Şimdi Ara

GTA 5 multiplayer oynamak icin neler yapmak gerekiyor, bilgi ariyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. Oncelikle PS3 kullaniyorum ve oyun arkadasi ariyorum, simdiden soyleyeyim.
    Fakat ne yaptiysam ettiysem gta 5 online olayini cozemedim, millet videolarda ne guzel 4-8 kisi falan yarisiyor, birlikte geziyor...
    Mantigi henuz anlayabilmis degilim.
    Crew denilen birsey var bu ne ise yariyor?
    PSN' deki arkadaslarimiz oyuna girebiliyor mu? Oluyorsa nasil oyun istegi atabiliyorum?
    Online oyuna girdigimde ben sunucu mu oluyorum yoksa global bir ağa mi baglaniyoruz?
    Ayrica social club ile gta 5 online'in ne iliskisi var?
    Son olarak, bluetooth kulaklikla oyunda sesli gorusmeyi nasil sagliyoruz?

Bu meseleler bana cok karişik geldiginden dolayi bir turlu beceremedim bu isleri. Bu konu ile ilgili de bir rehber falan bulamadim.h
    Eger su an aktif oynayan ve bunlari anlayan arkadas varsa, anlatirsaniz cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA 5 Çevrimiçi Nasıl Oynanır?

GTA 5'in çok oyunculu özelliği olan GTA Online'ın tadını çıkarmak için aşağıdaki adımları izlemelisin:

1. GTA 5'i Başlat: GTA 5'i oyun konsolunda veya PC'nde başlat.

2. Karakter Seç: Oyun içinde bir karakter seçmelisin. Bu karakter, GTA Online'da kullanacağın karakterin olacak.

3. Çevrimiçi Modu Seç: Ana menüden "GTA Online" seçeneğini seç.

4. Oturum Türünü Belirle: Çeşitli oturum türleri arasından seçim yapabilirsin, örneğin:

• Kamu Oturumu: Diğer oyuncularla etkileşime girebilir ve görevleri birlikte tamamlayabilirsin.
      • Arkadaşlar Sadece Oturumu: Sadece arkadaşlarınla birlikte oynayabilirsin.
      • Solo Oturum: Diğer oyuncular olmadan oynayabilirsin.
    5. Bir Oturuma Katıl: İstediğin oturum türünü seçtikten sonra, mevcut oturumlardan birine katılmak için "Katıl" butonuna tıkla.

İpuçları:

• GTA Online oynamak için internet bağlantısı gerekir.
    • GTA Online'ın düzenli olarak güncellendiğini ve yeni içeriklerin eklendiğini unutma.
    • Kamu oturumlarında diğer oyuncularla etkileşime girerken saygılı ol.

Bu adımları takip ederek GTA 5 Online'a girebilir ve diğer oyuncularla birlikte aksiyon dolu bir çevrimiçi oyun deneyiminin keyfini çıkarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam beraber oynayabiliriz. Şimdi sorulara geçelim;
    1 crew topluluk gibi düşünebilirsin.Bu toplulukta bir server oluşturup sadece crew dekileri çağırıp sadece oynayabilirsiniz veya görevlerinizde sadece crewdeki kişileri çağırıp görevleri onlarla yapabilirsiniz
    2 psnde oyun isteği atabiliyosun ancak aynı oyun ondada olmalı.Oyuncu açıkken gta da start a basıp friends ordan oyuncuya tıklayıp send game invite tıklıyosun ve psn üzerinden beraber oyun daveti gönderebiliyosun.
    3 Global ancak farklı ve 16 kişilik serverlara bağlanıyosun.istersen sen kendin ayrı bir server açabiliyosun.
    4 crew e katılmak için, oyunda çekilen fotoğrafları kaydetmek için social cluba üye olman gerekiyor.Oyunda çekilen fotoğrafları pc de görmek istiyosan internetten social club a giriş yapıyosun.
    5 ps3 te psn üzerinden arkadaşlarınla sesli sohbet grubu kurabiliyosun.Sadece seçtiğin arkadaşlarla sesli sohbet gerçekleştirebiliyorsun.
    Yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İsime yaramayacak diye cok onem vermedigim, ama iFruit kullanmak icin uye oldugum social club hesabim var, dogal olarak bu hesaba PSN'im de bagli. Bu konuda sorun yok demek ki.
    Genel olarak anladim mantigi, yakin zamana deneyecegiz zaten sizinle birlikte oynamayi sanirim
    Ornegin ben globale baglanmak yerine kendim sunucu olup sadece sizi davet ediyorum, iki kisi sehirde takiliyoruz, bu olayda benim internet hizimin etkisi var midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

İsime yaramayacak diye cok onem vermedigim, ama iFruit kullanmak icin uye oldugum social club hesabim var, dogal olarak bu hesaba PSN'im de bagli. Bu konuda sorun yok demek ki.
    Genel olarak anladim mantigi, yakin zamana deneyecegiz zaten sizinle birlikte oynamayi sanirim
    Ornegin ben globale baglanmak yerine kendim sunucu olup sadece sizi davet ediyorum, iki kisi sehirde takiliyoruz, bu olayda benim internet hizimin etkisi var midir?

stabil olarak ve oyunun yüklenme hızınız ortalama olmasını istiyorsanız en az 5 mbps olmalı kanımca.Ama sadece şehirde dolaşırsak sanmıyorum pek bir etkisi olacağını :)

• Yani aslinda yapmak istediklerim: her turlu yaris, soygun, fort zancudo'ya saldiri, sehirde turlamak gibi seyler ve bunlarda gecikme olursa oyunun tadi kacar iste

• quote:

Yani aslinda yapmak istediklerim: her turlu yaris, soygun, fort zancudo'ya saldiri, sehirde turlamak gibi seyler ve bunlarda gecikme olursa oyunun tadi kacar iste

Orasıda var bende ev var ve 2 araba var sadece :D arabalarda zentorno fln değil :D soygun da prison break heistteyim bi türlü yapamadık

• Oyunda da gercek hayattaki gibi mi para kazanma durumlari, statü olayi var yani?

Pekii nasil iyi paralar kazaniyoruz,
    Ayrica mevcutta crewiniz var mi soygunlar icin falan?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Crew var ancak çoğunu tanımıyorum.dükkan soyma var,görev var,soygun var ve soygunun toplam miktarı 400 bin hard yapınca 500 oluyor tabi bu sadece prison break ta geçerli.Toplam 5 soygun var son soygunda para sayısı 2.5 milyondu heralde her soygundada toplam para miktarıvar ve soygunların sonuna yaklaştıkça para miktarıda artıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hamikisi

Crew var ancak çoğunu tanımıyorum.dükkan soyma var,görev var,soygun var ve soygunun toplam miktarı 400 bin hard yapınca 500 oluyor tabi bu sadece prison break ta geçerli.Toplam 5 soygun var son soygunda para sayısı 2.5 milyondu heralde her soygundada toplam para miktarıvar ve soygunların sonuna yaklaştıkça para miktarıda artıyor

Vay be, zor birsey gibi gorunuyor. Yani oyuna yeni baslayacak olan ben, bayaği züğürt bi hâlde uzun bi süre oynayacagim sanirim, neyse sende araba varmis

E peki crewin var ve kimseyi tanimiyorsan nasil anlasiyorsunuz? Sesli gorusme yok, takim oyunu yok, soygun ve eglence nasil olsun ki?

• konu acılmışken sormak ısterım bende gta5 aldım ps4 te ama daha elımı surmedım cunkı ben once bır oyunu bıtırıp ona oyle elımı surmek ıstıyorum gercı once gta baslıcam zaman ıns2 haftaya gecerım once senaryoyu bıtırıp yada yarısı kadar oynayıp onlıne bolumune ole baslamak ıstıyorum gecmı kalmıs olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gassal89

konu acılmışken sormak ısterım bende gta5 aldım ps4 te ama daha elımı surmedım cunkı ben once bır oyunu bıtırıp ona oyle elımı surmek ıstıyorum gercı once gta baslıcam zaman ıns2 haftaya gecerım once senaryoyu bıtırıp yada yarısı kadar oynayıp onlıne bolumune ole baslamak ıstıyorum gecmı kalmıs olurum

Ps4 kullandiginizi yazmissiniz zaten neden gec kalmis olasiniz ki? Yani PS4 zaten en guncel cihaz, gec kalinacak birsey yok. Oyunun hikaye modunda alisip online moda oyle baslamak cok mantikli

• quote:

quote:

Crew var ancak çoğunu tanımıyorum.dükkan soyma var,görev var,soygun var ve soygunun toplam miktarı 400 bin hard yapınca 500 oluyor tabi bu sadece prison break ta geçerli.Toplam 5 soygun var son soygunda para sayısı 2.5 milyondu heralde her soygundada toplam para miktarıvar ve soygunların sonuna yaklaştıkça para miktarıda artıyor

Vay be, zor birsey gibi gorunuyor. Yani oyuna yeni baslayacak olan ben, bayaği züğürt bi hâlde uzun bi süre oynayacagim sanirim, neyse sende araba varmis

E peki crewin var ve kimseyi tanimiyorsan nasil anlasiyorsunuz? Sesli gorusme yok, takim oyunu yok, soygun ve eglence nasil olsun ki?

Sadece ismi var icraat yok :D heistte de tanımadığım kişilerle yapıyoruz herhangi bir anlaima vs yok.

• quote:

quote:

quote:

Sadece ismi var icraat yok :D heistte de tanımadığım kişilerle yapıyoruz herhangi bir anlaima vs yok.

Öyle de hic eglenceli olacagini sanmiyorum ne sesli iletisim var ne arkadaslik ortami,hatta herkes birbirini vuruyordur bos yere, ama 2ay sonra bunlarin hepsini birlikte oynuyo olacagiz sanirim daha kaliteli olabilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öyle de hic eglenceli olacagini sanmiyorum ne sesli iletisim var ne arkadaslik ortami,hatta herkes birbirini vuruyordur bos yere, ama 2ay sonra bunlarin hepsini birlikte oynuyo olacagiz sanirim daha kaliteli olabilir

Aynen inşAllah öyle olur :)

• Arkadaşlar merhaba ben de oyuna yeni başladım sayılır heist görevlerini yapabiliriz beraber ekleyin psn: mmasatli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.