Şimdi Ara

GT630 yerine ne alınabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar http://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i7-4770-34-ghz-8-gb-ddr3-1-tb-hdd-2-gb-nvidia-gt630-win-8.html#ozellikler bu bilgisayarı aldım ama sadece ekran kartını beğenmedim 500 600 lira bütçeyle 2 veya 3 ay sonra hangi ekran kartını bu bilgisayarın özelliklerine uyumlu olarak tercih edebilirsiniz (lütfen bilgisayarın özelliklerini araştırıp yorum yapabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardesim bilgisayarı ne zaman aldın?

Edit:15 gun olmadiysa hemen kos iade et

Hala duruyormusun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabah moonwalk keyfi -- 25 Mayıs 2014; 11:03:47 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • r9 280 veya gtx760 alabilirsin. Ayrıca iyi kazık yemişsin.
  • Faradayy kullanıcısına yanıt
    O kartlardan birini alsın iyi hoşta arkadaş çok pişmanlıklar yaşayacak bunu seziyorum.Öncelikle psu değiştirmeli sonra kartlara bakmalı.Bunları yaparsa kasaya montelemeye kalkışırsada garantinin uçacağını bilmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede psu degişimi felende yapıcaksın.
    Cünkü büyük ihtimalle psusu sınırdadır 350-400 arası bişidir

Edit: Anakarttahttp://www.casperdriver.net/wp-content/uploads/h61h2-m6-300x193.jpg bu şekil bişilerdir büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan0725 -- 25 Mayıs 2014; 12:14:32 >
  • Yazık olmuş. Keşke önce konu açsaydınız.

• Anakart-PSU-ekran kartı
    Bu üçünü değiştirmen gerek adam gibi PC olması için. Ekran kartı 500 PSU 200 Anakart250 Yani 1000 TL ye yakın harcama yapacaksın.1600+1000=2600 TL.2600 TL`ye en kral PC`yi kurarsın.Ör//GTX770+8GB ram+i5 4670k`lı bir sistem.Üstelik anakartı da on kat daha iyi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam hemen iade etmeye çalış iade edemezsen r9 270x ve corsair 500 veya 600 watt psu al

• Oooo Casper'a küfür etmelik konu açılmış, alırım bir dal

Koş ve iade et o bilgisayarını paranı/çekini alınca gel buraya konu aç toplam bütçenle birlikte (İllaki yardım bulursun da bulamazsan da bana direk mesaj da atabilirsin)
  • Aldığın bilgisayarda sadece İşlemci var adam akıllı malzeme olarak geri kalan herşey çöp. İade etmeye bak sen.
  • Iade etmeye calis edemezsen haftaya pcde cikicak yeni sorunlar icin yine bizi rahatsiz edebilirsin :)

• BEY1 B kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_92279952/f_//tm.htm#92279952

Arkadaş seni uyarmış burda ama sen almışsın yinede hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan0725

Bilader bu insanlar laftan anlamaz. Benim arkadaş bende taaa seneler önce laptop tavsiyesi istedi. Bende Asus, Lenovo, Dell gibi markalar önerdim malzeme kalitesi olsun soğutması olsun. Üstüne basa basa söyledim Casper, Vestel bilmem ne gibilerinden uzak dur diye. Hatta ve hatta spesifik modeller bile söylemiştim ama sonunda gitti CASPER laptop aldı. Neden aldın dedim? Abi mağazadaki eleman demiş ki bunun rami 8gb. Bizimkide almış. Sonuç ne diye sorarsan. Oyun hiç oynamamasına rağmen film bile izlerken fanı o kadar hızlı ve gürültülü çalışıyor ki yanında masaüstümde 5+1 sistemle oyun oynarken oyunun sesini bastırabiliyor.
    Sen ne dersen de boş laflar. O yüzden ben bıktım usandım böyle insanlardan. Hiç karışma istediğini yapsın dicem ama paracıklara yazık olunca insan susamıyor.

• kardeşim ekran kartıyla iş bitse iyi birde kaliteli psu filan alacaksın fırsatın varsa iade et hızlıca.
  • Arkadasim iade etme sansin varsa hic durma. Gercektende bir Casper klasigi, resmen aldatmaca.. GT 630 koymuslar icine acaba psu nasil biseydir allah bilir. Sen onu iade et, sana burda bilgisayar toplamak icin yardim edilir merak etme.

• hakan0725 kullanıcısına yanıt
    Uyarıldığı halde gidip aldıysa ve pisman olup gelip burda kart tavsiyesi istiyorsa daha yapacak birşey yok.
    Adamlar bas bas bağırıyor şu kespirdan uzak durun hazır pc almayın diye.

• Arkadaş birde diyorsun ki sadece ekran kartını beğenmedim O kasa işlemcisi dışında komple çöp verdiğin parayı hak etmiyor.... Şimdi mesajları okudum uyarılara rağmen gidip casper almışsın şimdi burda birşey derdim ama ban yerim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan226 -- 25 Mayıs 2014; 21:11:07 >
  • Ah su forum kuralları olmasa varya........

• quote:

Orijinalden alıntı: deathness666

quote:

Bilader bu insanlar laftan anlamaz. Benim arkadaş bende taaa seneler önce laptop tavsiyesi istedi. Bende Asus, Lenovo, Dell gibi markalar önerdim malzeme kalitesi olsun soğutması olsun. Üstüne basa basa söyledim Casper, Vestel bilmem ne gibilerinden uzak dur diye. Hatta ve hatta spesifik modeller bile söylemiştim ama sonunda gitti CASPER laptop aldı. Neden aldın dedim? Abi mağazadaki eleman demiş ki bunun rami 8gb. Bizimkide almış. Sonuç ne diye sorarsan. Oyun hiç oynamamasına rağmen film bile izlerken fanı o kadar hızlı ve gürültülü çalışıyor ki yanında masaüstümde 5+1 sistemle oyun oynarken oyunun sesini bastırabiliyor.
    Sen ne dersen de boş laflar. O yüzden ben bıktım usandım böyle insanlardan. Hiç karışma istediğini yapsın dicem ama paracıklara yazık olunca insan susamıyor.

En sevmedigim tiplerde kullandıgı malı övenler tamam översinde iyi olur cihazın översin
    Hp laptobum var her zaman asus,lenova,msi gibi markalar öneririm.

• quote:

O zaman yardim etmeye deymez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.