Şimdi Ara

GT650M ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . Sizce GT650M ekran kartı crysis3 gibi yüksek grafikli oyunları ultra ayarda çalıştırır mı ?

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-650M.71887.0.html

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • 1366*768 orta ayarda ortalama 30 fps , bazı yerlerde 60 , patlama sahnelerinde 15-20 fps ile oynuyordum. Full hd de oynayamadığım tek oyun. Çoğu oyunu 1080p de orta-yüksek ayarda en az 30 fps ile (istisnalar da oluyor tabi) oynatıyor. Ben şahsen performansından memnunum.
  • kendinizi neden zorluyorsunuz masaüstünü secin leptop iş için yapılmıştır oyun için üretilmiyor. eğer öyle olsaydı benim masaütünü kaldırıp dizime leptop koyardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anakart-Gigabyte 970a-ds3 İşlemci-Amd Fx6300 [Stok] Ekran Kartı-Sapphire HD 7870XT [Stok] Ram-Corsair XMS3 DDR3 1600Mhz CL9 4GBX2 HDD- Toshiba 7200Rpm 500GB Kasa-Psu- Corsair 200R [Vs Series 550w Psu] Monitör- Aoc E2250Swdnk 21.5" Full HD
    Asus Zenfone 5.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

kendinizi neden zorluyorsunuz masaüstünü secin leptop iş için yapılmıştır oyun için üretilmiyor. eğer öyle olsaydı benim masaütünü kaldırıp dizime leptop koyardım

Oyun için tasarlanan laptoplarda var . Alüminyum kaplı ve kalın laptoplar oyunları çok rahat kaldırıyor . Ben bi tane oyun laptopu buldum MSİ GE60 üzerinde GTX660 M ekran kartı var crysis3 ü ultra ayarda kaldırıyor . Toplama pc mi alsam yoksa onu mu alsam karar veremedim 3 haftadır .
    Daha Fazla Göster
  • Lovers55 L kullanıcısına yanıt
    dediğiniz leptoplar pek ülkemizde satılmıyor o yüzden satılanlarda oyun için değil o sekilde pazarlanıyor millet alıyor.yoksa 5 bin 6 bin tl yede leptop var en kral oyunu ultrada acar tabiki
    Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.