Şimdi Ara

Gta 4 Kasma Sorunu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum internette böyle yüzlerce konu var fakat benim olay başka. Ben herşeyi araştırdım tüm denilenleri yaptım kasmadan kurtulmak için bi türlü yok olmuyor kasmam.Anlamadım gitti.Tek patchleri yükleyemedim ondada sağlam seed olmadığı için inmedi .

Özellikler
    Ram : 3 gb
    İşlemci : İntel i3 2.40 Ghz
    Ekran kartı : 1 gb

Bu arada bilgisayarım laptop.

• BU PC ile oynaman mucize fakat hepsini bütün ayarları LOW yaparsan sıkıntı olmaz sadece 30 saniyede bir takılma olur . Tavsiyem oyun videosu çekmeyeceksen GameBooster kullan. NOT : Bu oyun pc ni çok zorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamiryo13

BU PC ile oynaman mucize fakat hepsini bütün ayarları LOW yaparsan sıkıntı olmaz sadece 30 saniyede bir takılma olur . Tavsiyem oyun videosu çekmeyeceksen GameBooster kullan. NOT : Bu oyun pc ni çok zorlar.

Haklısın . Şimdi tüm patchleri yükledim yine tık yok . Yok ya arkadaş bir kere sevdiğim oyunu oynayabileyim. Yeni pc alıcaktım laptop bozuldu sonra laptopu yaptırdım böyle mal gibi kaldım ne oyun yükleyebiliyorum ne bişe kaldırmıyor. offf .
  • Laptop sorun zaten kardeş
  • 95478921798606. Gta4 kasma sorunu konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

95478921798606. Gta4 kasma sorunu konusu

Haklısın ama çok insan mağdur ve kesin bir çözüm hiçbir zaman bulunamadı . Umarız gta 5 de böyle sorunlar çıkmaz.
  • bu gta 4 zaten baştan sona hatalarla dolu tüm patchları eksiksiz yüklesende sorun çıkartıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oblivion'da Donma Sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Cod mobile kasma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı 1 cigolayt mi ooo her oyunu açar bu.

Modelinide yazarsan birşeyler söyleyebiliriz.
  • ram=4gb

işlemci intel core 3.00ghz

ekran kartı=2gb ,

gta 4 kasarmı arkadaşlar
  • Kardeş Ben i3 4gb ram 2 gb ekran kartıyla oynayamıyorum sen 1 gb ekran kartıyla nasıl oynamayı düşünüyorsun? zaten gta 4 ün optimizasyon sorunu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıGERİDonddu

Kardeş Ben i3 4gb ram 2 gb ekran kartıyla oynayamıyorum sen 1 gb ekran kartıyla nasıl oynamayı düşünüyorsun? zaten gta 4 ün optimizasyon sorunu var

Kardeş ben bu konuyu açtığımda lise 2 ye gidiyodum şimdi üniversite 2 ye geçtim . Şimdi konuya cevap atman da ilginçmiş hakkaten .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faydası olur mu bilmem ama bundan 2 ay önce rockstar gta 4'e güncelleme çıkarmıştı v 1.0.8.0 sürümü onu yükleyebilirsin
  • Gamgee kullanıcısına yanıt
    O zaman yeni bir bilgisayar almışşındır ve Gta 4 bitirip başka oyunlar oynamışındır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakataGintoki2

O zaman yeni bir bilgisayar almışşındır ve Gta 4 bitirip başka oyunlar oynamışındır :D

maalesef hala pc alamadım ama ps4 üm var . gta 5 filan oynuyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.