Şimdi Ara

Gta 5'i ne şekilde almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar tabikide oyunu ucuz yollardan alsam daha iyi lakin play storede oyun satışa konulmuş steam veya oradan alabilirim lakin net hizim 16 mbit akk girince 3 w düşüyor ve bu demek oluyor ki oyunun inmesi 4 gün falan sürecek. Bu şekilde almali miyim yoksa kutulumu almaliyim. Benim amacim oyunu çıktığı gün herkes ile beraber oynayabilmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Arkadaslar tabikide oyunu ucuz yollardan alsam daha iyi lakin play storede oyun satışa konulmuş steam veya oradan alabilirim lakin net hizim 16 mbit akk girince 3 w düşüyor ve bu demek oluyor ki oyunun inmesi 4 gün falan sürecek. Bu şekilde almali miyim yoksa kutulumu almaliyim. Benim amacim oyunu çıktığı gün herkes ile beraber oynayabilmek

gmg den 90 tlye alabilirsin indirim kuponuyla beraber ama yarın son günüymüş indirim kuponunun bence 90 tlye al 1-2 gün açık burakırsın pcyi biner oyun ben 90 tlye aldım ordan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gio44

quote:

Arkadaslar tabikide oyunu ucuz yollardan alsam daha iyi lakin play storede oyun satışa konulmuş steam veya oradan alabilirim lakin net hizim 16 mbit akk girince 3 w düşüyor ve bu demek oluyor ki oyunun inmesi 4 gün falan sürecek. Bu şekilde almali miyim yoksa kutulumu almaliyim. Benim amacim oyunu çıktığı gün herkes ile beraber oynayabilmek

gmg den 90 tlye alabilirsin indirim kuponuyla beraber ama yarın son günüymüş indirim kuponunun bence 90 tlye al 1-2 gün açık burakırsın pcyi biner oyun ben 90 tlye aldım ordan :)

Peki oyun indirmeye ne zaman açılır tahminen? 1 gün öncesinden mi 2 3 gün öncesinden mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gio44

quote:

Peki oyun indirmeye ne zaman açılır tahminen? 1 gün öncesinden mi 2 3 gün öncesinden mi?

o konuda bi fikrim yok ne söylesem yalan olur

• 65 GB indirmeyecek. 65 GB kapladığı alan. Oyun kurulum dosyaları sıkıştırılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireSwords -- 22 Ocak 2015; 23:06:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ustad-kun

65 GB indirmeyecek. 65 GB kapladığı alan. Oyun kurulum dosyaları sıkıştırılıyor.

Peki nekadar olacaktır tahminen 50 gb olur mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ustad-kun

65 GB indirmeyecek. 65 GB kapladığı alan. Oyun kurulum dosyaları sıkıştırılıyor.

Peki nekadar olacaktır tahminen 50 gb olur mu?

Bilmiyorum. Daha az da olabilir. Steam daha da iyi sıkıştırıyor. Bence Steam gift olarak alın G2A'dan henüz almadıysanız. . Steam her zaman daha iyidir. İndirmeyi durdurma gibi özellikleri ve kütüphanede gösterip hava atma gibi güzellikleri de var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun cıkmadan on yuklemeye acilacak

• g2a da platform other diyor rgsc olmuyormu steam gift yok anladıgım kdarıyla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_R_A_V_E

g2a da platform other diyor rgsc olmuyormu steam gift yok anladıgım kdarıyla?

Steam gift olarak satan kullanıclar da var G2A'da.

https://www.g2a.com/grand-theft-auto-v-steam-gift-prepurchase-global.html
  • onu bilmiyordum tesekkurler
  • g2a dan ininal kart ile gta 5 alayım dedim,başıma gelmeyen kalmadı.Üstelik paramda yok ortada 125 tl nerede kimse bilmiyor.

Kesinlikle ininal ile g2a dan alışveriş yapmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.