Şimdi Ara

gta 4 tüm patchler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son patch i yüklemeye çalışırken böyle bir hata alıyorum.Araştırdım fakat bulamadım çözümünü.Oyunu silip tekrar yüklemeyide denedim.Varmı daha önce karşılaşıp çözen yada bir fikri olan ?

gta 4 tüm patchler
    Msi B850 Tomahawk / Ryzen 7 9700X / Arctic Freezer 34 eSports DUO White / Msi RTX 4070 Gaming X Trio / Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 X 2 / CoolerMaster MB520 RGB / FSP Hyper M85 650W / SanDisk 500 GB Ultra 3D x2 / Corsair 240 GB MP510 / LG Ultragear 27GL83A-B + AOC 24" C24G1
  • Oyunu yeni kurdum hiç bir patch indirmedim. Oyunda sürekli baş dönmesi ve arabanın sürekli ileri gitme sorunu var.Ne yapmam gerekiyor
  • O sorunu ben crack değiştirerek çözmüştüm.İnternette biraz araştırırsan bulabilirsin.
    Msi B850 Tomahawk / Ryzen 7 9700X / Arctic Freezer 34 eSports DUO White / Msi RTX 4070 Gaming X Trio / Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 X 2 / CoolerMaster MB520 RGB / FSP Hyper M85 650W / SanDisk 500 GB Ultra 3D x2 / Corsair 240 GB MP510 / LG Ultragear 27GL83A-B + AOC 24" C24G1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

quote:

Orijinalden alıntı: İnsancıl Yaratık

Oyunu yeni kurdum hiç bir patch indirmedim. Oyunda sürekli baş dönmesi ve arabanın sürekli ileri gitme sorunu var.Ne yapmam gerekiyor

Crack değiştir ve son patchı kur.

sallanma sorununu crackle çözdüm. Çok takılma yaşıyorum ama. Diğer sayfalarda patch kurun diyorlar.İndiriyorum fakat nasıl kuracağım?
  • İçinde iki tane yükleyici var. İkisini de aynı anda açın. (Sanırsa hangisinin çalıştığı belli olmuyor.) Birkaç dakika sonra bir tanesi ilerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Ben de şimdi kuruyorum zamanında kastığı için oynayamamıştım şimdi patchle deneyeceğim. Çoğu yerde hepsini teker teker kurun deniliyor da ben sadece buraya güvenirim. Sadece 1.0.7.0 yeterli mi yoksa hepsini mi kurayım?

1.0.7.0 yeterli. Games for Windows Live hata verebilir. O da güncel sürümünü indirince geçiyor.

Arkadaşım, rahatsız etmiyorum umarım, takip ettiğim kadarıyla sen baya uzmansın GTA konusunda :) Save sorunu yaşıyorum. GTA 4 ve tüm seriyi Steamden satın aldım. GTA 4 kuruldu hangi versiyon nasıl anlarım ve 1070 versiyona nasıl yükseltirim ve de Live yüzünden save sorunu yaşıyorum. Save etmiyor kullanıcı adı ve parolamı doğru giriyorum bir hata veriyor save etmiyor bu nasıl düzelir lütfen yardım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozozca -- 30 Aralık 2012; 23:01:30 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.