 3 boyutlu oynamayı seviyorsanız.Oynamayın,boşa zaman kaybı.

Ben 2.gruba girdiğimden oyundan pek zevk alamadım.Hatta kuşbakışı görünüm olduğu için zorlandım.Hızlı giderken ilerde bi araba veya duvara çarpabilirsiniz.

Oyunun sevdiğim yanlarından bazıları ise GPS sisteminin olması ve kahramanızımın PDA'sı var.Bu PDA'ya mailler geliyor..

Ha bu arada DS'den de bildiğimiz gibi videolar çizgi roman şeklinde..

Buda gameplay videosu:

http://www.youtube.com/watch?v=M-MtWEtT6VU

• gamespot puanı 9,5 ama benim 5.02 GEN-A da çalışmıyor, versiyon zamanı gelmiş benim pspnin
  • GTA oynamaya 3 ile başladığımdan alışamadım ben bu tarz görüntüye. DS de sıkılmıştım belli bir süre sonra...
  • Aslında oyun başarılı.Biraz oynadım gayette eğlendim.

Kuşbakışı olduğu için farklı geliyor tabiki.Ama kuşbakışı olmasına rağmen grafikler tatminkar.

Sabahlara kadar GTA2 oynadığımız günler aklıma geldikçe daha bir oynayasım geliyor.
  • Kuş bakışı oynanması en çok beni sevindirdi sanırım. Eski GTA günleri için çok güzel nostalji olacak.
  • Kuş bakışının yeri ayrıdır. İlk oyunların üzerinden uzun zaman geçti, alışmak biraz zaman alabilir ama kesinlikle sıkmaz gibi geliyor.
  • Ben oyun çıkmadan önce demiştim süper olucak diye gamespottan benim gibi düşünüp oynadıktan sonra vermiş puanını siz sevmiyor veya beğenmiyorsunuz diye oyun kötü olmaz.Oyunun nelere sahip olduğu ve senaryosuda önemlidir.Crysis 2 nin haberi çıkmadan 6-7 ay önce bir arkadaş Crysis 2 gelecek dedi herkes tutturmuştu feyk diye sonra haber doğrulanınca hiç kimse gık diyememişti.

Önyargıları yıkmak Atomları Parçalamaktan Zordur. A.Einstein

Bir yerde 5 kişi aynı şeyi düşünüyorsa 4'ü gereksizdir.

Yani kısacası sen beğenmiyorsun diye oyun kötü olmaz.Oyunun barındırdığı içerik önemlidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben zaten oyunu kötülemedim,sadece kuşbakışı oynayıştan zevk almadığımı belirttim..

Tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz..
  • Benimde en cok bekledigim oyunlardan biriydi. Umarim 5.03 GEN-A'da calisir. Ayrica GTA serisinin en eglenceli oyunlari 1 ve 2 idi.
    Eski gunlere donmek guzel olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiaxle -- 21 Ekim 2009; 17:31:22 >
  • ben 5.00 ile açtım sorunsuz.
  • quote:

Crysis 2 nin haberi çıkmadan 6-7 ay önce bir arkadaş Crysis 2 gelecek dedi herkes tutturmuştu feyk diye sonra haber doğrulanınca hiç kimse gık diyememişti.

Ne alaka ?

Sonuçta crysis 2 nin çıkacağını cümle alem biliyordu bunu senin o arkadaşının söylemesi hiçte garip değil.Oyun dünyasında bir oyun çıktıktan belli bir süre sonra mutlaka 2.cisi 3.cüsü 4.cüsü vs vs çıkar (tutulan oyunlarda genelde) yani bir oyunun 2.sinin çıkacağını söylemek yada bilmek kahinlik değildir yada biryerlerden sızdırılmış bir bilgiyi bilmek değildir sadece atıp tutmasıdır (eti reklamlarında diyorya "hani kusursuzca atarsın tutarya" gibisinden).

Bu arada şöyle bir baktım gta ya ama sarmadı beni gta 1 den bari oynarım gta yı ama kuşbakışı artık sarmıyor (tabii beni sarmıyor diğer arkadaşların fikirlerine saygı duyarım)...

• quote:

Orijinalden alıntı: WOWOZANGE

quote:

Crysis 2 nin haberi çıkmadan 6-7 ay önce bir arkadaş Crysis 2 gelecek dedi herkes tutturmuştu feyk diye sonra haber doğrulanınca hiç kimse gık diyememişti.

Ne alaka ?

Sonuçta crysis 2 nin çıkacağını cümle alem biliyordu bunu senin o arkadaşının söylemesi hiçte garip değil.Oyun dünyasında bir oyun çıktıktan belli bir süre sonra mutlaka 2.cisi 3.cüsü 4.cüsü vs vs çıkar (tutulan oyunlarda genelde) yani bir oyunun 2.sinin çıkacağını söylemek yada bilmek kahinlik değildir yada biryerlerden sızdırılmış bir bilgiyi bilmek değildir sadece atıp tutmasıdır (eti reklamlarında diyorya "hani kusursuzca atarsın tutarya" gibisinden).

Bu arada şöyle bir baktım gta ya ama sarmadı beni gta 1 den bari oynarım gta yı ama kuşbakışı artık sarmıyor (tabii beni sarmıyor diğer arkadaşların fikirlerine saygı duyarım)...

Crysis ve Crysis Warhead çıkmıştı herif 2. sürüm gelicek dediğinde habere 674386583468....... kere feyk denilmiştir.

• Gta 2'yi deli gibi oynardım bunuda çok seveceğim..
  • Çok güzel olmuş oyun... İlk başlarda pek ısınamamıştım ama oynadıkça güzel gelmeye başladı.
  • Üstten görünüm oyunu daha eğlenceli yapıyor.
  • Gta yı ilk Gta 2 ile tanıdım o yüzden yeri farklıdır kuş bakışı kameranın
  • Yok yav, olmadı bu. Ne bileyim sevmedim. Tamam, arabaya kontak çekmeler falan çöpten silah condom bulmalar eğlenceli ama Liberty City'den Vice City'den sonra olmadı bu. Bari bunu önce çıkarasalardı da onları sonra çıkarsalardı. Daha matıklı olurdu sanırım.
  • Bugun oynadim bi kac bolum guzel geldi bana oyun.Tabi Vice City Stories kadar olmasa da
  • Gta 1 ve 2'ye hitaben uyarlanmış ve tam olarak geliştirilmiş yeni bir 3d motor ile gerçekçilikte korunmuş, göze hoş gelen bir atmosfer yaratılmış.
    Özellikle analog kullanımı gerçekten çok zorken, bizi bu dertten kurtararak GTA'ya PSP için oynanabilirlikte getirilmiş olması dikkatten kaçmamalı.
    Bence görüntülerden şikayet eden yada alışamayan, GTA4 grafiklerinden sonra GTA:Chinatown'un grafiklerinin çok basit olduğunu düşünen arkadaşlar; oynanabilirliğin eğlenceye daha fazla katkı sağladığını anladıklarında sanırım bu oyunu çok seveceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOD32

Gta 1 ve 2'ye hitaben uyarlanmış ve tam olarak geliştirilmiş yeni bir 3d motor ile gerçekçilikte korunmuş, göze hoş gelen bir atmosfer yaratılmış.
    Özellikle analog kullanımı gerçekten çok zorken, bizi bu dertten kurtararak GTA'ya PSP için oynanabilirlikte getirilmiş olması dikkatten kaçmamalı.
    Bence görüntülerden şikayet eden yada alışamayan, GTA4 grafiklerinden sonra GTA:Chinatown'un grafiklerinin çok basit olduğunu düşünen arkadaşlar; oynanabilirliğin eğlenceye daha fazla katkı sağladığını anladıklarında sanırım bu oyunu çok seveceklerdir.

+1003.

Kuş bakışı dediysek böyle değil:

Böyle:

Ve oyunu açıp ilk arabayı sürüşünüzdeki rahatlık anlatılamaz.

@ukalaaa,

Oyunların çıkış sırasında problem yok. GTA: Vicy City için GTA: Liberty City Stories çıkarıldı. Fark ettiysen karakter Tommy Vercetti'nin aynısıydı. Sonra GTA: San Andreas yerine GTA: Vice City Stories çıkarıldı. Karakterimiz san andreasdaki gibi zenciydi.(Askerlik olayını falan sevmedim o ayrı mesele.)

Sıra GTA 4'e geldi. Oyun bilgisayarda 10 gigabayta yakınken oyunu nasıl bir UMD'ye sığdırabilirler?Haritayı dörde mi bölecekler, grafikleri berbat mı yapacaklar? Yoksa hiç bir şey çıkartmayıp PSPcileri eli boş mu yollayacaklar?Bize hem nostalji yaşatıp hem de eğlenceli çizgi roman tadında bir oyun sundular.Grafikler de üç boyutlu olunca tadından yenmedi.Bence işin içinden iyi çıktılar tebrikler Rockstar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFEC10673 -- 29 Ekim 2009; 21:10:28 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.