Şimdi Ara

GTA 5 Activation Hatası yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var internette araştırdım ama pek bilgi elde edemedim. GTA 5'i korsan olarak kullanıyorum ne yazıkki. Ve şöyle bir sorunla karşı karşıyayım. 350.1 sürümüne ait tüm güncellemeler ve crackler yapıldı. Sorunsuz oynuyordum oyunu.Bir gün kafama esti Windows 10 yükledim. Ertesi gün oyuna girmeye çalıştığımda sarı ACTİVATİON başlığı altında '' Verifying game ownership taking longer than usual '' adlı bir yazı geldi önüme. Yazı geçti gitti ve oyun açılırkenki resimler yaklaşık 30 dakika boyunca döndü durdu ama oyun açılmadı. Sorunu çok araştırdım ve ulaşabildiğim tek çözüm yolu , belgelerimdeki settings.xml dosyasını silmek oldu. Silince oyun açılıyor. Giriyorum ancak texture quality , shader quality , grass quality tarzı ayarları yükselttiğimde oyunu baştan açmamı istediği için , o ayarları yükseltemiyorum ve grafikler vasat şekilde oynamak zorunda kalıyorum. Çözümünü bilen varsa lütfen bana ulaşsın. Şimdiden teşekkürler.

• AsdesF A kullanıcısına yanıt
    oyunu aç o yazı geçtikten sonra görev yöneticisinde ayrıntılardan gta5 i bul sağ tıkla önceliği ayarlanın üstüne gelip yüksek yazan a tıkla uyarı gelecek onayla oyuna dön oyun açılacaktır.bunu her defasında yapacaksın tam çözümü bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benmen -- 16 Eylül 2015; 23:30:31 >
  • Cok gec oldu foruma giremiyordum ama cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Eve gidince deneyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.