Şimdi Ara

gta 4 tüm patchler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tüm pathleri söyleyebilir misiniz sırasıyal bazı ara patchler oluyo sıkını yaşıyorum oyuna giremiyorum

• Tüm patchleri yükleyin gibi yorumlara aldanmayın. Sadece son patchi yüklemek %100 etkilidir. Hata verme ihtimali var ama o hatalar da çözülmesi çok kolay şeyler zaten. Diğer türlü ancak kendinizi ve PC'nizi yormuş olursunuz.
  • bi de senin dedigin gibi yapayım o zaman saol kardeş en son patch hangisi
  • En son patch: 1.0.7.0 Kısaca 1.7 de deniyor.
  • 1.0.4.0 tavsiyemdir.
  • 1.7 daha kaliteli ve daha performanslı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de şimdi kuruyorum zamanında kastığı için oynayamamıştım şimdi patchle deneyeceğim. Çoğu yerde hepsini teker teker kurun deniliyor da ben sadece buraya güvenirim. Sadece 1.0.7.0 yeterli mi yoksa hepsini mi kurayım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Ben de şimdi kuruyorum zamanında kastığı için oynayamamıştım şimdi patchle deneyeceğim. Çoğu yerde hepsini teker teker kurun deniliyor da ben sadece buraya güvenirim. Sadece 1.0.7.0 yeterli mi yoksa hepsini mi kurayım?

1.0.7.0 yeterli. Games for Windows Live hata verebilir. O da güncel sürümünü indirince geçiyor.
  • Tamam bu arada oyunu kuruyorum da türkçe falan diyor bu kurulum ben sevmem öyle şeyleri ingilizceye çeviremiyor muyuz bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Tamam bu arada oyunu kuruyorum da türkçe falan diyor bu kurulum ben sevmem öyle şeyleri ingilizceye çeviremiyor muyuz bunu?

Oyun zaten İngilizce normalde.
  • Bendeki türkçeleştirilmiş yamalı bohçalardan işte. Of kesin bir sürü sorun çıkartacak.
  • Panik yapma dostum. İngilizce dil dosyasını bulur koyarsın yerine.

• Valla eğer mod yapıcaksan 1.0.4.0 yükle, ama eğer korsan oynuyorsan çok sevinme, 1.0.4.0 'a crack kalmadı internette hep fake linkler fln var :D 1.0.4.0 'de çok rahat asiloader fln çalışıyo sorunsuz neredeyse ama 1.0.5.0 (diğer adıyla 1.0.0.4) ve sonrasında çok iyi çalışmıyor modlar....
    Eğer grafik konusunda daha iyi performans istiyorsan 1.0.7.0 yükle, 1.0.7.0 'da texture filtering ayarlarını değiştirebiliyorsun, sistemine çok güvenmiyorsan yararlı olabiliyor.
  • 1.0.7.0 kurdum dili de hallettim ayarları da kendimce yaptım kasmadan oynadım baya. Geç oldu artık yatayım yarın devam ederim sağolun hepiniz.
  • Konunun güncel olduğunu görüp buraya yazmak istedim.Sistemin i5 m460m 2.53 , 4GB 1333 ram ve hd5650 ekran kartı.Sizce bu sistemle aşağıda verdiğim ayarlarda 35, hatta çoğu zaman 30 ve altında fps almam normal mi ? Birde emin olamadığım birşey var.Şuan 1.0.4.0 sürümü kurulu.Fakat oyunu komple kaldırıp direk 1.0.7.0 sürümü kursam sorun olur mu ? Yani diğer sürümlerinde kurmam gerekli mi ? Bahsettiğim sürümün sizinde dedğiniz gibi daha performanslı olduğunu okumuştum.

gta 4 tüm patchler
  • Eğer gölgesiz de yaparım diyorsanız gölgeleri kapatın. Akıcılık artacaktır. 1.7 daha iyi görüntü veriyor biraz daha performanslı. 1.7 için oyunu baştan kurmaya gerek yok.

• 1.7yi direk kaldırmadan kurmayı denedim fakat indirdiğim cracklerin hiç biri olmadı.Bende silip direk 1.7 kurayım dedim ondada bir hata aldım.Biraz araştırdım fakat çözümünü bulamadım.Bende 1.1den 1.5e kadar kurup crack yapıp bıraktım.Pek fark yok yani ben oyunu silip kurduğumla kaldım
  • PC ye göre değişiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Tüm patchleri yükleyin gibi yorumlara aldanmayın. Sadece son patchi yüklemek %100 etkilidir. Hata verme ihtimali var ama o hatalar da çözülmesi çok kolay şeyler zaten. Diğer türlü ancak kendinizi ve PC'nizi yormuş olursunuz.

kesinlikle katılıyorum gta4 te diğer bazı oyunlardaki gibi böyle bir durum yok

sadece son versiyon patchi kurmanız gerekiyor
  • Arkadaşlar merhaba,

gölgenin bulanık olma sorununu hangi patch ile giderebiliriz ?

not:kartım gtx 560 ti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.