Şimdi Ara

GTA 4 ten Beklediğim Zevki Alamadım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps3 te Oynuyorum Ama bekledğim zevki alamadım gta 4 oyun karanlık kalıyo önümü doğru düzgün göremiyorum düzgün göremeyince arabayıda rahat kullanamıyorum

Tüplü tv de oynuyorum o yüzden mi oyun tam belirgin değil yoksa oyun normaldede böylr mi ?

• tüplü tv den kaynaklanıyor gündüz oynadığın zaman önünü bile göremiyorsun ama akşam olunca güneş kaybolunca daha net gözüküyor aynı sorun bendede vardı tüplüde oynuyodum gündüzleri oynayamazdım ancak hava kararınca oynayabiliyordum tv yi değiştirdim sorun bitti artık istediğim vakit oynayabiliyorum kontrastı yüksek bi lcd al sorunun biter ben şu an full hd de oynuyorum
  • Televizyonun gama ve kontrast ayarlarını değiştir. Oyunda böyle bir sorun yok, sadece tvden kaynaklanıyor.
  • tv ye güneş geliyorsa ayarlarıyla oynasan bile önünü göremezsin asıl o zaman daha beter göremezsin bak sana diyebileceklerim perdeyi kapa oyunu öle oyna baktın yine göremiyorsun akşam olunca perdeleri kapa ışıkları kapa o zaman oyna walla bana o zaman full hd gibi geliyor :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nashquil

Televizyonun gama ve kontrast ayarlarını değiştir. Oyunda böyle bir sorun yok, sadece tvden kaynaklanıyor.

Bende HD Ready lcd olmasına rağmen oyunu ilk açtığımda banada karanlık geldi.
    İlk olarak oyunda start'a bas ve display menüsüne gel.Oradan kontrastı arttırmayı dene. Eğer yeterli olmaz ise birde televizyonunun görüntü seçeneklerine girip ayarlayı dene.
  • aynen bende oyunun içindeki ayarlardan yaptım.daha önceleri kapkaranlıkda oynuyormuşum....
  • Bende Tüplüde oynuyorum ama sorun Renklerden falan değil...Oyun eski GTA'lara nazaran çok garip olmuş...%48'lerde bıraktım artık eğlenemiyorum oyunda...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu tip yakarışlarımızı oyunun ana başlığında yapsak daha güzel oluyor forum sağlığı için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.