Şimdi Ara

GTA 4 grafik ayarı ve bazı anlamsızlıklar !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gta4 yükledim öğle saatlerinde.. normal oynuyordum. birkaç kere girdim çıktım hatta oyuna.. sonra grafik ayarlarına girdim ama bişey yaptığımı hatırlamıyorum.. sonra save dosyası bulup gerekli yere attım. şimdi girince düşük ayarlarda oynatıyor.

donanımım şöyle.

core2duo e6550
    3gb ddr2 ram
    HIS Iceq3 hd 3870 512mb

bi yardım ederseniz çok sevinecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedinumara -- 24 Eylül 2010; 0:27:29 >

• Aynı sorunlar çoğu kişide oluyor. Konuyla ilgili patchler var onları yüklersen belki düzelir.
  • arkadaşlar maksimum detayda bu oyunu neden oynayamıyorum ben?
    oyunda bi texture qualty diye bi yer var bir türlü mediumdan üstüne gelmiyor. diğerlerini high yapıyorum.. texture denen yer olmuyor. sistemim güçlü diye düşünüyorum.. bu sistemde de medium üzerinde oynayamıyorsam bi yanlışlık olmalı!

core2duo e6550
    gigabyte GA-G31M-ES2L
    3gb ddr2 667mhz ram
    HIS Iceq3 hd 3870 256 bit gddr4 512mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedinumara -- 24 Eylül 2010; 0:27:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeja

quote:

Orijinalden alıntı: yedinumara

arkadaşlar maksimum detayda bu oyunu neden oynayamıyorum ben?
    oyunda bi texture qualty diye bi yer var bir türlü mediumdan üstüne gelmiyor. diğerlerini high yapıyorum.. texture denen yer olmuyor. sistemim güçlü diye düşünüyorum.. bu sistemde de medium üzerinde oynayamıyorsam bi yanlışlık olmalı!

core2duo e6550
    gigabyte GA-G31M-ES2L
    3gb ddr2 667mhz ram

Ekran kartının belleği daha fazla yükseltmene izin vermiyor.

evet aynen öyle oluyor. 500 lü bi değer var orda.. orayı geçiremiyorum. ekran kartının belleği olduğu belli ama bir yolu olmalı.. yada ne biliyim.. nasıl bir sistem olmalı ki fuLL çalıştırsın.. yaw işlemci anakart ekran kartı hepsini kısa bir süre önce alıp taktım.. gerçi ikinci el filan ama olsun.. sistem daha ne olmalı ki..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deeja

quote:

arkadaşlar maksimum detayda bu oyunu neden oynayamıyorum ben?

core2duo e6550
    gigabyte GA-G31M-ES2L
    3gb ddr2 667mhz ram

Ekran kartının belleği daha fazla yükseltmene izin vermiyor.

evet aynen öyle oluyor. 500 lü bi değer var orda.. orayı geçiremiyorum. ekran kartının belleği olduğu belli ama bir yolu olmalı.. yada ne biliyim.. nasıl bir sistem olmalı ki fuLL çalıştırsın.. yaw işlemci anakart ekran kartı hepsini kısa bir süre önce alıp taktım.. gerçi ikinci el filan ama olsun.. sistem daha ne olmalı ki..

Arkadaşım şu an son haliyle donanım dünyasına bakarsak, senin donanımın orta seviyede giriş segmenttir. Acı ama gerçek bu. Çok çabuk gelişiyor bu sektör. Üstelik GTA IV çıktığında senin şu anki donanımın çok lüks değildi o zaman. O zamanlarda da orta seviyenin üst bölümlerindeydi yani. Şimdi orta seviye giriş segmenti.

• Çok çabuk falan değil. Bende ki 4870 bile artık modasını gecirdi. Benim kart 2 senelik. Seninki 3 senelik. Eee sonuc ne :?: Senin sistem eski :) Bir de işlemcinde gta4 icin düsük kacıyor. Zira gta4 işlemciden de güc alan ve oc yapımı sonucu bazen büyük basarım getirebilen bir oyun. Ayrıca texture kalitesinin artmama nedeni ekran kartı bellegi ama arttırsan da zaten [çeşitli yöntemler var] bu sefer kaplama gecikmesi ve performans düsüsü yasarsın [hoş fullediginde sana kaplama gösteremediği sürelerde yüksek fps almanı saglayan bir ayar o bence :D Benchmarktan bir kac kez o sayede cok yüksek değer almıstım :D ]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.