Şimdi Ara

GTA 5 GAMEPLAYLER SIZDI (YENİ BİLGİLER BURADA) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
7
Favori
18.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence çok hızlı vurmadığı için öyle oluyor. Daha hızlı bir şekilde duvara çarpsa daha büyük bir hasar olabilir

• beyler görüntüler müthiş yaa 2 senemizi alıcak bu oyun kafadan!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NowWeDie -- 12 Eylül 2013; 11:57:18 >

• Beyler aras suruclerinde sikinti olacagin isanmiyorum. Oyunda zaten her araba sinifinin hatta arabanin farkli surus dinamikleri olacak. Bunun yaninda bu arabalari modifiye de edecegiz. Bunlarin hepsi bu konu ile alakali olan seyler. Zaten editorlerde bu konuya deginmisti daha onceden. Siyah Sabre videosunu izlediyseniz orada gayet guzel araba dinamigi. Ayrica o videoda dikkatimi ceken bir kaplama sorunu var. Bunu fark eden baska biri oldu mu yoksa ben mi yanlis goruyorum?

Orijinalden alıntı: ozozca

Millet çatır çatır oynuyor şu an yani :( Bize daha 5 gün var

Bi de PC bekleyenleri düşün çıkması kesin değil, çıksa bile aylar sonra.
    2022 BMW 320i LCI M Sport | Portimao Blau | Cognac Vernasca M Sitze (2025-)
    2024 VW Taigo 1.0 TSI DSG Life (2025-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: azengin

quote:

Tabii ki çıkacaktır , üstelik bu güzelim görselliğin daha da iyisi sen de bunu düşün, sabır :) PS3'te defalarca bitirip PC'ye tekrar alacak milyonlar var benim gibi :)

quote:

quote:

Tabii ki çıkacaktır , üstelik bu güzelim görselliğin daha da iyisi sen de bunu düşün, sabır :) PS3'te defalarca bitirip PC'ye tekrar alacak milyonlar var benim gibi :)

PC ye alma PS4e al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

quote:

quote:

quote:

PC ye alma PS4e al

3 ünü de alırım koleksiyon :)

• quote:

quote:

quote:

Varsın 720p olsun oynayabildikten sonra. RG'nin bunu yapmasından nefret ediyorum her oyunda aynı. Ama bi yandan da iyi yaz tatili başlarken çıkar rahatça oynanır.
    2022 BMW 320i LCI M Sport | Portimao Blau | Cognac Vernasca M Sitze (2025-)
    2024 VW Taigo 1.0 TSI DSG Life (2025-)

• Adam sonunu sızdırmış azdaha izliyordum ya .... herifi.

Neyse bekleyip göreceğiz Rockstar işini bilir ayarlamıştır onlar
  • Bu oyun PS3 ve Xbox 360'da oynanir. Bunlardan sonra da ciktigi donem PC'de oynanir. Yeni nesile gelse bile PC'den hicbir sekilde iyi olacagini sanmiyorum. Zaten diger konsollara da suanki konsollardan port olarak gelecektir olur da gelirse. 265 milyon dolar para zaten harcanmis bunun uzerine yine para harcamazlar yeni nesil icin.

Orijinalden alıntı: Ygal

Bu oyun PS3 ve Xbox 360'da oynanir. Bunlardan sonra da ciktigi donem PC'de oynanir. Yeni nesile gelse bile PC'den hicbir sekilde iyi olacagini sanmiyorum. Zaten diger konsollara da suanki konsollardan port olarak gelecektir olur da gelirse. 265 milyon dolar para zaten harcanmis bunun uzerine yine para harcamazlar yeni nesil icin.

İyi de tüm platformlara beraber hazırlamışlardır belki ek para harcamaya gerek yoktur. Sadece reklamını yapacaklar, sence şimdiye kadar yeni nesil ve PC adına hiç mi çalışma yapılmamıştır?

quote:

Bu oyun PS3 ve Xbox 360'da oynanir. Bunlardan sonra da ciktigi donem PC'de oynanir. Yeni nesile gelse bile PC'den hicbir sekilde iyi olacagini sanmiyorum. Zaten diger konsollara da suanki konsollardan port olarak gelecektir olur da gelirse. 265 milyon dolar para zaten harcanmis bunun uzerine yine para harcamazlar yeni nesil icin.

İyi de tüm platformlara beraber hazırlamışlardır belki ek para harcamaya gerek yoktur. Sadece reklamını yapacaklar, sence şimdiye kadar yeni nesil ve PC adına hiç mi çalışma yapılmamıştır?

Ben bu oyunun PS4 ve Xbox One konsollari icin gelmesine kisisel olarak ihtimal bile vermiyorum hocam. Ihtimal vermemek icinde sebeplerim var. Red Dead 3 bekleyin yeni nesil icin. Rockstar Games zaten yeni nesil konsollar icin hali hazirda iki oyun gelistiriyor suan bilgidim kadariyla.

• quote:

quote:

quote:

Ben bu oyunun PS4 ve Xbox One konsollari icin gelmesine kisisel olarak ihtimal bile vermiyorum hocam. Ihtimal vermemek icinde sebeplerim var. Red Dead 3 bekleyin yeni nesil icin. Rockstar Games zaten yeni nesil konsollar icin hali hazirda iki oyun gelistiriyor suan bilgidim kadariyla.

Ben PS4 ve XO'nun boş geçileceğini hiç zannetmiyorum, sonuçta konsol sattıran oyun bu. Oradan gelecek kazancı düşün. Önce bu nesle çıkmasının sebebi de yine PS3 ve Xbox 360'ın satılmasını devam ettirmekti. Tamamen duygusal yani bence. Bu nimeti harcamazlar çok daha fazla kazanacaklar çünkü her platforma gelirse ;)

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Amazon_Almanya_GTA_Vi_PS4e_Listeledi-41536.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozozca -- 12 Eylül 2013; 12:32:04 >

• _____________________________
  • Rockstar Games marka degerini kucultecek seylere girismez hocam diger firmalarin aksine. Hele hele konsol cikis oyunu hic yapmazlar. Daha once bir ornegi yok bunun. Sonucta bu adamlar 2004 yilinda San Andreas oyununu cikardi ve oyun gayet 2005 Xbox 360 konsolunu es gecti. Aralarinda yanlis hatirlamiyorsam 12 ay bile yok. Konsol ciktiginda exclusive olarak Table Tennis oyununu yapmislardi bundan sonra da 2007 yilinda GTA 4 oyununu cikardilar. GTA 5 zaten planlanandan gec gelen bir oyun oldu. Oyunun kendisi bile aylarca oteye ertelenmisti. Suanki cikis tarihi ve yeni nesilin kasim ayi gelisi sizi yaniltmasin. Yaklasik iki yildir ise Rockstar Games'e bagli iki firma ise yeni nesil icin oyun gelistirmekte. Bunlardan biri yuzde 99 Red Dead 3. Ve buyuk ihtimal yeni nesile gelecek ilk open world oyunu yeni Red Dead olacaktir. Benim dusuncelerim fikirlerim genel olarak boyle.

@ozozca

Rockstar Games marka degerini kucultecek seylere girismez hocam diger firmalarin aksine. Hele hele konsol cikis oyunu hic yapmazlar. Daha once bir ornegi yok bunun. Sonucta bu adamlar 2004 yilinda San Andreas oyununu cikardi ve oyun gayet 2005 Xbox 360 konsolunu es gecti. Aralarinda yanlis hatirlamiyorsam 12 ay bile yok. Konsol ciktiginda exclusive olarak Table Tennis oyununu yapmislardi bundan sonra da 2007 yilinda GTA 4 oyununu cikardilar. GTA 5 zaten planlanandan gec gelen bir oyun oldu. Oyunun kendisi bile aylarca oteye ertelenmisti. Suanki cikis tarihi ve yeni nesilin kasim ayi gelisi sizi yaniltmasin. Yaklasik iki yildir ise Rockstar Games'e bagli iki firma ise yeni nesil icin oyun gelistirmekte. Bunlardan biri yuzde 99 Red Dead 3. Ve buyuk ihtimal yeni nesile gelecek ilk open world oyunu yeni Red Dead olacaktir. Benim dusuncelerim fikirlerim genel olarak boyle.

@ozozca

Anladım arkadaşım, umarım yanılıyorsundur :) PC konusunda ne düşünüyorsun peki?

• quote:

quote:

Rockstar Games marka degerini kucultecek seylere girismez hocam diger firmalarin aksine. Hele hele konsol cikis oyunu hic yapmazlar. Daha once bir ornegi yok bunun. Sonucta bu adamlar 2004 yilinda San Andreas oyununu cikardi ve oyun gayet 2005 Xbox 360 konsolunu es gecti. Aralarinda yanlis hatirlamiyorsam 12 ay bile yok. Konsol ciktiginda exclusive olarak Table Tennis oyununu yapmislardi bundan sonra da 2007 yilinda GTA 4 oyununu cikardilar. GTA 5 zaten planlanandan gec gelen bir oyun oldu. Oyunun kendisi bile aylarca oteye ertelenmisti. Suanki cikis tarihi ve yeni nesilin kasim ayi gelisi sizi yaniltmasin. Yaklasik iki yildir ise Rockstar Games'e bagli iki firma ise yeni nesil icin oyun gelistirmekte. Bunlardan biri yuzde 99 Red Dead 3. Ve buyuk ihtimal yeni nesile gelecek ilk open world oyunu yeni Red Dead olacaktir. Benim dusuncelerim fikirlerim genel olarak boyle.

@ozozca

Anladım arkadaşım, umarım yanılıyorsundur :) PC konusunda ne düşünüyorsun peki?

PC'ye gelecegi yuzde yuz hocam. 3-6 ay icinde gelecektir. PC'ye gelmeyen Rockstar Games oyunlarinin gelistiriceleri farkli. Bir Red Dead Redemption ya da Midnight Club: LA olmayacaktir. Zaten yaklasik 2 ay kadar once PC'ye gelecegine dair cok guclu birkac kanit karsimiza cikmisti. Rockstar Social Club'daki bazi ayrintilar vb.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.