Bildirim
GSM operatörlerinin Ramazan kampanyaları -2020
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çok faydalı bir konu olmuş hocam teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
TT gece sahur interneti dışında bu mevcut hastalık durumunuda göz önünde bulundurarak farklı ve yeni bir şeyler yapmalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkcellde yaprak kımıldamıyor heralde var mı bi şeyler bilen?
-
Sahurda olduktan sonra isterse 100 gb versin benim için bir faydası yok hocam. Zaten tt altyapısı kullandığı için tt'de aynı kampanyayı sunacak muhtemelen. Ama hiç yoktan iyidir diğerlerine de örnek olur umarım
Karantina günlerinde aylık 100 GB 100 lira yapsalar da alsak keşke.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu neredeyse on yıl önce ramazanda sahura kadar 250 ya da 500 MB verirdi Turkcell. Turk Telekom ekipleri de arızamla ilgilense de kendilerine hayırları olmadığı için yaşadığım bağlantı sorunlarının arasında, çok iyi gelmişti. Hem kendi hattımın, hem annemin hakkını kullanırdım. Mis gibi güzel günlerdi. :D
Şimdi yıl 2020 ama 15 GB İnternet'i hediye veremiyor, parayla satıyorlar ha... -
fena degil ama gecen sene 20gb20tl sattıydı. Hem fiyat artmıs hem gün ve gb azalmıs olmadı bu. -
2 3 sene ramazan yazlara denk gelirdi ve büyüklerin yanımna giderdim sahur ınternetı fena can kurtarırdı ozamanlar :D. Simdi oyle bir zamanki evde herkes wifi var sonucta. Farklı kampanyalar da olsa iyi olur aslında gb yerine. -
Turkcell 50 GB /50 TL Bekliyoruz.
Turkcellde çıt yok
Günün en kısa fıkrası olmuş bu.. Ancak rüyamızda verir Turkcell. Size özel 10+10gb 89 TL diyor. Bende Twitter destekten protesto mesajı attım çıt yok..
-
İnşallah.. keşke
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkcell'den ramazan boyunca herkese salla kazandan internet hediyesi bekliyorum bu gece belli olur
Yenilenen 7 GB 27 TL kullanıyordum. ( Faturasız ) 32 TL 8 GB olarak güncellediler ben de yeni paket almadım.
Yanımda uygulamasında fotoğraflardaki paketlerin hepsi çıkmıyor bende.
Süper kolay paket 5
Tam senlik paket 1
Bunlar çok avantajlı görünüyor ama bende çıkmıyorlar. SMS ile bu paketlere geçmek mümkün mü acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 24 Nisan 2020; 3:22:29 > -
Hocam SMS ile alınmıyor kolay paket direk satın alınabilen paket. Başkası adına da alamıyorsun sadece sana özel diyor ama size de çıkması gerek uygulama güncel mi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- türk telekom çekim gücü
- 0501 hangi operatör
- 9230 nerenin numarası
- türk telekom data hattı online işlemler
- 0555 555 1500
- gizliden arama
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- vodafone mobil imza
- telsiz kullanım ücreti 2025
- 5g ihalesi ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X