Şimdi Ara

[GT5] Yarış Modifikasyonu Olan Araçlar Listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
47
Cevap
2
Favori
7.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracımıza yıkama yağlama boyama işlemlerini yaptığımız GT OTO menüsünde, en sağdaki seçenekten bazı arabaların full yarış modifikasyonu yapılmış hallerini satın alabiliyoruz. Tabi bayağı bir krediyi gözden çıkararak. Ama ortaya çıkan canavarı gördüğünüzde değdiğini anlıyorsunuz. Aşağıda garajımdan yarış modifikasyonu yapılmış bir kaç aracı 'önce-sonra' şeklinde görebilirsiniz. Bazılarına inanılmaz beygir gücü takviye oluyor... İlk satın aldığımız anda beyaz oluyorlar, biz elimizde bulunan boyaları kullanarak istediğimiz renge boyayabiliyoruz.

Yarış modifikasyonu olan araçların listesi aşağıdadır. Listeyi yabancı bir kaynaktan buldum. Daha fazla araç olup olmadığını bilmiyorum... Hepsini de deneyemedim. Bu araçları alıp yapmak yaklaşık 1M krediye mal oldu...

Bu sitede yarış modifikasyonu olan tüm araçların satın alma fiyatını, RM yapma fiyatını ve performanslarını önce/sonra olarak listelemişler. Oldukça kullanışlı.
    http://granturismo5support.com/gran-turismo-5-race-modification-car-list/

[GT5] Yarış Modifikasyonu Olan Araçlar Listesi [GT5] Yarış Modifikasyonu Olan Araçlar Listesi
     [GT5] Yarış Modifikasyonu Olan Araçlar Listesi [GT5] Yarış Modifikasyonu Olan Araçlar Listesi

Acura NSX RM '91
    Chevrolet Camaro SS RM '10
    Chevrolet Camaro Z28 RM '69
    Chevrolet Corvette Z06 (C6) RM '06
    Chevrolet Corvette ZR1 (C6) RM '09
    Dodge Challenger R/T RM '70
    Honda CIVIC TYPE R (EK) RM '97
    Honda INTEGRA TYPE R (DC5) RM '04
    Lexus IS F RM '07
    Lotus Elise RM '96
    Lotus Elise 111R RM '04
    Mitsubishi Lancer Evolution IX GSR RM '05
    Nissan SILVIA spec-R AERO (S15) RM '02
    Subaru IMPREZA Sedan WRX STI spec C Type RA RM '05
    Suzuki Cappuccino (EA21R) RM '95
    TVR Tuscan Speed 6 RM '00
    Volkswagen Golf IV GTI RM '01

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 20 Mayıs 2013; 18:57:11 >

• Liste doğru toplam 17 araca modifikasyon yapılabiliyor, ben de ZR1' e yapmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Liste doğru toplam 17 araca modifikasyon yapılabiliyor, ben de ZR1' e yapmıştım

Güzelmiş, onu da yapayım bi ara.

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Güzelmiş, onu da yapayım bi ara.

Alıntıları Göster
    Yarışlara girebilmek ve kazanmak için işinize en çok yarayacak araç Zr1 olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: glazer

Yarışlara girebilmek ve kazanmak için işinize en çok yarayacak araç Zr1 olacaktır

Alıntıları Göster
    Evo9 canavar olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Evo9 canavar olmuş...

Alıntıları Göster
    Modifiyeye çok para istiyor.Yaptırcaktım ama değermi değmezmi diye kaldı.,kararsızım.Eğer motorada modifiye uyguluyorsa düşünülebilir.Yanlız yukardaki araçlarda çok gereklii araçlar değil ama tamamiyle görsel zevk amaçlı alınıp modifiye uygulanabilir tabi fazla paranız var ise.

• quote:

Orijinalden alıntı: newokca

Modifiyeye çok para istiyor.Yaptırcaktım ama değermi değmezmi diye kaldı.,kararsızım.Eğer motorada modifiye uyguluyorsa düşünülebilir.Yanlız yukardaki araçlarda çok gereklii araçlar değil ama tamamiyle görsel zevk amaçlı alınıp modifiye uygulanabilir tabi fazla paranız var ise.

Alıntıları Göster

bu iki araç için her kuruşa değiyor bence, 69 camaro ile tarihi araçlar yarışını geçebilmiştim... gerçi 69 camaro yerine başka araçlar da var geçilebilecek o yüzden o değil de zr1 oyundaki fiyat/performans oranı en iyi araçlardan, bir çok yarışta işinizi görüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: newokca

Tam modifiyeye yakın oluyor geriye birkaç modifiye parçası kalıyor, yani sadece görsel değil
    ZR1 den sonra ikinci yapacağım araba acura NSX olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cortom

bu iki araç için her kuruşa değiyor bence, 69 camaro ile tarihi araçlar yarışını geçebilmiştim... gerçi 69 camaro yerine başka araçlar da var geçilebilecek o yüzden o değil de zr1 oyundaki fiyat/performans oranı en iyi araçlardan, bir çok yarışta işinizi görüyor.

Alıntıları Göster
    Evo 9 modlanıyor Evo 10 olmuyor yapılır mı bu şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeisJustaGame

Evo 9 modlanıyor Evo 10 olmuyor yapılır mı bu şimdi.

Alıntıları Göster
    bu kadar aracın içine 17 araçmı oluyor modifiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

bu kadar aracın içine 17 araçmı oluyor modifiye

Alıntıları Göster
    Acura NSX' ide modladım

• quote:

Acura NSX' ide modladım

Alıntıları Göster
    Ben araç üstündeki numaranın nereden değiştiğini bulamadım, bilen varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackal78

Ben araç üstündeki numaranın nereden değiştiğini bulamadım, bilen varmı?

Alıntıları Göster
    Garajda değişiyor
  • quote:

Garajda değişiyor

Alıntıları Göster
    Honda NSX çok sevdiğim özel bir arabadır. Bir ara yurtdışından getirtecektim ama bazı sorunlarla baş etmek caydırdı beni ve o isteğimi gerçekleştiremedim ne yazık ki. Bu otomobille birlikte F355 de bir diğer sevdiğim coupe araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vcx

Honda NSX çok sevdiğim özel bir arabadır. Bir ara yurtdışından getirtecektim ama bazı sorunlarla baş etmek caydırdı beni ve o isteğimi gerçekleştiremedim ne yazık ki. Bu otomobille birlikte F355 de bir diğer sevdiğim coupe araç.

Alıntıları Göster
    zr1 i nerden bulabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanimavrupa

zr1 i nerden bulabilirim

Alıntıları Göster
    Bu arabaları alırken isimlerinde RM (race modification) ibaresi var mı?.

Chevrolet galerisinden standart ZR1 alıp sonra race mod yapabilir miyiz? Önce normal motor modları yapıp mı race mod yapmamız gerekiyor, yoksa arabayı alıp direk race mod mu yapıyoruz?

Bir de uzmandaki tarihi yarış araçları için ne önerirsiniz. Orayı geçemedim ben bir türlü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 28 Aralık 2010; 10:55:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Chevrolet galerisinden standart ZR1 alıp sonra race mod yapabilir miyiz? Önce normal motor modları yapıp mı race mod yapmamız gerekiyor, yoksa arabayı alıp direk race mod mu yapıyoruz?

Bir de uzmandaki tarihi yarış araçları için ne önerirsiniz. Orayı geçemedim ben bir türlü...

Alıntıları Göster
    Arabayı alıp direk GT otodan Race Mod yapıyorsun.
  • quote:

Alıntıları Göster
    araçlara mod yapıldıktan sonra RM(racing modification) ibaresi çıkıyo ilk önce garaj bölümünden modifikasyon önerrim daha sonrasında modifiye parçalalrı ekle aksi taktirde satın aldığın parçalar gidiyo kendi kafasına göre modluyo,tarihi yarış kupasını ben A,spec'te toyota 7 ile geçtim ama arkadaş camaro 69 ile geçmiş alıp modlayıp deneye bilirsin ben b- specte takıldım yanlız toyota 7 ile bir ara tuning setuplarını yapıp tekrar deniycem orasını..

• quote:

HİSTORİC YARIŞI

bende bu yarış için çok araç aramıştım bir iki araç denedim
    DODGE CHALLENGER R/T '70 ful modife edin 779 BG oluyor bu araç ile geçtim.

yada B-Spec yarışlarından KIDEMLİ bölümünde LİKE THE WİND (RÜZGAR GİBİ) yarışını kazanınca da TOYOTA 7 veriyor.
    ama ben bu aracı kazanmadan önce yukardaki araç ile geçtim A-Spec historic yarışını kazandım
    b-specteki historic ilk yarışı toyota 7 geçiyor ama code azur'u geçemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

quote:

HİSTORİC YARIŞI

bende bu yarış için çok araç aramıştım bir iki araç denedim
    DODGE CHALLENGER R/T '70 ful modife edin 779 BG oluyor bu araç ile geçtim.

yada B-Spec yarışlarından KIDEMLİ bölümünde LİKE THE WİND (RÜZGAR GİBİ) yarışını kazanınca da TOYOTA 7 veriyor.
    ama ben bu aracı kazanmadan önce yukardaki araç ile geçtim A-Spec historic yarışını kazandım
    b-specteki historic ilk yarışı toyota 7 geçiyor ama code azur'u geçemiyor.

aynen code azur'da takıldım ilerde ford gt 40 race car vericek onla alıcam orasını duyduğum o rahat alıyo diye
    aynen

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.