Şimdi Ara

GSM No Doğrulama Hakkında; (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
739
Cevap
1
Favori
63.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: K.MARX

ben bu gsm olayının acemiliğine geldim 1 kere yanlış numara girdim sonra gerçek numaramı girdim onaylattım sonra dedim abi nasıl olsa onayladık başka numara girim dedim numara değiştirme hakkım bitmiş profilimi düzeltemiyorum bana yardımcı olmanızı istiyorum

yöneticilerden rica ediyorum benim hesabımı yeni gsm no girebilecek şekilde düzeltmelerini

forumdestek@donanimhaber.com adresine ayrıntılı olarak sorununuzu yazarsanız yardımcı olunacaktır.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°

• quote:

Orjinalden alıntı: Börtü

Çaylak üyelik işi yeni olanlara sanıyordum 2 mesaj arasını arttırın başka bişi yaptırında 3. sınıf üye muamelesi görmek ne demek?

Kusura bakmayın ama "hem numaramı vermem, hem şöyle yapmam" deyip, yine de numara vermeyenlere karşı üretilen çözümü beğenmemek komik oluyor. İsterseniz vereyim şifremi, kafanıza göre takılın forumda. Anca öyle tatmin olursunuz belki.

Ayrıca yukarıda tekrar alıntı yaptığım yazıyı dikkatlice okumanızı dilerim:

GSM numarası vermeyecek üyelerimiz için farklı çözümler üretiyoruz şu an. Kimseyi zor durumda bırakmamak ancak aradaki dengeyi de sağlamak için çözüm üretmekten bahsediyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

Çaylak üyelik işi yeni olanlara sanıyordum 2 mesaj arasını arttırın başka bişi yaptırında 3. sınıf üye muamelesi görmek ne demek?

Kusura bakmayın ama "hem numaramı vermem, hem şöyle yapmam" deyip, yine de numara vermeyenlere karşı üretilen çözümü beğenmemek komik oluyor. İsterseniz vereyim şifremi, kafanıza göre takılın forumda. Anca öyle tatmin olursunuz belki.

GSM numarası vermeyecek üyelerimiz için farklı çözümler üretiyoruz şu an. Kimseyi zor durumda bırakmamak ancak aradaki dengeyi de sağlamak için çözüm üretmekten bahsediyorum.

Tamam çözüm üretiyorsunuzda son bir sorum var herhangi birşekilde gsm no girmeyen üyelere farklı davrandınız diyelim biz hala profili değiştiremicez mi?

• quote:

quote:

quote:

Tamam çözüm üretiyorsunuzda son bir sorum var herhangi birşekilde gsm no girmeyen üyelere farklı davrandınız diyelim biz hala profili değiştiremicez mi?

Son karara varılmadı daha.

• ilk başta düşünüldüğünde parlak bir fikir gibi gözükse de pek işe yaramayacağını düşünüyorum noyu girer girmez msj gelicek insan kimin telefonundan olsa onay kodunu alabilir başka telefon noları kaydettirebilir fakelere bir çözüm olmaz bence.Bari onay kodunu da numara girildikten sonraki 24 saat içinde herhangi bir zaman gönderin de tam olsun

vurmayın arkadaşlar ben bişi demedim
    Recom XForce Kasa.
  • Bence iyi bi ugulama herkezin güvenligi için

quote:

quote:

quote:

Son karara varılmadı daha.

Kararı merakla bekliyorum.

• Neden kişisel bilgilerimizi bilmediğimiz yerler'de yayalımki nekadar güvenli olursa olsun nekadar Korumalı olursa Olsun . Ben şu ana kadar hiçbir siteye Orjinal İsmim'le ve Soyadımla Üye olmadım olmam'da . Neden olayımki . İsterseniz banlayın isterseniz atın Forum'dan . Bu Foruma'da Orjinal bilgilerimi girmedim ( Hasan Cavit ) Diye üye oldum kimsenin ne yapıcağını kimse bilemez . Sonuçta burası bir sanal Alem , ileride birşey olduğunda sanal alem üzerin'den internet üzerinden bulunmamızın nekadar kolay olucağı bu gidişlerle belli oluyor .

Vallahi arkadaşlar ne numaramı ne adresimi ne ismi'mi ne soyadımı hiçbirşeyimi vermiyorum vermem'de . İster atın , ister atmayın benim kararım bunlar .

Çoğu kişinin'de bu durum'dan memnun olduğunu pek sanmıyorum . Profilim'de değişiklik yapamıyorum yapmıyayım sorun değil lazım'da değil Değişiklik falan .

Neden kişisel bilgilerimi sanal alem'de yayayımki , ( SAÇMALIK ) tır yani bu .

Numaralarını veren arkadaşlarımıza bir lafım yok herkezin kendi bileceği bir iştir .

• forumdestek'e mail attim hala cvp gelmedi
  • Insalah Ilanlara Verılen Cevaplar Zırt Pırt Mesaj Olarak Gelır :D Harıka Olur >Wallaha Satıyorum Ilanıma Yahu Hıocam Bu Urun Bu Fıyata Deıl Dıye Bı mesaj Gelsın Hosuma Gıttı Bu Is Dıbıne Kadar Donanım Haber
  • Ya benim anlamadığım sonuçta cep tel hattı kişiye özel birşey değil ki, milletin 30 tane hattı var ve kolayca alınabiliyor. Bazı arkadaşlarda demişler kafadan attım vs gibi. Bu uygulamanın fakelere çözüm olmadığı kanısındayım. Bilmem yamuluyormuyum.

Orjinalden alıntı: 02AN

Ya benim anlamadığım sonuçta cep tel hattı kişiye özel birşey değil ki, milletin 30 tane hattı var ve kolayca alınabiliyor. Bazı arkadaşlarda demişler kafadan attım vs gibi. Bu uygulamanın fakelere çözüm olmadığı kanısındayım. Bilmem yamuluyormuyum.

Konuyu baştan sona okursanız cevabının birçok defa verildiğini görebilirsiniz.

• Bu konuda çok sıktınız artık herzaman monoton otomatik cevaplar forumköstek@donanımhaber.com diye bir adres olduğuna bile inanmıyorum üyeleri oyalamak için uydurduğunuz bir fake adres büyük ihtimal şu sorularımıza birgünde doğrudan kesin cevaplar verin adam yurtdışından nasıl üye olacağım diyor hala hiçbir cevap yok onu geçtim bu sistem neden eski üyelerede uygulanıyor ben başıma gelen blinko faciasından sonra hayatım boyunca hiç bir siteye cep nomu veremem kimse kusura bakmasın kaldı ki amacımız fake üyeleri önlemek diyorsunuz sonra eski üyelereden de cep no istiyorsunuz şu forumda cep aktivasyonunu sadece yeni üyelere uygulamak sizcede daha mantıklı bir çözüm olmazmı ? auto mesajlar değil anlaşılabilir cevaplar bekliyoruz.

hala bekliyorum cvp off

http://forum.donanimhaber.com/m_25730227/mpage_1/key_//tm.htm#25730227

quote:

Orjinalden alıntı: NoFence

Bu konuda çok sıktınız artık herzaman monoton otomatik cevaplar forumköstek@donanımhaber.com diye bir adres olduğuna bile inanmıyorum üyeleri oyalamak için uydurduğunuz bir fake adres büyük ihtimal şu sorularımıza birgünde doğrudan kesin cevaplar verin adam yurtdışından nasıl üye olacağım diyor hala hiçbir cevap yok onu geçtim bu sistem neden eski üyelerede uygulanıyor ben başıma gelen blinko faciasından sonra hayatım boyunca hiç bir siteye cep nomu veremem kimse kusura bakmasın kaldı ki amacımız fake üyeleri önlemek diyorsunuz sonra eski üyelereden de cep no istiyorsunuz şu forumda cep aktivasyonunu sadece yeni üyelere uygulamak sizcede daha mantıklı bir çözüm olmazmı ? auto mesajlar değil anlaşılabilir cevaplar bekliyoruz.

kac gundur bekliyorum

profilimi degistiremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 24 Ağustos 2008; 21:23:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: NoFence

Bu konuda çok sıktınız artık herzaman monoton otomatik cevaplar forumköstek@donanımhaber.com diye bir adres olduğuna bile inanmıyorum üyeleri oyalamak için uydurduğunuz bir fake adres büyük ihtimal şu sorularımıza birgünde doğrudan kesin cevaplar verin adam yurtdışından nasıl üye olacağım diyor hala hiçbir cevap yok onu geçtim bu sistem neden eski üyelerede uygulanıyor ben başıma gelen blinko faciasından sonra hayatım boyunca hiç bir siteye cep nomu veremem kimse kusura bakmasın kaldı ki amacımız fake üyeleri önlemek diyorsunuz sonra eski üyelereden de cep no istiyorsunuz şu forumda cep aktivasyonunu sadece yeni üyelere uygulamak sizcede daha mantıklı bir çözüm olmazmı ? auto mesajlar değil anlaşılabilir cevaplar bekliyoruz.

Bunların cevapları sayısız defa yazıldı buraya. Her dakika yeni cevap yazmamızı bekleyene kadar geçmiş mesajları iyice okuyun en iyisi.

Neden eski üyelerden de isteniyor? :http://resim.donanimhaber.com/faq.asp?fd=sa&id=54

Ayrıntılı olarak da önceki sayfalarda açıkladım.

Burada birçok kişinin "forumdestek@donanimhaber.com adresine mail attım, düzeldi" mesajlarını da görmüyorsanız bizim yapabileceğimiz birşey yok.

Telefon numaranızı vermek şart değil, bunu da söyledik. Ancak verenler ile bir tutulmayacağınızı da tahmin etmeniz zor olmayacaktır.

• @ [DMC] konuyla bizzat ilgileniyorum. Gerekli bilgilendirmeyi pm'den yapacağım.

• Bunu önerilere mi buraya mı yazacağıma karar veremedim ama buraya yazıyım

Yöneticiler önerilerim var belirtmek isterim

1-Mesaj süresi sadece gsm no girmeyenlere olabilir
    2-Gsm no girenler tüm bölümlerde mesaj kasabilir
    3-Gsm no girmeyenlerin rütbeleri belli bir yerde kalabilir mesala 3000 mesajı olupta gsm no girmeyen yüzbaşı olabilir
    4-Uyarmadan ceza verilebilir

Burda yazdıklarım arttırılabilir azaltılabilir ama bence bunları yaparsanız denge sağlanmış olur azını yaparsanız gsm no girenlere çok yaparsanız girmeyenlere haksızlık olur (bence).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akçalı. -- 24 Ağustos 2008; 23:15:38 >
  • artık hayatın her alanına girmiş olan internet aleminde herhangi bir kişisel bilgi verilmesinin uygun olmadığını düşünenlerdenim , çok tehlikeli sonuçlara sebebiyet verebilir.Tamam yaşı ufak olanlar için problem olmayabilir ama yetişkin insanların bu şekilde bilgilerinin yani telefon numaralarının istenmesi bence doğru değil sonuçta TR de yaşıyoruz , baksanıza geçen gün r-apidshare kullanılarak key ödemelerinde yüzbinlerce kişinin tc kimlik nosu açıklandı nedir bu ya şaka mı inanılır gibi değil sonuç olarak burası TR kimseye güvenmemek gerek diye düşünüyorum ve en kısa zamanda yeni bir çözüm getirilmesini umut ediyorum saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 25 Ağustos 2008; 0:17:39 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.