Şimdi Ara

GTA 5 Steam aktivasyon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
31.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Steam üzerinden ön yükleme yaptıktan sonra social club üzerinden oyunu aktif ettim. Profile girdiğimde üst kısımda hesapta aktif olan GTA IV ve GTA V görünüyor. Ancak steam üzerinden launcher açıldığında social club accountuna giriş yaptığımda benden aktivasyon kodunu istiyor. Steam üzerindeki kodu girdiğimde Rockstar activation code already in use hatasını alıyorum. Saatlerdir uğraşıyorum çözmüş değilim. Direk social club paneli üzerinden de giriş yapılıyo mu yapılıyosa nereden yapılıyor ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: quattr088

    Steam üzerinden ön yükleme yaptıktan sonra social club üzerinden oyunu aktif ettim. Profile girdiğimde üst kısımda hesapta aktif olan GTA IV ve GTA V görünüyor. Ancak steam üzerinden launcher açıldığında social club accountuna giriş yaptığımda benden aktivasyon kodunu istiyor. Steam üzerindeki kodu girdiğimde Rockstar activation code already in use hatasını alıyorum. Saatlerdir uğraşıyorum çözmüş değilim. Direk social club paneli üzerinden de giriş yapılıyo mu yapılıyosa nereden yapılıyor ?

    Kardeş aynı sorun bendede var pc kullanıcısıyım sorunu çözdünmü? Çözdü isen eğer nasıl çözdün? Lütfen banada yardım edermisin e-mail adresim : tasdemirtarimtic@msn.com




  • halen bu sorun mevcut bende girebilmiş değilim
  • Çözemedim henüz steamden gta 5 i kaldırdım yeniden kuruyorum karıştırırken oyunu da bozdum %33 6mb/s.
  • ingilizcesi akıcı olan biri rockstara mail atabilirse iyi olur diye düşünüyorum. Sorunu yaşayan birden fazla kişi var sonuç olarak el atarlar diye düşünüyorum ama. maili ne kadar sürede cevaplarlar emin değilim. Steam supportu 5 günden önce ticket çözemiyor.
  • Ticket açtım rockstar profilimden bakalım inş en yakın zamanda geri dönüş yapılır.

    I downloaded gta V from steam and I activated it with social club. However,after having installed GTAV_Setup_Tool I logged in, the activation code was requested. After entering the activation code, an error - Rockstar activation code already in use, comes out.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quattr088

    Çözemedim henüz steamden gta 5 i kaldırdım yeniden kuruyorum karıştırırken oyunu da bozdum %33 6mb/s.

    Kardeş, bu social clubteki web sitesinden kullanıcı adı ve şifreyle login oluyorsun ya, olduktan sonra steamdan aldığım gta 5 in keyini aktif ettim sonrada windows için aktif edilen yerden launcher kurdum sistemime, launcherde kullanıcı adı ve şifremle giriş yapamıyorum bu genel bir sorunmu? Yoksa başka bişi mi yapmam gerek? Web sitesinde login oluyorum ama sistemimden giriş yapamadım?

    Rockstar games bende mail atmak istiyorum veya yeniden key almak istiyorum link verebilirmisiniz bana bu sorun mailini atmak için?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemal1982 -- 14 Nisan 2015; 16:57:58 >
  • Şifreni sıfırlayabilirsin sorun olduğunu sanmıyorum. Benim karşılaştığım durum, oyun accountta aktif görünmesine rağmen GTAV_Setup_Tool yükledikten sonra accounta giriş yaptığımda cd keyi istemesi girdiğimde de bu key kullanılmıştır uyarısı vermesi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quattr088

    Şifreni sıfırlayabilirsin sorun olduğunu sanmıyorum. Benim karşılaştığım durum, oyun accountta aktif görünmesine rağmen GTAV_Setup_Tool yükledikten sonra accounta giriş yaptığımda cd keyi istemesi girdiğimde de bu key kullanılmıştır uyarısı vermesi.

    Evet bendede aynı sorun var aynısı, social club web sitesinde kullanıcı adı ve şifremle login oluyorum fakat launcher de aynı isim ve şifrey ile giremiyorum kullanıcı hatası veriyor ve key istiyor...... Sen bu hatayı ingilizce biliyorsan lütfen atarmısın e-mail adreslerine düzeltsinler yada sana cevap versinler nasıl olacaksa? Burdan yine bizimle lütfen paylaş ama lütfen kardeş...
  • İngilizcem yettiği kadar şu şekilde gönderdim mail rockstara...

    I downloaded gta V from steam and I activated it with social club. However,after having installed GTAV_Setup_Tool I logged in, the activation code was requested. After entering the activation code, an error - Rockstar activation code already in use, comes out.
  • Aynı şekilde twitterdan da ulaşmaya çalışıyorum inş bi çözüm getirirler şu soruna
  • Arkadaşlar twitterdan cevap verdiler bakıp mail göndericeklerini söylediler
    @anlcskn_ We've found your ticket -- looking into it now. Please expect a response via e-mail soon. *TB
  • çözüm bulabilen var mı ?
  • Takipteyim,
  • Yurtdışı forumlarda da çok kişi muzdarip bundan. Ben de ticket açtım bakalım bekliyoruz.
  • Ya konsolda da böyle hatalar oluyor mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quattr088

    çözüm bulabilen var mı ?

    Kardeş ben rockstar Games ticket attım, senin yazdığım ingilizce yazıyı ve ekran görüntülerini gönderdim onlarda dönüş yapmışlar, key anahtarının çalışmadığını söyledim, tekrar key gönderiniz dedim, yalnız steamdan aldığım GTAV digital faturasını satın aldığıma dair makbuzu e-mailime nasıl attırabilirim?
  • takip ben de de aynı sorun var ticket attım ama hala cevap vermediler
  • Arkadaşlar ben oyunu araldan aldım social clubtan ekledim ancak oyun hala eklenmemiş görünüyor. Ticket attım cevap bekliyorum.
  • cemal1982 kullanıcısına yanıt
    Cemal Kardeşim eski key bana verebilirmisin Şimdiden Teşekkürler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.