Şimdi Ara

GTA 5 Windows 10 da düzgün çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 haftadır windows 10 kullandım hem 10160 hemde 10240 sürümlerini bütün oyunları rahat rahat oynadım ama gel gelelim gta 5 hayvan gibi takılıyor hayvan gibi kasıyor sorun oyundandır dedik downgrade yaptık olmadı driver lar zaten güncel herşeyi yaptık olmuyor birde 8.1 e geri dönelik dedik eskisi gibi akıcı oynuyorum oyunu windows 10 kullanıp gta 5 de sorun yaşayan oldumu hiç ? araba sürerken genelde

• win 10 un tam sürümü 29 da cıkıyor dıye biliyorum
  • encuni kullanıcısına yanıt
    4 gün falan kaldı zaten bence 10240 buildin aynısını çıkartacaklar çünkü bu sürüm rtm oldu diyebiliriz ben yıl sonuna kadar 8.1 de kalmayı düşünüyorum en azından directx 12 adam olana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: neophronTR

4 gün falan kaldı zaten bence 10240 buildin aynısını çıkartacaklar çünkü bu sürüm rtm oldu diyebiliriz ben yıl sonuna kadar 8.1 de kalmayı düşünüyorum en azından directx 12 adam olana kadar

10240 için geçerli serial varmıdır hocam yüklüyorum ama serial kabul etmiyor.
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    hocam yeni insider alımları kapandı galiba windowsun sitesinde anahtarlar yayınlandıydı ama internette ufak aramada her anahtar geçerli olur ama tam sürümden sonra aynı şey olmayabilir
  • quote:

hocam yeni insider alımları kapandı galiba windowsun sitesinde anahtarlar yayınlandıydı ama internette ufak aramada her anahtar geçerli olur ama tam sürümden sonra aynı şey olmayabilir

neyse artık 29 ndaki yüskeltmeyi bekleyeceğiz
  • Bende çok güzel çalışıyor 3-4 saat sonra isterseniz video eklerim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sabit 20 fps takıla takıla oynamak 8.1 e dönmeme sebep oldu araba sürerken işlemci darboğaz yapmaya başladı %100 den düşmemeye başladı aynı şekilde gpu da %100 olsada gene kasıyordu oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 26 Temmuz 2015; 21:50:41 >
  • anakartın win 10 desteklemiyor olabilirmi acaba ilk aklıma bu geldi :) Videoyu yüklüyorum şuan
  • gerek yok yüklemene inandım ben sadece gta düzgün çalışmamıştı 10 da diğer oyunlarda performans 8.1 ile aynıydı
  • Ben de win 8.1de kalıcam 1 sene windows 8 çıktığında ilk geçenlerdendim hatta betasından beri kullanıyordum çok zararlı çıktım win8.1 daha son 1 yıldır adam oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyumluluktan büyük ihtimal
  • Bir işletim sistemi çıktıktan aylar sonra kullanmaya başlayın abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2 haftadır windows 10 kullandım hem 10160 hemde 10240 sürümlerini bütün oyunları rahat rahat oynadım ama gel gelelim gta 5 hayvan gibi takılıyor hayvan gibi kasıyor sorun oyundandır dedik downgrade yaptık olmadı driver lar zaten güncel herşeyi yaptık olmuyor birde 8.1 e geri dönelik dedik eskisi gibi akıcı oynuyorum oyunu windows 10 kullanıp gta 5 de sorun yaşayan oldumu hiç ? araba sürerken genelde

Boşuna acele etmeyin, son sürüm çıksın bakalım.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    hocam çıksada gta yine 20 fps olacaksa windows 10 un bir anlamı yok şu saatten sonra
  • quote:

hocam çıksada gta yine 20 fps olacaksa windows 10 un bir anlamı yok şu saatten sonra

Yahu olur mu öyle şey kardeşim, microsoft bunları düşünmüyor mu
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    düşündüğü zaman geçeriz bizde ayrıca 8.1 de update yapmadan oyuna girdiğimde windows 10 dan kalır yanı olmayan bir takılma vardı bütün güncellemeleri yükleyince hele şükür adam oldun diyilebilecek performans ile karşılaştım ilerde güncelleştirmelerle düzelebilir performans belki 10 dada
  • quote:

Sabırsız olmaya gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.