Şimdi Ara

GSStoredan yine efsane bir tişört !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

evet yine harika iş çıkarmışlar isteyen 35 lira karşılığında sahip olabilir bu harika tişörte.

Son 2 yıldır Store berbat tişörtler yapıyor.Geçen hediye almaya gittim resmen berbattı tişörtler.Nike ürünleri harika ancak onlar da çok tuzlu.Atkılar da eskiden çok şık ve güzeldi.Harika atkılar vardı 2 sene önce artık sadece Galatasaray yazılı atkılara dönmüş iş.Gerçekten çok kötü tasarımlar dolu storeda.

• Muthis tasarim. Prekazi daha iyi anlatilamazdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bumu süper be rodi tshirtleri gibi
  • birşey söyleyeceğim ti shirt yeni değil ki 1 senedir bu seri mevcut store da kardeşime hagi almıştık prekazide vardı birde bülent kaptan sanırım
  • Bu nasıl bir tasarımdır arkadaş. Gri desen gri değil, füme desen füme değil. Garip gureba bir renk. Cevat Prekazi yazısının tasarım ve rengi ayrı bir komedi
  • GS Store'den kendi üretimi ürün almıyorum. Aldığım tişörtlerden biririn arması koptu geri götürdüğümde faturası yoktu sahip çıkmadılar, diğerini de kaybettiler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ulan bedava verseler giymem bunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  GSStoredan yine efsane bir tişört !
  • Şaka mı lan bu? gördükten sonra kahkaha patlattım.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum tişort güzel veya değil orasını tartışmıyorum ama tasarım olarak abartılcak birşey yok ki. Paintte yapılabilecek bir tasarım. Sadece Cevad Prekazi yazısı olan bir tişort. Tasarım bile sayılmaz bence.
  • gözüm kör oldu
  • Şunları yapan arkadaş nurettin kantarelli'ye sürekli çalışmalarını gönderiyor fakat daha herhangi bir cevap alabilmiş değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR

Şunları yapan arkadaş nurettin kantarelli'ye sürekli çalışmalarını gönderiyor fakat daha herhangi bir cevap alabilmiş değil...

Süpermiş.

• Prekazi görmesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.