Şimdi Ara

GTA 5 GTX970 TEKNOPAT YANILTIYOR MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.technopat.net/2015/05/19/gtx-970-gta-5-performans-testi/

Bende i5 4590 8gb ram ve msi gtx970 gaming 4g var ve bu adamların aldığı fps den 5-10 fps arası aşağı alıyorum teknopat bir ayar mı veriyor acaba

Edit: aynı ayarlarda test ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redshift -- 3 Ocak 2016; 13:24:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

https://www.technopat.net/2015/05/19/gtx-970-gta-5-performans-testi/

Bende i5 4590 8gb ram ve msi gtx970 gaming 4g var ve bu adamların aldığı fps den 5-10 fps arası aşağı alıyorum teknopat bir ayar mı veriyor acaba

Edit: aynı ayarlarda test ettim

test sisteminin özellikleri seninkinden bi tık fazla olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı Driver ve oyun sürümünde mi denediniz ek olarak onlar büyük ihtimal x99 sistemle denediler açık dünya oyunlarında işlemci performans çok önemli. Bir ihtimalde ram yetersizliği zira gtaV çok rahat 6gb ram kullanıyor arkada açık bir program(lar) biraz şişirmiş olabilir ramleri ve daha düşük frekanslı olduğu için hafif sorunlar yaratmış olabilir. Aklıma ilk gelenler bunlar. Ayrıca gta v için nvidia denetim masasından 3-4 tane ayarı elden geçirmeniz lazım. ( max performans açık olmalı dikey eşitleme kapatılmalı üçlü ara bellekleme kapalı olmalı gibi ayarlar olması gerekiyor. )

• Technopatın test sisteminde cpu 5960x o yüzden fark normal

• Redshift kullanıcısına yanıt
    Technopat yaptıkları incelemeleri fazla bakma adamlar g2358 titan x e darboğaz yapmaz diyorlar
  • berkke kullanıcısına yanıt
    i5 4670K var NightBlade sistemde test etmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0netw0

Aynı Driver ve oyun sürümünde mi denediniz ek olarak onlar büyük ihtimal x99 sistemle denediler açık dünya oyunlarında işlemci performans çok önemli. Bir ihtimalde ram yetersizliği zira gtaV çok rahat 6gb ram kullanıyor arkada açık bir program(lar) biraz şişirmiş olabilir ramleri ve daha düşük frekanslı olduğu için hafif sorunlar yaratmış olabilir. Aklıma ilk gelenler bunlar. Ayrıca gta v için nvidia denetim masasından 3-4 tane ayarı elden geçirmeniz lazım. ( max performans açık olmalı dikey eşitleme kapatılmalı üçlü ara bellekleme kapalı olmalı gibi ayarlar olması gerekiyor. )

Anladım hocam dedikleriniz doğru ayrca ince ayarları uygulayacağım eve gidnce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

Technopat yaptıkları incelemeleri fazla bakma adamlar g2358 titan x e darboğaz yapmaz diyorlar

Bi reklam kokusu var zaten onu hissediyor insan

• Videoda dikkat edilmesi gereken dakika 7.30 da görebileceğiniz gibi ''Reflection MSAA'' kapalı. Ona dikkat et ;)
    Bende kart alıcam araştırıyorum çoğu ekran kartı testlerini izledim AMD R9 380X te full ayarlar dedıklerınde ''Reflection MSAA'' x16 yaptılar.
    Kesinlikle bir nvidia kayırması var fps değerleri yüksek çıksın diye ufak tefek kurnazlıklar var aldanmayın çok o yüzden ;)

• Magimda kullanıcısına yanıt
    Artık o sitenin hiçbir haberine güvenmiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Magimda

Videoda dikkat edilmesi gereken dakika 7.30 da görebileceğiniz gibi ''Reflection MSAA'' kapalı. Ona dikkat et ;)
    Bende kart alıcam araştırıyorum çoğu ekran kartı testlerini izledim AMD R9 380X te full ayarlar dedıklerınde ''Reflection MSAA'' x16 yaptılar.
    Kesinlikle bir nvidia kayırması var fps değerleri yüksek çıksın diye ufak tefek kurnazlıklar var aldanmayın çok o yüzden ;)

reflection msaa ayarı max 8x'e çıkabiliyo, dediğin gibi 16x seçeneği malesef yok.
    daha önce gtx 760 ile o ayarı 8x ve kapalı konumda denediğimde ise 2fps fark ettiriyordu ve video almıştım aşağıda, keza gtx 970 gibi 1 karta fark bile yaratmayabilir.

• oyun orjinal mi ? son çıkan yamalar güncellemeler yüklü mü ?
    gta 4 ilk çıktığında ATI(o zaman amd değildi) hd 4890 ekran kartımla slayt show yapıyordu sonra 1.7 yamasını yükleyince normale dönmüştü.
    gta 5 de durumu bilmiyorum ama...
  • Technopat'ta gerçekten işten anlayan kişiler var ama maalesef çoğu tecrübesiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

oyun orjinal mi ? son çıkan yamalar güncellemeler yüklü mü ?
    gta 4 ilk çıktığında ATI(o zaman amd değildi) hd 4890 ekran kartımla slayt show yapıyordu sonra 1.7 yamasını yükleyince normale dönmüştü.
    gta 5 de durumu bilmiyorum ama...

Oyun orjinal hocam , gta 4 ilk çıktığında kaldıran pc yoktu neredeyse oyun aşırı kasıyordu korsan oynamıştım o zamanlar çin işkencesi piksel piksel yama yok birşey yok ondan dilim yanında şimdi GTA 5i preorder iken almıştım oyun orjinal tüm güncellemeleri kurulu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.