Şimdi Ara

Gt5 virajları alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar virajları alamıyorum araba hep kayıyor bunu nasil çözerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

    Arkadaslar virajları alamıyorum araba hep kayıyor bunu nasil çözerim

    dostum lastik seçimi var yani ör:yarış yumuşak lastik le yarışırsan araç viraja iyi girer fazla kaymassın konfor lastik günümüzdeki araçlardaki gibi viraja belli bir hızla girmen gerek yarıştıkça alışırsın bunları göz önünde bulundur
  • GT5 emek ister. Geçek bir pilot gibi kendini eğiteceksin. Dünyaca ünlü pistlerden bir kaç tane favorin olacak ve oralarda bol antrenman yapacaksın. Birde yarış modifiyesin den anlayacaksın. Bunun içinde, hangi araca ne tür ayarlar yaparsan ne tür performans alırsın, gplanet gibi uluslararası GT5 forumlarından takip edeceksin.

    En önemlisi; ABS ve Çekiş kontrolü (TCS) dışındaki yol yardımlarının alayı kapalıyken antrenman yapacaksın ve böyle yarışmayı öğreneceksin. Aksi taktirde hem gerçek dışı, tamamen arcade bir oyun oynamış olursun, hemde online yarışlarda başarı elde edemezsin.

    Çekiş kontrolünü de mecbur kalmadıkça kapalı tut. Çünkü zararı sana, aracın hızını düşürüyor. Yüksek beygirli araçlarda gaza bastı mı arkasını atmasın diye zaman zaman lazım oluyor. Faydasından çok zararı var. Ama oyunu kesinlikle arcade dönüştüren bir şey değil. Araştırmasını yaptık gerçek hayatta var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 11 Kasım 2012; 22:29:49 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.