Şimdi Ara

gs ye değil sneijder e yenildik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baştan sölim teselli felan aramıyorum takımımız için durum tespiti sadece o yüzden gs li arkadaşlar konuyu bulandırmasın.... gerek ilk yarı oynadığımız oyun gerekse 10 kişi kalmamıza rağmen maçı kazanacak pozisyon bulmamız buna rağmen gs nin son dakikalarda sneijder in sayesinde maçı kazanması kimseyi üzmesin yada sevindirmesin... vizyonsuz ve takıma el freni olan ismail hocaya rağmen aziz silin sayesinde şampiyon olacağımızı düşünüyorum derbi takımın ve ismail hocanın kendine gelmesi için bi uyarı olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam maçta bizden üstün oyun sergilediniz özellikle ilk yarı çok etkiliydiniz. FAKAT bence sizin performansınız çokta iyi değildi yani iyi Fenerbahçe bundan daha iyi performans sergileyebilir.

Bu maçta oyun anlamında fark yaratmanıza sebep olan durumun bizim kötü performansımız olduğunu düşünüyorum.

Sneijder golleri kadar maça yön veren olay Alves'in gereksiz kırmızı kartıydı. Siz geri yaslanana kadar biz size o kadar yaklaşamadık sonra goller geldi.

Bence bu oyun sizi aldatmasın hocam, Fenerbahçe geçen sene daha tempolu coşkulu oynuyordu.
  • Onlarda zamanında Alexe yeniliyordu.
    Birde tuncaya, birde selçuka, birde ümit özata...
  • Sneijder Kayserispor'da oynuyor zaten.
  • Bizde FB yi değil Volkanı yendik zaten

Şaka bir yana Fb de çok iyi oynamadı ama GS evinde oynamasına rağmen kötüydü onun için yorumunda haklısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman 3 puan Sneijder e gidiyor ve Sneijder ligde düşme potasından çıkmaya yaklaşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

O zaman 3 puan Sneijder e gidiyor ve Sneijder ligde düşme potasından çıkmaya yaklaşıyor

Trabzonsporla yarışta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Terime 3 maç daha ceza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: biggiesmalls1

Sneijder Kayserispor'da oynuyor zaten.

o nicke bu yorum yakıştı mı şimdi
  • Bir Galatasaraylı olarak evet katılıyorum, oyun olarak fb yendi ama ne derbiler gördük hep GS oynadı FB yendi bu sefer çok enteresan şekilde tam tersi oldu.
    Zaten süper kupada da fb açık ara daha iyiydi.
    Ama ne fb iyi oynadı diye şampiyonlukta favoridir ne de GS bu maçı aldı diye şampiyonlukta favoridir.
    Lig prandelli nin dediği gibi uzun bir maraton ve iki takım da kötü. Yani bu suyun akışı daha çok değişecektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.