Şimdi Ara

GTA 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hacular gta 4 hileleri nasıl yazıyoruz telefon fln telefonu açtığımda numara girilmiyor bide ilk görevi nasıl yapıyoruz bir rota mı ne çiziyoruz lütfen yardım edinnnnnn

• Arkadaşım ilk görev filan çok basitti , işte haritadan takip edeceksin gidilecek yeri , sonraki görevde romanı arıyorsun filan görev icabı , işte o andan itibaren telefonun kullanılabilir duruma geliyor ve şifre yazabiliyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.dRe`

Arkadaşım ilk görev filan çok basitti , işte haritadan takip edeceksin gidilecek yeri , sonraki görevde romanı arıyorsun filan görev icabı , işte o andan itibaren telefonun kullanılabilir duruma geliyor ve şifre yazabiliyorsun

ya şifreyi yazamıyorum telefonu nasıl açıcam bi tarif edin yoksa ben yanlış yerimi açtım (bu arada benim dediğim 2. görev galiba garaja fln gidiyodum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsT -- 12 Nisan 2009; 13:36:52 >
  • 2-3 görev yap...

sonra yön tuşlarından yukarıya 2 kere bas telefon önce telefonun numpad i gözükür...orda yaz işte sayılarla
  • bide save dosyalarını hangi klasöre atıcam
  • Ps 3'te mi yoksa pc'de mi oynuyorsun
  • pc de oynuyorum telefonu açıyorum ama sayı girme yeri yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 4 Optimizasyon sorunu
    4 ay önce açıldı
    BATTLEFİELD 1
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechesT

bide save dosyalarını hangi klasöre atıcam

Auto save i aç..yaptığın her görevden sonra kaydediyor..nereye kaydetiğine hiç bakmadım..

şifre yazınca bazı görevleri yapamıyordun heralde..şifre yazma boşver görevler daha eğlenceli

genede ortalığı kırmak dökmek istediğinde yazabilirsin..

• 2 kere bas yukarı ok tuşuna sonra oklarla yönlendir hangi sayıya basacaksan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.