Bildirim
GT Racing 2 mi Real Racing 3 mü?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Real Racing 3 çünkü hem grafiksel, hem sürüş olarak GT Racing e göre çok daha gerçekçi. RR3 te para kazanmak daha kolay ve kendi kariyeri dışında yaptığı bazı yarışlarda hem eğlenceli ve fazladan para kazanmak için birebir.
Ama GTR2 nin müzikleri daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam multiplayer özelliği var mı Asphalt 8deki gibi rastgele insanlarla oynayabiliyor muyuz RRyi veya GTyi? Bir de RRde parasız oynamak zor diye duydum GTye göre uydurma mi bu?
GTR2, rr3ün yanında çocuk oyunu gibi kalıyor. -
Kesinlikle rr3 kardesim
Yorumlarınız için teşekkürler, bi 10 dakika kadar daha yorum bekleyeceğim, başka yorum gelmezse Real Racing 3'ü indirmeye başlayacağım -
Real racingi oyna ama mobilde oynayabilecegin en iyi yaris oyunu nfs most wanted dir
nfs mostwanted :) herneyse konuya gelecek olursak gameloft bi daha yaris oyunu yapmasin gt racing asphalt hicmi eglenceli olmaz hicmi guzel olmaz :) bence full mc serisine abansinlar :)
edit rr3
quote:
Orijinalden alıntı: Karşıyakalı_
Real racingi oyna ama mobilde oynayabilecegin en iyi yaris oyunu nfs most wanted dir
Hocam ücretsiz indirebileceğim bi oyun arıyorum 2 seçeneğim vardı, RR3, GTR2 :) -
quote:
Orijinalden alıntı: 28kerem28
nfs mostwanted :) herneyse konuya gelecek olursak gameloft bi daha yaris oyunu yapmasin gt racing asphalt hicmi eglenceli olmaz hicmi guzel olmaz :) bence full mc serisine abansinlar :)
edit rr3
Hocam ücretsiz indirebileceğim bi oyun arıyorum 2 seçeneğim vardı, RR3, GTR2 :) -
internetten apk indirin :) isterseniz link atarim cunku rr3 de zaman sonra sıkıyo cunku aksiyon yok eglence yok dumduz suruyosun :)
Asphalt 8 en iyisi bence.
rr3 en iyi mobil yarış oyunu ve her güncelleme ile yeni yarışlar da geliyor -
Asphalt 8 en iyisi
Hem grafik motoru hem de sürüş fiziklerinin daha gerçekçi olması sebebiyle Real Racing 3 -
Real Racing 3 daha iyi
Real Racing'in grafikler daha iyi sanki.. -
Real racing 3 derim ben gerek grafik olarak üst düzey bir oyun
RR3 çok sıkıyor bunu belirtelim .
GT Racing 2'yi de indirdim arkadaşlar kararsız kalarak, Real Racing 3 daha gerçekçi diyebilirim RR3 ile devam edeceğim, bunun dışında Asphalt 8 diyenler olmuş, Asphalt 8 gerçekten iyi onu daha önce oynamıştım fakat para kazanmak ilerlemek zor gelmişti bana umarım Real Racing 3'te de durum aynı değildir, yorumlar için tekrar teşekkürler :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eski telefondaki oyunu yeni telefona aktarma
- bizim çiftlik sahil çk hilesi
- nss kumar taktiği
- hay day eski hesap kurtarma facebook
- bus simulator ultimate apk para hilesi
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
- açık dünya oyunları
- subway surfers istanbul
- araba oyunları pc
- squid game oyunu netflix
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X