Şimdi Ara

GSSTORE Ana Konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.686
Cevap
17
Favori
68.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _UETS_

@NKantarelli sevgili ağabeycimsizden rakip takımımız fenerbahçenin taraftar gözüyle ürettiği ürünler gibi rakip takımların galibiyetleri ve ezici skorları deklare eden ürünler istiyoruz lütfen dikkate alın rica ediyoruz

cevap....@ugrets Benden rakibi incitici ifade taşıyan ürün beklemeyin. Kaliteli, Galatasaraylı olmanın gururunu yaşatan ürünler sunacağız sizlere.

benden cevap sevgili baskanim ozamn gecmisimizle alakali turkiye kupasi uefa kupasi ilkleri yasadigimiz rakiplerimize oranla ezici üstünlük kurduğumuz kupa başarıları ile ilgili bir urun gosterin koca storeda lutfn

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Geçen gün stadın yanında yeni yapımı biten store'a gittim,tek kelime ile : Harika!

Saat 6 ya kadar açıkmış.İçeride uzak doğulu (Japon olması kuvvet ile muhtemel) bir grup alışveriş yapıyordu.Bende ürünlere 'daldım' desem yeridir.Güzel haber : Benim gibi XXL giyenler için hemen her şey mevcut.Zira bundan önce nereye hangi store'a ya'da lisasnlı ürün satan hangi mağzaya baksam istediğim ürünlerin bedenini bulamamıştım.Burada XXXL a kadar her bende var.Kıtlıktan çıkmış gibi saldırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Merhaba,

Geçen gün stadın yanında yeni yapımı biten store'a gittim,tek kelime ile : Harika!

Saat 6 ya kadar açıkmış.İçeride uzak doğulu (Japon olması kuvvet ile muhtemel) bir grup alışveriş yapıyordu.Bende ürünlere 'daldım' desem yeridir.Güzel haber : Benim gibi XXL giyenler için hemen her şey mevcut.Zira bundan önce nereye hangi store'a ya'da lisasnlı ürün satan hangi mağzaya baksam istediğim ürünlerin bedenini bulamamıştım.Burada XXXL a kadar her bende var.Kıtlıktan çıkmış gibi saldırdım

Alıntıları Göster
    En büyük sıkıntı Kamp ürünlerinde yaşanıyor , en güzelleride onlar halbuki nerden bulucaz kamp ürünlerini anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Merhaba,

Alıntıları Göster
    inşallah daha çok ürün olur.birşey yok neredeysee.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

www.ankaragsstore.com

Burada da lisanslı ürünler bulunmakta. Gsstore.orgda fazla çeşit bulamayanlar için.

GSSTORE Ana Konusu

bu site neymiş yaw, korsandır büyük ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

quote:

Orijinalden alıntı: d4ng3r

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

quote:

quote:

nike çanta stoklarda

Çantayı bulamadım link var mı?

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=13182

ne diyon alak mı panpa? kararsız kaldım da. normal laptop çantaları 30 tl

Benim notebook 16" denemeden alamam. Nike kalitesindeyse çok çok pahalı değil. Store da bakmak lazım. :) Bizim patron Fenerli iyi ayar olur :)

benim ki 15". sen bakta uyuyosa olmazsa bende alayım.

Bu çantadan 2 tane aldık biz, hem laptop hem kitap defter taşımada kullanıyorum. Çantaya 17 ince kadar laptop sığar merak etmeyim, zaten baya büyük çanta, deri kaplama olmasıda şıklık katıyor.

Bende de var aynı ürün. Bilgisayar ve kitap taşımada kullanıyorum ben de . Fiyat/performans olarak çok iyi ürün bence.

Çok gözüm kaldı bunda ha. Storedan bakıcam en kısa zamanda. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

quote:

Orijinalden alıntı: d4ng3r

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nike çanta stoklarda

Çantayı bulamadım link var mı?

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=13182

ne diyon alak mı panpa? kararsız kaldım da. normal laptop çantaları 30 tl

Benim notebook 16" denemeden alamam. Nike kalitesindeyse çok çok pahalı değil. Store da bakmak lazım. :) Bizim patron Fenerli iyi ayar olur :)

benim ki 15". sen bakta uyuyosa olmazsa bende alayım.

Bu çantadan 2 tane aldık biz, hem laptop hem kitap defter taşımada kullanıyorum. Çantaya 17 ince kadar laptop sığar merak etmeyim, zaten baya büyük çanta, deri kaplama olmasıda şıklık katıyor.

Bende de var aynı ürün. Bilgisayar ve kitap taşımada kullanıyorum ben de . Fiyat/performans olarak çok iyi ürün bence.

Çok gözüm kaldı bunda ha. Storedan bakıcam en kısa zamanda. :)

Alıntıları Göster
    Yeni sezon ürünleri eklendiiiiii
    www.gsstore.org
    www.ankaragsstore.com

Turuncudan iz taşıyan tok bir sarı ██ Vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı

• quote:

Yeni sezon ürünleri eklendiiiiii
    www.gsstore.org
    www.ankaragsstore.com

Alıntıları Göster
    Yok yahu 2-3 adet bişey eklenmiş. Mayıs başı tamamen yenilenecek diye biliyorum Store ürünleri. Yeni sezon ürünlerine daha 2-3 hafta var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leeu

Yok yahu 2-3 adet bişey eklenmiş. Mayıs başı tamamen yenilenecek diye biliyorum Store ürünleri. Yeni sezon ürünlerine daha 2-3 hafta var.

Alıntıları Göster

http://www.ankaragsstore.com/1257_K30073-Galatasaray-SINCE-1905-BAYAN-TSHIRT

• quote:

http://www.ankaragsstore.com/1257_K30073-Galatasaray-SINCE-1905-BAYAN-TSHIRT

Alıntıları Göster
    sporena.com sitesinden avealılara özel yüzde 15 indirim ve ücretsiz kargosuyla 46 tlye aldım

• _____________________________

• quote:

http://www.ankaragsstore.com/1276_Erkek-T-Shirt--E30035-Galatasaray-TSHIRT-301.htm

http://www.ankaragsstore.com/1269_Erkek-T-Shirt--E30026-Galatasaray-TSHIRT.htm
    Yenilmez Armada t-shirt ündeki yazı fontunu bilen varmı acaba? Ya da o yazıyı ps ile line yapabilecek birisi varmıdır. lazım olduda
    Üç gözlü bir karganın üç gözü olmalı. Bunun sadece bir gözü var, o da kırmızı. Bran, meşale ışığında bir kan gölü gibi ışıldayan gözün onu izlediğini hissedebiliyordu. Lordun diğer gözünün olması gereken yerde ince ve beyaz bir kök büyümüştü. Lordun göz çukurundan çıkan kök, adamın yanağına inmiş ve boğazına girmişti.
    "Sen üç gözlü karga mısın?" -Bran Stark

• quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

Yenilmez Armada t-shirt ündeki yazı fontunu bilen varmı acaba? Ya da o yazıyı ps ile line yapabilecek birisi varmıdır. lazım olduda

Alıntıları Göster
    http://Gsstore.org da ve tüm mağazalarda sezon sonu indirimi başladı.

• quote:

http://Gsstore.org da ve tüm mağazalarda sezon sonu indirimi başladı.

Alıntıları Göster
    ankaragsstore.com sitesinden alışveriş yapan arkadaş var mı ?

güvenilir midir ?

Orijinalden alıntı: muran87

güvenilir midir ?

Store'un Ankara şubesi. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: Leeu

quote:

güvenilir midir ?

Store'un Ankara şubesi. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Alıntıları Göster
     GSSTORE Ana Konusu

• quote:

GSSTORE Ana Konusu

Alıntıları Göster
    Geçen hafta oynanan Beşiktaş maçından sonra sarı formadan sipariş verdim. Bugün kargoya verilmiş. Muhtemelen yarın maçtan önce elimde olur. Eskiden çok yavaştı. Şimdi durum düzelmiş. Bu sevindirici.

• quote:

güvenilir midir ?

Şahsen bende yaptım. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Sistem aynı gsstore.org gibi işlemekte.

Orijinalden alıntı: Ëmir

Geçen hafta oynanan Beşiktaş maçından sonra sarı formadan sipariş verdim. Bugün kargoya verilmiş. Muhtemelen yarın maçtan önce elimde olur. Eskiden çok yavaştı. Şimdi durum düzelmiş. Bu sevindirici.

hocam,toplamda kaç günde eline ulaştı,bulunduğum yerde gsstore yokta,bende sitesinden ürün alacağımda,ne kadar sürede gelir acaba,kredi kartı ile alacağım sıkıntı falan çıkarmı?kargo falan ne kadar tuttu

Orijinalden alıntı: cogman

quote:

Orijinalden alıntı: Ëmir

hocam,toplamda kaç günde eline ulaştı,bulunduğum yerde gsstore yokta,bende sitesinden ürün alacağımda,ne kadar sürede gelir acaba,kredi kartı ile alacağım sıkıntı falan çıkarmı?kargo falan ne kadar tuttu

Alıntıları Göster
    SİYAH FORMAMIZ SADECE 50 TL BEYLER

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=13091
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

SİYAH FORMAMIZ SADECE 50 TL BEYLER

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=13091

Beşiktaş maçı günü 30 liraydı Mini Arena'da
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.