Şimdi Ara

Borderlands 4'ün GTA 6 yüzünden ertelendiği haberleri yalanlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Borderlands 4'ün GTA 6 yüzünden ertelendiği haberleri yalanlandı
    Oyun dünyasında bu hafta dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Oyun dünyasının önde gelen dağıtımcılarından olan 2K, merakla beklenen Borderlands 4'ün çıkış tarihini 23 Eylül'den 12 Eylül'e çekti. 11 günlük bu değişim tek başına pek bir anlam ifade etmiyor. Ancak 2K'in GTA ile olan bağlantısı, bu değişime dair farklı yorumların ortaya çıkmasına sebep oldu. Çünkü Borderlans 4'ün, GTA 6 ile arasına yeterince mesafe koyabilmek için öne alındığı iddia edildi.

Borderlands'in dağıtımcısı olan 2K ile GTA serisinin arkasındaki stüdyo olan Rockstar Games, aynı çatı şirketin parçası. Her ikisi de Take Two'nun çatısı altında bulunuyor. Bu yüzden 2K'in GTA 6'nın ne zaman çıkacağını bilmemesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Çünkü oyunların çıkış takvimi belirlenirken, tüm bu detaylar göz önüne alınıp planlama yapılıyor. Hâl böyleyken Take Two'nun GTA 6 gibi dev bir oyunun çıkış tarihi konusunda 2K'ye bilgi vermemesi mümkün değil. Bu yüzden şimdi 2K tarafından yapılan bu değişiklik de GTA 6'ya bağlanıyor.

Ayrıca Bkz.Mayıs ayında çıkacak en dikkat çekici 10 oyun

Borderlands'in Başındaki İsim Bu İddiaları Reddetti

Borderlands serisinin başındaki isim olan Randy Pitchford, GTA 6'ya yönelik bu haberlerin çıkması üzerine konuya ilişkin bir açıklama yayınladı ve Borderlands 4'ün öne çekilmesinin GTA 6 ile hiçbir ilgisi olmadığını söyledi. Pitchford, oyunun şu anki hâline güvenlerinin tam olduğunu, bu yüzden bir an öce oyunseverlere sunmak istediklerini ifade etti.

Kaynak:https://gamerant.com/borderlands-4-release-date-gta-6-theory/

• Erteleme haberi geldi GTA 6, 26 Mayıs 2026’da çıkıyor

• Borderlands 4 kimsenin umrunda değil GTA ile boy ölçüşemez asla, GTA yemek ise Borderlands ancak bir atıştırmalık olurdu. GTA gelmedikten sonra kim takar bu oyunu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zevkler renkler mevzusu, borderlands i bekleyen de var, örnek ben 😀.
    Gta 6 umrumda değil, gta5 i beleşe epic den aldım, daha 1 görev bile yapmadım. 6 da çıksa ekime çıkmasa da olur bana.
    Ama Borderlands 4 ü yıllardır bekliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    Evet öyle tabii zevkler renkler tartışılmaz, ama borderlands oyunu bu kadar uzun süre bekletmedi GTA ise 2013 de en son oyununu çıkarttı. Dolayısıyla Borderlands’i oyuncular uzun süredir beklemiyor. Eğer uzun süre mevzusuna girersek mesela bir FALLOUT oyunu da uzun yıllardır çıkmadı en son Fallout 4 2015 (76 oyundan sayılmaz) ve daha çıkacak gibi de değil, bence bekleyiş böyle olur öyle 5-6 yıl beklemek değil. Zaten iyi bir oyun kendini rahat 3-4 yıl oynatır. Mesela borderlands 3, birden fazla kez oynanabilecek bir oyun. Yani bu durumda Borderlands 4 özelinde beklenen süre en fazla 2-3 yıl ki sonuçta yepyeni oyun geliştiriyor adamlar bu süre çok kısa bir süre eğer ertelenmeden gelirse helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A83058A5E -- 2 Mayıs 2025; 18:37:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GTA'nın ertelenmesi bir yana iyi oldu, sonbahara beklenen oyunlar en azından çıkar. Tüm firmalar GTA ile aynı zamanda yayınlamaktan korkuyordu.

Sonraki Battlefield da muhtemelen sonbahar-kış gibi gelir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.