Şimdi Ara

GTA 6, bugün Netflix'te tanıtılacak: İşte etkinliğin başlama saati (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vice City olmamalıydı bu oyun Watch Dogs gibi oyunlara benziyor... Los Santos olsaydı keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • Savaşta olan Rusya nın fragmanda dil desteği var.
    Türkiye nin yok

İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • Biri ortaya bişey atmış ek görevlerle 80 saat'miş inanılmaz bir süre doğruysa 10 saati geçen oyun çok az

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    +G435+Apex 3 TKL /Asus VG258QR+Samsung 4K M70D
    Windows 11(K3rnelOS) /Xbox Series S /game pass ultimate /
    hepsini boşver ..."Creative THX 550"...
  • Bugün tam netflix yayını başladı cyberleek bu arada geri sayım başlattı oyunun xboc ps ve pc sürümlerinden herhangi birini 10 dolara veriyor. Bu arada ben bu kişiyle telegramda konuşuyorum. Adamın elindeki build Haziran 2026 sürümüne ait dediği kadarıyla. PC sürümü var elinde ama o da 30fps kilitli. Bazı yerlerde 25 fps veriyormuş konsolda. Pssr ile 30 fps veriyormuş sadece. Yoksa oyun 20-25fps oynanmaz haldeymiş dediğine göre. Bildiğin oyun var adamın elinde bitmiş finali yan görevleri falan her şey var. Çıkış tarihinde torrent ile PC sürümü paylaşacakmış. Kesin bilgi. :)
    Bu arada oyun bende var. 252GB Kurulum 159GB. Virüs ihtimaline karşı internetsiz ayrı bir windows sürümüne kurdum. Muhtemelen malware var içinde. öyle düşünüyorum.

• adamın yazdığı şu
    Üçüncü fragmanda gördüğünüz gibi oyun versiyonu benim sahip olduğumdan pek farklı değil. Bu sadece elimdeki versiyondan şüphe eden herkese bir cevap.

Oyuncu olarak deneyiminizi mahvetmeye çalışmıyorum, amacım bu değil ama bu şirketin hakları olan oyuncuları ve çalışanları olduğunu öğrenmesi gerekiyor.

Son bir söz: Gelene hazırlıklı olun.

Oyunun tam versiyonunu yayınlayacak. Bana söyledi. Ama ilk önce ücretli olacakmış. Son gün büyük olay var yerinizi alın derim :)

• hiçbir sızan görüntüyü izlemedim bilinçli şekilde uzak durdum. Stüdyo tarafından yayınlanan görsel veya videolardan da uzak durdum. Oyunun sıfır bilgiyle oynayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berringer -- 28 Ağustos 2026; 10:25:46 >
  • GTA 5 e grafik güncellemesi gelmiş gibi duruyor sadece çok etkilemedi fakat yayınlanan tanıtım konsol üzerinden yayınlanmış onunda etkisi olabilir konsolsa maks 30 FPS ve kısık ayar olacak gibi duruyor görüntülerden

AMD Ryzen 7 9800X3D/ASUS ROG ASTRAL RTX5080 / MSI MPG X870E CARBON WIFI/32GB 6000mhz CL28 Ram/Samsung 990 Pro 2TB M.2/Samsung 27" g6 OLED 360Hz / ATK Blazing Sky Duckbill + LAMZU MAYA X /ESPTiger Pioneer Series Wu Xiang V2 / PUSAT K3 PRO/ASUS PROART PA602
  • Efe_CD E kullanıcısına yanıt
    Madem kurdun çalıştır bak bakalım gerçek oyun mu?

Gerçekse Bi torrent linkini alırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Size söylenenler ya da duyduğunuz dedikoduların doğruluğunu teyit etmeden doğruymuş gerçekmiş gibi forumda böyle rahatça nasıl yazıp çiziyorsunuz hayret gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 28 Ağustos 2026; 20:28:22 >
  • Sabah yt den bakarız tr alt yazı fln yoksa da gaccsak indiririz

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.