Şimdi Ara

GTA 4 ne sakat bir oyundur...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forza 3
    Bad Company
    Shift NFS
    GTA 4

PS3te de GTA yı denedim.

Xbox da hile yazıldığı zaman "YÜKSEK MİKTARDA" kasılma hatta birkaç dakika boyunca oyunun devam etmemesi.PS3te ise max. 30 sn ye kadar takılmaya rastladım.Çeşitli yerlerde 6 PS3te ve evimdeki kendi makinamda denedim ve sonuç bu.

Normal oyun modu sanırım normal.

Sizlerde de oluyor mu bu?

• Hiç denemedim.Hileler oyun zevkinin içine etmek içindir.
  • alakasız olacak ama GTA4 oyununun xbox, ps3, ve pc versiyonlarını kıyaslayacak olursanız fark olduğunu söyleyebilir misiniz? ben pc yerine xbox da oynamayı planlıyorum. şehrin büyüklüğü, grafik kalitesi vs fark ediyormu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamalak

alakasız olacak ama GTA4 oyununun xbox, ps3, ve pc versiyonlarını kıyaslayacak olursanız fark olduğunu söyleyebilir misiniz? ben pc yerine xbox da oynamayı planlıyorum. şehrin büyüklüğü, grafik kalitesi vs fark ediyormu acaba?

Quad core işlemcin ve gt 460 gibi bir ekran kartın varsa pc de oyna.Daha temiz ve net grafikler alırsın.Eğer ortalama bir pcin varsa hiç deneme low'da bile oynayamazsın.Grafik kalitesi olarak pc>360>ps3 (gta4 için)
  • quote:

alakasız olacak ama GTA4 oyununun xbox, ps3, ve pc versiyonlarını kıyaslayacak olursanız fark olduğunu söyleyebilir misiniz? ben pc yerine xbox da oynamayı planlıyorum. şehrin büyüklüğü, grafik kalitesi vs fark ediyormu acaba?

Xbox da kaplama sorunu can sıkıyo biraz, ama onun dışında bi sorun göremedim ben Ps3 de ise kaplama sorunu falan yok alıp oynayabilirsin her 2 konsoldada rahatlıkla.
  • teşekkürler yardımınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismetdai

Hiç denemedim.Hileler oyun zevkinin içine etmek içindir.

Ben de tam aksine oyunun zevkini arttırmak içindir diyorum.Ama hiç kimse oyunu bitirmek için hile kullanmamalı işte o zaman oyunun anlamı kalmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 3 ne zaman çıkacak?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir kere hilesiz bitirirsin sonra hileleri yaparsın!
  • Oyun son yıllardaki en kolay görevlerden oluşmuş vice city yi san andreas ı biliyorz cok zor görevleri de vardı ama gta 4 ü hilesiz bitirdim . hile yazmaya gerek yok aslında gidip silaha para ödüyosunuz sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Bende olan oyunlar:
    Forza 3
    Bad Company
    Shift NFS
    GTA 4

PS3te de GTA yı denedim.

Xbox da hile yazıldığı zaman "YÜKSEK MİKTARDA" kasılma hatta birkaç dakika boyunca oyunun devam etmemesi.PS3te ise max. 30 sn ye kadar takılmaya rastladım.Çeşitli yerlerde 6 PS3te ve evimdeki kendi makinamda denedim ve sonuç bu.

Normal oyun modu sanırım normal.

Sizlerde de oluyor mu bu?

Kardeş senin oyunda bişe var heralde ben oyunun %60 ındayım şimdiye kadar hiç kasılmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

quote:

Xbox da kaplama sorunu can sıkıyo biraz

Oyunu hdd'e kurarak oyna kaplama problemi olmaz.
  • Kaplama sorunun görüntünün geç gelmesi olayı mı arabayla hız yaptıgınız da cok yüksek rahatsız ediyor onun düzeltmenin yolu usb ye veya hdd fark etmez oyunu yüklediginizde kayboluyor bende de olmuştu tam da usb bellek güncellemesi gelmişti
  • Oyunda hile kullanıldığında yavaşlama falan oluyorsa, bunun sebebi hile aktive edildiğinde arka planda yapılan işlemlerdir. Sanırım o oyunda hile kullanılmasının ciddi yaptırımları vardı. Oyun kaydememek veya achievement açılmaması gibi. Hile aktive edildiğinde bu gibi bir ayar yapılıyorsa, bir süre yavaşlama olması normaldir.
  • GTA 4 normaldede özellikle PS3 de ciddi frame düşmeleri yaşayan bir oyun. 360 da daha rahat çalışmasına rağmen çok sık sık frame düşmeleri oluyor oyunda.

quote:

Oyunda hile kullanıldığında yavaşlama falan oluyorsa, bunun sebebi hile aktive edildiğinde arka planda yapılan işlemlerdir. Sanırım o oyunda hile kullanılmasının ciddi yaptırımları vardı. Oyun kaydememek veya achievement açılmaması gibi. Hile aktive edildiğinde bu gibi bir ayar yapılıyorsa, bir süre yavaşlama olması normaldir.

Sebebi bu olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 27 Temmuz 2010; 10:31:06 >
  • Hileyi sadece Comet denilen Porsche'ye yakın aracı getirmek için kullanıyordum zaten oyunu PC de bitirdim ancak eski PC yi satınca saçma salak bir sistem yerine geldi.GTA 4 ü kaldırmıyordu.Şehirde o arabayla dolaşmak amacıyla aldım zaten.Oyun yoksa o kadar enteresan değil ama dediğim gibi...

Normalde asla hile kullanmam zaten ben.
  • Gta IV:Konsollarda ve pc de oynayanların cinnet geçirmesine,pc de oynandıgında 7 tane patch atılan en ufak bir hatada fatal error verip klavyeyi veya monitoru kırmanıza neden olan saglıga zararlı oyun oynamayın oynayanları uyarın.
    Red Dead oynayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Oyunda hile kullanıldığında yavaşlama falan oluyorsa, bunun sebebi hile aktive edildiğinde arka planda yapılan işlemlerdir. Sanırım o oyunda hile kullanılmasının ciddi yaptırımları vardı. Oyun kaydememek veya achievement açılmaması gibi. Hile aktive edildiğinde bu gibi bir ayar yapılıyorsa, bir süre yavaşlama olması normaldir.

araç hileleri dışındakiler achv. veya trophy'leri kitliyor. araç hilelerinde sorun yok.
  • Oyun baştan aşağı kasıyor zaten, hileyle alakası yok.
  • Ben xbox ta hertürlü hileyi girdim gta da ama hiç kasmadı.Acaba benim oyun mu bozuk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.