Şimdi Ara

GSStore.org'dan aldığım forma büyük geldi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nike kampanyasından babama gsstore.org'dan forma almıştım, bedeni büyük geldi. Değişim yapabilir miyiz, nasıl yaparız? GSStore'a gidip değiştirebilir miyiz?

Bilgisi olan var mı arkadaşlar?

• Yapay Zekanın Yanıtı

GSStore.org'dan Satın Aldığınız Formanın Büyük Gelmesi Durumunda Yapılabilecekler

GSStore.org'dan satın aldığın bir forma büyük geldiyse, iade veya değişim işlemi başlatabilirsin. GSStore.org'un iade politikası hakkında bilgi almak ve iade sürecini başlatmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• GSStore.org web sitesindeki "İade Merkezi" sayfasını ziyaret et.
    • İade etmek istediğin ürünün sipariş numarasını ve e-posta adresini gir.
    • İade nedenini seç.
    • İade işlemini tamamlamak için ekrandaki talimatları izle.

GSStore.org, satın alma tarihinden itibaren 30 gün içinde iade kabul etmektedir. İade edilen ürünlerin etiketli, kullanılmamış ve orijinal ambalajında olması gerekmektedir.

İade işlemi tamamlandıktan sonra, ürün bedeli orijinal ödeme yöntemine iade edilecektir. Değişim yapmak istersen, iade işlemini başlattıktan sonra GSStore.org müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek değişim talebinde bulunabilirsin.

Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, GSStore.org müşteri hizmetleriyle iletişime geçmekten çekinme.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Faturanin arkasında değişim iade formunu doldurup kargoyla karsi taraf ödemeli gonderiyorsun

Faturayla mağazadan değişim yapilmiyor bildiğim kadarıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde değişim yapılabiliyor fakat kampanyadaki ürünler geçmiş sezon ürünleri olduğu için benden bulmanız çok zor.

buda store açıklaması

Satın aldığınız ürünün/ürünleri tahrip edilmemiş, paket hasar görmemiş, tüm aksesuarlarıyla birlikte, kullanılmamış veya tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmemiş olması koşuluyla size en yakın mağazamızdan faturanız/irsaliyeniz ile değiştirebilir veya faturanız/irsaliyenizin arkasında bulunan iade/değişim formunu eksiksiz doldurarak 'Karşı Ödemeli' olarak MNG kargo ile gönderebilirsiniz.(MNG kargo haricindeki firmalardan gelen karşı ödemeli kargolar teslim alınmadan iade edilmektedir.) İade adresi faturanızın/irsaliyenizin arkasında yer almaktadır.

Özel seri ürünleri,Basklı forma,imzalı ürünler vb. kişiselleştirilmiş ve satışa sunulmuş ürünler için değişim ve iade yapılamamaktadır.

• aynı süreci yaşadım yazayım hemen. online değişimleri mağazadan yapabildiğin tek yer stattaki gsstore. ama istediğin beden S ve M ise hiç uğraşma genelde XL falan oluyor. gittim oradan biliyorum. yapacağın en akıllıca iş mng kargo ile geri yollamak olur. faturadaki bilgileri doldur adresi zaten onlar biliyor. yardımcı olurlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben burada 1 beden küçük alın 2 sezondur formaların kalıpları büyük demiştim ama pek sallayan olmamıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GS Org'dan Yeni Açıklama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.