Şimdi Ara

GSS prim borcu ödeyen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2200 TL borcum çıktı kusura bakmasınlar ama benim bu parayı ödeme gibi bir planım yok. insanların buna karşı göstermesi lazım dava falan açsam sonucu ne olur..

abi üni. hazırlanıyorum kimseye bi zararım yok oturduğum yerden borç yapmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tisikirlir sipirmin -- 12 Kasım 2013; 16:40:35 >

• 80,12 tl ödedim yenice. Öderken içim yandı, bunun üzerine sağlık ocağından iş için sağlık raporu almaya gittim vermediler. Özel şirketler para ile verecekmiş. Zaten çalışmıyorum içimden öyle bir küfür ettim ki bu yasayı çıkaran kişinin kulakları iyi çınlamıştır.
  • Almadığım bir hizmetin karşılığında haraç kesiyor devlet, sadece bu bile gelecek seçimlerde bu adamlarar oy vermemek için yeterli bir gerekçe.
  • winrarın lısans ucretı ödeyıp kullanan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 12 Kasım 2013; 16:49:49 >
  • Af gelecek deniyor ama Benimde 2200 tl borcum var.
  • 3000 TL VAR AMA FİNDİKZADEYE GİTSEM SİLDİRİRİM. UGRASMİTORUM NASİL OLSA BİR SEY OLMAYACAK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim en son 260 tl civarı borcum vardı. Dahada bakmadm sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25 yaş üstü işsiz GSS borcu
    3 yıl önce açıldı
    kyk borcu ödenmezse ne olur
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

3000 TL VAR AMA FİNDİKZADEYE GİTSEM SİLDİRİRİM. UGRASMİTORUM NASİL OLSA BİR SEY OLMAYACAK

nick mesaj uyumu olma olasılığı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Af gelecek deniyor ama Benimde 2200 tl borcum var.

af umarım sadece işlenen faizlere gelmez
  • quote:

3000 TL VAR AMA FİNDİKZADEYE GİTSEM SİLDİRİRİM. UGRASMİTORUM NASİL OLSA BİR SEY OLMAYACAK

FIDIKLI OLMASIN BAK O MADEM BÜYÜK KONUŞUYON HATA YAPMA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corpolar

quote:

FIDIKLI OLMASIN BAK O MADEM BÜYÜK KONUŞUYON HATA YAPMA

BUYUKLER DE HATA YAPAR GENC

• Yasa çıkacak yeni meclise sunulmak üzere, borcu olanların banka hesaplarından devlet izin bile almadan çekiverecek paraları.
  • Allah devlete zeval vermesin.
  • sicil no istiyo orası mi arkadaş lar nerden bakıyoz

• Benim de 2250 tl gibi bir borcum var ödemeyi düşünmüyorum bakalım ne olacak.

• Suriyeli kardeşlerimize para lazım ödeyin mübarekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

winrarın lısans ucretı ödeyıp kullanan varmı

kırık kullanmıyoruzki kendi kullandırıyor, zaten paralı olsa alternatiflerine yönlenecek millet 7zip gibi.
  • Varmı bilmiyorum olsada ödemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: by_web

Yasa çıkacak yeni meclise sunulmak üzere, borcu olanların banka hesaplarından devlet izin bile almadan çekiverecek paraları.

O işletmeler için geçerli. Borcu bulunan işletmelerin borcuna karşılık banka hesaplarına haciz koyabilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reaktans -- 12 Kasım 2013; 21:56:47 >
  • 2250 tl de benim çıktı işim gücüm yok ödiyicem sanki hastaneye bile gitmedim ne borcu bu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.