Şimdi Ara

GTA 5'e verdiğim paraya pişmanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu oyunu steam'den 180 tl ye orjinal aldığım için eşşekler gibi pişmanım online'ından dolayı almıştım ama hikaye modunu bitirdikten sonra online'ına en fazla 3 hafta dayanabildim sonra yapacak birşey kalmadı zaten herşey kendini tekrar ediyor o gösterdikleri gibi bir online ortamıda yoktu zaten bir serverde en fazla 15-20 tane adam herkes kafasına göre dolanıyor heist görevleri desen sürekli tekrar etmekten midem bulandı artık bu oyuna 180 tl verdiğim için eşşekler gibi pişmanım asla ve asla değmez

• bende nedense 2013'te ciktigi ilk gun ps3'e alan ardindan ps4'te alan ve ardindan pc ye aldigim icin ve neredeyse 40 gun oynama suresiden sonra (offline'i saymiyorum bile) nedense hic pisman degilim ne tuhaf degilmi ?
  • merhaha hocam internetten yeni görevler yeni yarışlar yeni tdm ler vs. ekleyebiliyorsunuz
    biz arkadaşlarla heist felan takılıyoruz whatsapp grubumuz var katılmak istersen pm den numaranı at ben eklerim beraber oynarız
    her gün yeni bir görev vs geliyor bu görevleri yarışları yapanlar oyuncular ve modcular rockstarın görevlerinden bin kat daha iyi bu görevler
  • NayirNolamaz N kullanıcısına yanıt
    cok tuhaf inanamadım bu kadar tuhaflığa gerçekten. ne tuhaf değil mi derken sanki herkes bu oyunu beğenmek memnun kalmak zorundaymış gibi söyledin ben beğendim ama 180 liraya değecek bir online sistemi göremedim. hikaye kısmına lafım yok ama insan 180 tl yi hikayesini 20-30 saatte bitirip bi kenara koymak için vermiyor
  • Mütevazı Üye kullanıcısına yanıt
    çoktan sildim steam kütüphanemde duruyor geri yüklersem bile sadece story modu için yüklerim tekrardan online için 50 gb'ı tekrardan yükleyemem
  • eric cartman6167 E kullanıcısına yanıt
    çok yanlış bilmeden konuşuyorsunuz
    http://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/pc/playlists/

burada her gün farklı içerikler çıkıyor ekleyebiliyorsunuz

oyunda çaylak olduğunuz için sıkılmış olabilirsiniz
  • Mütevazı Üye kullanıcısına yanıt
    40 küsür level'da bıraktım online'da her heist'i en az 30 kere yapmışımdır o içerikleri görevleri yapmakta bir yerden sonra sıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8.500TL ye kadar Araç Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eric cartman6167 E kullanıcısına yanıt
    Sorun oyunda değil sizde.... Koskoca online dünyasında size kucak açmış bekleyen insanlar yok gta online'da... İnvite gelir oynarsınız level yükselince keyif almaya başlarsınız, sabretmeniz lazım.. Level yükselince, arkadaş edindikce, para kazanıp oyunda pahalı araçları evleri alıp belli bir düzeni kurunca oyun asıl o zaman keyifli hale geliyor.. Siz galiba herşey hemen olsun bitsin istemişsiniz, sıkıntıya gelememiş çekmiş gitmişsiniz.. İyiki de gitmişsiniz çünkü sizin gibi sıkıntıya gelemeyen insanlar işin hilesine hurdasina yönelip bu sefer bizim gibi oyunu keyifle oynayan insanların oyun keyfinin içine ediyor.. Gta online sadece heist odaklı değildir.. Yüzlerce farklı, daha adını sanini bile bilmediğinize emin olduğum bir sürü yarış dövüş uçuş oyunu var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 3 Kasım 2015; 12:27:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verebiliyorsan kıymetini bilen birine ver bari oyunu. 9 aydır hiç sıkılmadan hem hikaye (story) modunda hemde online'da oynamaya devam ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarikstlms T kullanıcısına yanıt
    nasıl verebilirimki steam'den kendi adıma satın aldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.