Şimdi Ara

GTA 4 Benchmark Değerleriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
2
Favori
49.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum oyun çıktı büyük umutlarla ve pek çok kişi bu oyun için sistem alacak/yenileyecek... Hem alacaklara yardımcı olması açısından hem de bir değerlendirme paylaşımı olması açısından oyunu yükleyen arkadaşlar oyun içindeki dahili bench sistemi ile test yapıp buraya koyarlarsa sanırım hepimiz için faydalı olacaktır...

Ben kendi sistemimle basit anlamda yani herhangi bir özel tweak vs olmadan yada sistemi limitlerde zorlamadan bütün kullanıcıların elde edebileceği değerler olabilecek bir SS koyuyorum arkadaşlar...

Sistemim;

Asus P5QL-E anakart
    Intel E8400@3600Mhz 400 FSB işlemci
    2*2GB Kingston DDRII 800@5-5-5-15 HyperX ramler
    640GB Seagate 7200.11 Hdd
    Powercolor HD4850 PCS+@675/1000 ekran kartı
    Windows XP SP3 işletim sistemi

Bench Sonucu...;

Şimdi de PC Hardware Games adlı bir sitede yapılmış olan CPU bench değerlerine bakalım...;

Ayrıca değerlendirmelerini okumak için TIKLAYIN...

Not...: Görüldüğü üzere oyun çok çekirdekli işlemcilere duyarlı... Yavaş yavaş 4-5 çekirdekli almaya değer birşeyler olmaya başlayacak gibi...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• e6300 2.8ghz İle Hd4870 Oynanmaz Eralde GTA4

Bu Nasıl Oyundur Anlamadım
  • Testlerde Athlon 64 3200 kullanmışlar.Ne işlemciymiş demeden duramayacağım.Şaka bir yana GTA4'ün optimasyonu (böyle yazılıyo galiba)çok kötü bir halde.GTA severler için çok acı bir durum.
  • Daha oynayamadık :)
  • Vista64 E8400-4850......

• bu degerler orjinal dvd den mi?
  • 4850 nin belleği kaç mb ayriyetten sen 4850 ile nasıl full detay açabiliyorsun ben 4870 ile bile 15-22 fps de dolaşıyorum benchmarkta 30 fpslere geliyor ama benchmark gerçekçi değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 PhysX test sonuçları
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Q9650-4870 Vista64 yalnız benchmark skorlarını kaydetmemişim.......
    Oyun bu değerlere izin veriyor yalnız sol tarafta saate dikkat ederseniz texture detay seviyesini düşürüyor çok yakına gelince tekrar yükseltiyor.......

• Quad Core işlemciler bu oyunda fark yaratıyor. 2.4Ghz Q6600 3ghz E8400'ün önünde..
  • Oyun 4 cekrdek lı ıslemcının yuzde 80 nıını kullanıyor 4 gb ramın yuzde 80 nı nı kullanıyor crysıse laf soluyorduk ama bu oyunda bayagı kasıyor sistemı fps olarak 60 ları gordugu de oluyor 45 lere dustugude tavsıyem 180.84 drıverı cekıp kurun barız performans artısı oldu bu oyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mickcasey -- 7 Aralık 2008; 20:48:56 >

• quad gtx280 4ghz küsür quad işlemcili 4gb ram li bi sistemle test alan çıkarmı aceba 1680x1050 de herşey very high de iken.
  • big dady gozukmuyor olsa ona solerdık :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Digiali

Q9650-4870 Vista64 yalnız benchmark skorlarını kaydetmemişim.......
    Oyun bu değerlere izin veriyor yalnız sol tarafta saate dikkat ederseniz texture detay seviyesini düşürüyor çok yakına gelince tekrar yükseltiyor.......

Hocam ne demek istediğini tam anlayamadım. Ben de Texture high açamıyorum imzamdaki sistemle. Texture medium, render en yüksekte iken ilk iyi başlıyor. Sonra oynadıkça kasmaya başlıyor. Bu bende mi böyle herkeste mi?

Ekleme:Bir de sizde de gölgeler kötü mü? Ben baya kötü görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 7 Aralık 2008; 21:52:23 >

• 32.51 FPS overlock yapıp denicem =)
  • E8400(3600 MHZ)

8800gt (standart hızlar)

Driver: 180.84

Çözünürlük: 1680X1050

Texture: Medium.

Render: Highest diğer ayarlar standart hiç değiştirmedim.

37 FPS alıyor benchmark da. Oyunda da 25 lere kadar düşüyor ama rahatça oynanabiliyor. Genelde 30 FPS nin üstünde zaten, 40-50 leri bile görüyor sık sık.

Bu arada Xbox360 da grafik kalitesinin düşük olması ve ara ara Frame düşmeleri olması nedeniyle PC versiyonunu bekledim.

Maalesef grafik kalitesi olarak PC versiyonu çok geride Xbox360'a göre.
  • oyun sli desteklemıyormus patchkerle desteklıcekmıs
  • yukardaki cpu listesinde corei7lerde olsaydı keşke
  • Belki konu dışında ama Hocam oyunun kamera ayarlanını değiştirme gibi bir imaknımız varmı eski gta lardan olduğu gibi
  • Rockstar'ın yaptığı bu adiliği, beğenmediğimiz EA yapmadı hiç. Xbox, pc'den daha güçsüz olduğu halde, oyunun daha kaliteli versiyonunu sorunsuz çalıştııyor. Ama pc versiyonu daha berbat grafiklere rağmen dehşet parçalar istiyor. Yok böyle bir sinema.
  • walla bende ps3 de war, makınem 939 X2 3800 2000@2700 3gb ram dual calısıyorlar 8800 gt / 4850 ekran kartı takvıyesı yapıcaktım ama gorunce bunları ps3e oyun almanın daha mantıklı oldugunu gordum...butun fıkrım semalım degıstı bakalım hayırlısı...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.