Şimdi Ara

GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı ! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
925
Cevap
23
Favori
39.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konudaki tüm mesajların aynı neredeyse, hayırdır, Sgk sana da pay mı veriyor tahsil ettiği paralardan, ne bu ısrar anlamadım

• BJK kullanıcısına yanıt

duyumum sağlam yerden ondan teker teker banka hesapları kontrol ediliyor hatta para aktardığınız insanların kim olduğu dahil ona göre haciz işlemi başlatılacak ama bu parası geliri olan için.

5 kuruşu olmayan real işsizlerin endişelenmesine gerek yok kokulu donunuzu alıcak değiller öyle bir emelleride yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Ekim 2024; 0:27:21 >
  • GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı !
    GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı !x (formerly twitter)
    DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) on X
    https://x.com/Darkwebhaber/status/1840938434199961755
  • morphine84 M kullanıcısına yanıt

Ahlaksızlık ve kokuşmuşluk başka hiçbir şey denemezGSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı ! 

• uyap sistemine icra düşmediği sürece umrumda olmaz,gerçi düşssede umrum olmaz

benim istemediğim imza atmadığım ödeme taahüdünde bulunmadığım bir konudan ötürü beni borçlandırıp artı o borç kadar üstüne faiz eklemiş durmuş.helvacı kağıdına mal beyanında bulundurma kağıdıda vardı tebligatın içinde,geçmiş dönemde icralık olup borcumu kapattığım için bilgim var az çok.bakalım görelim ne olacak,ödemeyi düşünmüyorum.

nerden tutsanız elde kalan konu gelir testi dedikleri saçma şey hele 6 yada 7 bin tl üstünde ise eve giren para yine ödüyosun,annemin maaşı zaten 11 lira :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 4 Ekim 2024; 8:21:51 >
  • 2 hafta önce baktım 365 lira gss prim borcum vardı ödemedim geçen gün bakayım dedim 347 ye düşmüş. nasıl düşüyo bu? düşecekse ödemeyeyim sıfırlanır gider hahaha.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ana muhalefet bu konuda neden üç maymunu oynuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teamwork kullanıcısına yanıt
    tam muhalefet yapılacak konu ama bunlarda tabii ki tıkk yok

• teamwork kullanıcısına yanıt

Çünkü AKP'nin ipleri kimin elindeyse sözde Muhalefet partilerinin de ipleri onların elinde.Aynı küresel güçler tarafından yönetiliyorlar.

• Darius Widdershins kullanıcısına yanıt

yasayı batı dayattı akp yasası değil bu,batının kuyruğu olduğuna göre konu kapanabilir.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Akp işine geleni alır işine gelmeyeni almaz. Bak İstanbul sözleşmesinden nasıl çıktı, ya da nasıl ülkeyi mülteci deposu yaptı batıyla anlaşma yaparak. GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı ! 

• Bu kadar takmayın ya 10 senedir aynı muhabbet. İcra gelecekmiş falan filan. Belediyeye emlak vergisi borcum vardı baktım hesabıma bloke koymuş ödedim açıldı. O gerçek bir borçtu.
    Eve hacze gelip eşya kaldırmak falan kalmadı.

Önceden muhasebede çalışıyordum ayda milyonlarca liralık mal satıp alan büyük şirketler bile çeklerini 2. protestodan sonra ödüyordu. Yani millet çekinmiyor rahat. Buradaki garibanlar neden devletin yazdığı borçtan çekiniyor anlamıyorum. Belediye falan diyen hiçbir şeyden anlamayan elemanları dinliyorlar. Bu borcun belediyeyle zerre ilgisi yok.

• Şimdi baktım 36 bin çıkarmışlar şaka mı bu? Haftasonuna denk geldik şansıma..

• icra gelen varmı yoksa göz korkutma hareketimi acaba ?

• ekran kartını aldılar benim

• benim böbreği aldılar

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.