Şimdi Ara

Gta 5 i açması için bilgisayarıma update

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 GB ram
    pcie 2.0 x16 destekli anakart
    sistemim var eğer bu sisteme

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-1-aylik-2gb-ekran-karti-206363723/detay

bu ekran kartını alırsam gta 5 ve aynı sviye oyunları low veya medium kasmadan oynayabilir miyim?

" bilmemne " ekran kartını alırsan oynarsın diyen varsa söylesin yok gtx 960 gibi saçma yorumalar yapmayın lütfen
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sadece ekran kartı ile olmaz komple kasanın değişmesi lazım. ana kartın işlemcin eski ve ram yetersiz
  • PaNoZ kullanıcısına yanıt
    ultra da demiyorum arkadaşım ben sana öyle bir sansım olsaydı zaten bu sistemi çoktan çöpe atmıştım

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• @Panoz arkadasin dedigi tamamen dogru Gta4 bile cift cekirdek islemcide %80 gibi islemci kullaniyor. Sizin islemciniz afedersiniz ama gta5 i gectim gta4 icin bile cop... Komple sisteminizi degistirin.. Low da bile acmaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakart bi q6600 falan destekliyosa işlemciyi q6600 ile değiştir ekran kartıda ucuz bi kart buluruz power almanı gerektirmeyecek Misal: hd7750/gtx650 oynarsın rahat rahat abartıda masraf etmemiş olursun
  • O kart GTA5 i açar. Sadece ana menude takilirsiniz. Oyun icinde 10fps alırsanız öpüp başınıza koyun. işlemcinin piyasası 10tl şuanda, rencide etmek için söylemiyorum haddime değil zaten ama 10tl'lik işlemci ile GTA5 oynayamazsiniz.

Komple sistemi degistirin yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramlar ddr2 4GB (2X2 olduğunu var sayıyorum)

Anakart + cpu + 7850 veya 6850 tarzı bir ekran kartı.
    lakin oyunun tadını almak isterseniz iş değişiyor.
    Dual core yeterli gelmeyecektir fazla takılma ve kasma olacağı için Quad Core bir anakart + cpu ile başlamanız gerekli.

6850 150-180 TL arası.
    Daha iyisi 7850 yav olmuşken parama göre daha iyisi derseniz 660Ti / 7950 tarzı birşeyler lazım.

Buradaki kıstas bütçe ve kasa altyapısı ? kasa küçükse alacanız anakart sığmayabilir, psu 6850/7850 gibi kartlar ile uyumlu mu ?
    monitor kaç inç ? 17" 1280*1024 GTA 5 orta halli 30FPS için 6850 oynatır...

GTA 5 'i Far CRY 4 'e benzetirsek.
    Güncel bir sistem bile yeri geldiğinde kasıyor.... GTA sürekli kasma olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • single player oynıcam diyorsan git xbox360 al yazılım atılmış makine 350tl gibi rakama alırsın paşa paşa oynarsın + yüzlerce oyun çek dl-dvd oyna....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3k0 -- 27 Mart 2015; 10:50:40 >
  • Bu kartla GTA 5 i Ultrada rahatlıkla oynayabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.