Şimdi Ara

Gsyin kaybettikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Bugun cok iyi oynadik, cesaretliydik, sansimiz yoktu o kadar cok süsleme yapmak kolayki peki bu aptalca kaybedilen macin klube getirdigi agir yük ne olucak.

Futbol takimlari para ile döner, bugun itibariyla Gs takimi sampiyonlukta yara alirken olasi bir ikincilik durumunda katilim payi, seyirci, reklam, sponsor, mac galibiyet primleri vs vs ile sadece sampiyonlar liginden gelecek 25 ila 40 milyon euroyu cöpe atmistir. Bunuda sadece taraftara sirin gözükmek adina illa feneri yeneyim adina yapmistir. Ben hoca, oyuncu, yönetim vs vs elestirme islerine girmiycem ama bu tarz önemli ve gelir getirisi önemli bir macta cocukca prensip ve sacmaliklara girmeye kimsenin hakki yoktur.
    Bu forumda kimseye sirin gözükmeye, sempatik olmaya kalkmadim kendi dogrularim neyse onu söyledim. Gs bu kafa yapisi ile devam ederse rakiplerini kücük görüp, gücsüz olduklari kanisinda devam ederse Kadiköydeki mac sadece Fb - Gs maci olarak kalir gider yani ortada hic bir iddasi olmiyacak duruma gelir.
    Terim gibi bir hocanin mac 1-1 olmusken ve 5 puan önde oldugunu bildigi halde yaptigi hatanin bedeli 40 milyon euroya yakindir. Tamam ikincide sampiyonlar ligi eleme maclari yapar ama o maclari gecmenin zorlugunu hepimizi biliyoruz zaten elendigin andada alinacak paranin tamami rakibine gidiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Messi bir yahudi projesidir.
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.