Şimdi Ara

GTA 5 Yapılabilecek işler [GTA5'in zayıf noktası]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
13.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler gta 5'te yapılabilecek bir çok aktivite var fakat iş parayı anlımızın akıyla kazanmaya geldiğinde oyun çok zayıf kalıyor elimizde ki tek seçenek taksicilik Ben rol yapma oyunlarında bu tür şeyleri yapmaya bayılırım örneğin RDR'de hayvan avlayıp satmak oyunun en zevkli kısmıydı benim için GTA san andreas ise tamamiyle içinde her şeyi barındırıyor.

GTA 5'te olmayıp GTA san andreas'ta (benim için hala en iyi GTA) olan işler:
    1-Makinistlik(tren sürmek)
    2-Los santosta araba dansları
    3-At yarışları-kumar(alnımızın akıyla olmasa da yinede eğlenceliydi ayrıca bir sürü kumar çeşidi vardı)
    4-Polislik
    5-Tır şoförcülüğü(en efsanesi buydu kocaman haritada tır şoförcülüğü anlatılmaz bir hazdı benim için)
    6-Kadın ticareti(buda anlımızın akıyla değil fakat bir oyun için değişik bir deneyim )
    7-İtfaiyecilik

GTA 5'te olanlar:
    1-İnsan avı (trevorda şişman kadından aldığımız görevler)
    2- Trevor Philips Endüstiri(hakkını yiyemem onlarda zevkli)

Gta san andreasta belki daha hatırlamadıklarımda var olabilir onlarıda siz söyleyin Beyler şimdi GTA 5'te bahsettiğim gibi para kazanma amaçlı işler neler var spor dalları haricinde onlar aktiviteye giriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Sherlock- -- 5 Mart 2014; 22:23:22 >

• o tür görevler biraz mantık dışı kalıyordu o yüzden kaldırmış olabilirler
  • Açık dünya ve serbestliğiyle övünen bir oyun yapıyorsan mantık dışı kalması saçma olmaz mı hocam
  • 75lik görevlerden iyi rp ve para kasarsın, deathmatch filanda kazanınca iyi para verir, zırhlı araç ve simon ın istediği araçlardanda parayı bulabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejin32

75lik görevlerden iyi rp ve para kasarsın, deathmatch filanda kazanınca iyi para verir, zırhlı araç ve simon ın istediği araçlardanda parayı bulabilirsin

Gta onlinedan bahsetmiyorum o tamamen çöp benim için normal single için söylüyorum ayrıca onlinedan zibilyon tane glitch varken kim napsın normal görevleri

• ben daha oyunun başındayım borsa oynuyorum çok zevkli geldi bana . WIZ (whiz) hisseleri çok yükseldi 3 katına çıktı yatırdığım para.

7 farklı şirkette hissem var. Birini kapkaçta bisikletini kurtardığım adam vermişti onu harcamadım 100 000 dolar. Şimdi o hisse 1600 dolar getiri sağladı.

Daha franklini oynuyorum sadece yan görevleri yaparak oyunun başından % 20ye geldim. ana görev yapmadım daha zorunlu ilk 2 görev dışında

Bazen kapkaçlardan iyi para çıkıyor . 400-500 dolar oldu mu geri veriyorum sahibine. geçenlerde 2000 dolarlık cüzdan geldi geri vermedim aldığım gibi borsaya yatırdım.

Banka aracını indiregandi yaptım 4000-5000 dolar da oradan geliyor. ama bu kadar parayla o uçakları almak , ev almak rüya ama ben de bunu seviyorum gerçek hayattaki gibi ulaşması bazen imkansız şeyler

hadi iyi oyunlar.

• :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    Oyunu 2 kere bıtırdım ve borsadan kazandıgın 1600 paraa hıc bırsey. franklinle assasınation(L gorevlerı) oyunu bıtırdıkten sonra borsadan asırı yüksek mebdalarda para kazanmanı sagıyo her oyuncu basına suanda 55.000.000 param var kı bunu 2.5 katınada cıkartabılırım ama ugrasasım gelmıyor eger bu borsa ısıne(L gorevlerıyle baglantılı olan) 1000 ile baslarsan 29.000 paran oluyor yanı paranı 29 katına cıkartıyorsun azar azar ugrasmak sıkıcı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gta 5 im bile yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.