Şimdi Ara

GTA 6, 19 Kasım’da hem dijital hem de fiziksel sürümle çıkacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rgsxmetin , Macuser1994 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy şu anda #15
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GTA 6, 19 Kasım’da hem dijital hem de fiziksel sürümle çıkacak
    Take-Two Interactive CEO’su Strauss Zelnick, merakla beklenen Grand Theft Auto 6’nın yalnızca dijital olarak çıkacağı yönündeki iddiaları yalanladı. Oyunun çıkış gününde fiziksel sürümünün olmayacağına dair söylentilerin gerçeği yansıtmadığını belirten Zelnick, bu yönde bir planlarının bulunmadığını söyledi.

Geçtiğimiz ay Polonya merkezli PPE.pl sitesinin güvenilir kaynaklarından Graczdari, Rockstar Games’in sızıntıları önlemek amacıyla GTA 6’nın ilk etapta fiziksel sürüm olmadan piyasaya sürüleceğini öne sürmüştü. Haberde, fiziksel sürümün dijital çıkıştan 3-4 hafta sonra gelebileceği, hatta bazı kaynaklara göre bu tarihin 2027’nin başlarına kadar sarkabileceği iddia edilmişti.

“Planımız bu değil”

Zelnick, Variety’ye verdiği röportajda bu iddialara doğrudan yanıt verdi. Fiziksel sürümün çıkış tarihinin dijital versiyondan sonraya bırakılıp bırakılmayacağı sorusuna net bir ifadeyle yanıt veren Zelnick, “Planımız bu değil” dedi.

Take-Two’nun Salı günü yayımlanan son finansal raporunda, serinin bir önceki oyunu olan Grand Theft Auto 5’in toplam satışlarının 225 milyon adedi aştığı duyuruldu. Ayrıca GTA 6’nın pazarlama çalışmalarının bu yaz aylarında başlayacağı da resmen doğrulandı. Bu bilgi, oyunun bir kez daha ertelenmeyeceğine dair beklentileri güçlendiriyor.

Ayrıca Bkz.Resident Evil Requiem için gerçek aktörlerle çekilen bir fragman yayınlandı

Zelnick, IGN’e yaptığı açıklamada pazarlama takviminin açıklanmasının, şirketin oyunun çıkış tarihine duyduğu güvenin bir göstergesi olduğunu vurguladı. CEO’ya göre, büyük ölçekli bir yapım için pazarlama sürecine bu kadar yaklaşılmış olması, geliştirme sürecinin kritik aşamalarının geride kaldığı anlamına geliyor.

GTA 6’nın güncel çıkış tarihi

GTA 6’nın şu an için 19 Kasım 2026 tarihinde piyasaya sürülmesi hedefleniyor. 

Oyun daha önce iki kez ertelenmişti. İlk olarak 2025 sonbaharında çıkması beklenen yapım, daha sonra 26 Mayıs 2026 tarihine kaydırılmış, ardından Rockstar Games tarafından yeni tarih olarak Kasım 2026 açıklanmıştı.

Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/take-two-denies-gta-6-will-launch-without-a-physical-version-thats-not-the-plan/

• Yeter ki çıksın da...

Bir taraftan da FSR'ın PS versiyonunun mevcut konsollarda nasıl çalışacağını merak ediyorum doğrusu. GTA 6'da 60fps görebilirsek harika olur. Tabi devletimiz oyunu almamıza izin verirse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 4 Şubat 2026; 13:11:53 >
  • Oyunu pro için.60 FPS bekleyenler boşuna beklemesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xbox series x var sırf bu oyun için tutuyorum.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Bakma bu da bi satış stratejisi, sonuçts oyunu bekleyen bir kitle var ve bu kitleyi çoğaltmanın peşindeler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam ben de GTA oynarım diye Pro aldım, cihaz neredeyse 2 senedir evde boş boş yatıyor. GTA'nın timed exclusive çıkacak olması dışında -PC varken- benim ihtiyaç duyacağım bir cihaz olmadığını anladım. Eski serilerde bulduğumu bu nesilde bulamadım.

Şimdi yeni konsollar da pc formunda gelecekler, bir de exclusive'ler gelmezse muhtemelen konsola hiç bulaşmam.

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ben de çoğu oyunu pc'de oynuyorum. Ama FC gibi konsolda oynaması daha uygun gördüğüm oyunları yine konsoldan satın alıp oynamak mantıklı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V-SteeL -- 4 Şubat 2026; 14:23:49 >
  • Ve hala, haaala bir oyun içi oynanış videosu vermediler. Böyle de şımarık bir firma. Kimse bundan bahsetmiyor

• arkadaslar bu sefer cikacak bence cünkü bu sefer mevcut konsollarla paralari cuklayacaklar gelecek seferde yani 2027-28 gibide pc ve yeni xbox, ps6 larla milleti daha iyi grafik cart curt diyerek cuklayacaklar yani 1 tas da 3-4 kus vuracaklar tarih bu cuklamalar icin cok uygun...sahsen ben hem ps3 e hem xbox a hem pc ye bu oyunu aldim...3-5 gün önce steamdan indirip tekrar oynadim ama kafam dayanmiyor artik yas ilerledi 50 yasina geldik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turp salata7 -- 4 Şubat 2026; 15:03:50 >
  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    çıkınca hepsi unutulur

• GTA7 yi ancak torunlarımız görür heralde..

• Mayıs'ta gelse çok iyi olur. Yazımız şenlenir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bence fiziksele gerek olabilir ya malum hükümetimiz temsilcilik filan diyor, bant daraltması vs diyor. Bence ne olur ne olmaz fiziksel şart gibi. Sağolsunlar 2000'lere geri döneceğiz gibi hem arşiv olur hem nostalji.   

ben ps5 e kutulu alırım kendimi sağlama alırım; sonra bantmı daraltırlar sitemi kapatırlar garantiye almak lazım GTA 6, 19 Kasım’da hem dijital hem de fiziksel sürümle çıkacak 

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.