Arkadaşlar Gsstore.org'dan parçalı forma siparişi verdim Salı günü.Fakat hala gelmedi.Acaba aranızda netten forma alan varsa kaç günde geldiğini söyleyebilir mi?
Not:Sipariş takibi'ndeki duyuru
Syn. xxx
Taraftarlarımız, 2010-2011 yeni sezon formalarımıza satışa çıktığı ilk günden itibaren yoğun ilgi göstermektedir.
Ancak bu yoğunluk, internet satışlarımızdaki ürün teslimatlarında bazen gecikmeler yaşamamıza da neden olabilmektedir. GalatasarayPazarlama A.Ş olarak elimizden gelen tüm çabayı göstermekte ve gereken önlemleri almaya çalışmaktayız. Yine de oluşabilecek ve oluşan gecikmelerden dolayı özür diler, siparişlerinizi verirken bu yoğunluğu ve gayretlerimizi değerlendirerek gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.
Galatasaray Pazarlama A.Ş
Yukarı
Yukarı
kimin formasını alacaksın ali turanın mı lorik cananın mı ? aslında sarp ya da ayhan formalarıda iyi olur ama kalmış mıdır..
quote:
Orijinalden alıntı: the3answer
kimin formasını alacaksın ali turanın mı lorik cananın mı ? aslında sarp ya da ayhan formalarıda iyi olur ama kalmış mıdır..
Kendi ismimi yazdıracağım
quote:
Orijinalden alıntı: ghostriderx
quote:
bence bekle dünya yıldızı açıklanacakmış. senin, benim ve herkesin sevdiği bir isim. gelişmeler var aktaracağım.
quote:
Orijinalden alıntı: Normal İnsan
quote:
Orijinalden alıntı: ghostriderx
quote:
bence bekle dünya yıldızı açıklanacakmış. senin, benim ve herkesin sevdiği bir isim. gelişmeler var aktaracağım.